nekem is megvolt a szezon nyitó motorozás.
haverom vett motort, fazer 1000 lett neki.
én hoztam haza végig autópályán 260km.
túramotor ellenére nincsen neki valami nagy szélvédelme, viszont az ülése egész komfortos.
marha jól lehet döntögetni körforgalomba meg az autópálya felhajtón de a vfr-re nem cserélném el.
egész úton 2 motorossal találkoztam pedig már szezon van.
Jól sejtem, hogy ha motorozás után az olaj tetején a kémlelőnyíláson keresztül világos színű habot látok, akkor az nem kóser? Hűtővíz kerülhet bele? Lecsekkolom a vízfogyást, eddig még nem néztem... az olajban kétezer kilcsi van.
Sziasztok Srácok! Lenne néhány kérdésem vtec-kel kapcsolatban. Túráztam ma egyet asszonnyal és feltűnt, hogy tempósabb kanyarokban hintázik a hátulja, elkezdtem állítani a rugóelőfeszítést, az lenne a kérdésem, hogy két személlyel hova szoktátok tekerni. (96kg+60kg)
Másik kérdésem az lenne, hogy városon kívül, 100-110-es tempónál a vízhőfoknak mennyinek kell lenni? Most kint 16 fok volt és ez nekem olyan 74-76 fok volt városon kívül, ez normális?
Köszi!
Amúgy eszméletlenül tetszik a motor, örülök, hogy ezt választottam, ma 260km-t mentünk vele és nem fáj egyik porcikám sem.
RC36-II. esetében a jobb oldalon az oldalidom azon részénél, ahol a váz alatt a lefelé tartó ív van, nagyjából ott valahol kell benézni az idom mögé. A szám a blokk felső részébe van beütve egy vízszintes felületre, felülről kell nézni, nem oldalról. Az első néhány karakter rendesen látszik, a többit marha nehéz kifényképezni /műszakin pl./. Lámpát használva, jól bevilágítva az idom mögé olvasható lesz.
Üdv!
Olyan problémám lenne ,hogy nem találom a motorszámot :)RC36II kerestem neten visszaolvastam, elvileg jobb oldalt henger találkozásánál..de nem találom. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.Üdv: Roland
Vfr 800 vtech bordó fej idom, far idom, j. oldali idom, bordó gyári h doboz, oldaldoboz tartó konzol, stb eladó. 70/6321-829
(multkor hivott innen rá vki, de törlődött a szám, sorry)
Gondoltam!Lekerült a hirdetés.......
Megtetszett, mert jó volt....vagy meguntad a keresgélést....?
Nem értem miért nem vették meg ezt a motort eddig........bár én is azért nem mentem el tavaly megnézni, mert már nekem nagyon messze volt.....
haverom vett motort, fazer 1000 lett neki.
én hoztam haza végig autópályán 260km.
túramotor ellenére nincsen neki valami nagy szélvédelme, viszont az ülése egész komfortos.
marha jól lehet döntögetni körforgalomba meg az autópálya felhajtón de a vfr-re nem cserélném el.
egész úton 2 motorossal találkoztam pedig már szezon van.