Mivel a paripát közúton használjuk 95-99%-ban ezért a tartósság nem egy hátrány főleg a mai guma árak tükrében. Közmax szavaival élve, a mai sport túra gumik bőven többet tudnak amit az átlag pilóta ki tud belőlük használni. Azért valljuk be őszintén nagy többségünk túrázásra használja és a célja nagy távolságokat megtenni dinamikusan és biztonságban. Szóval egy eregyre oké ha feldobsz sportos gumit, mert azt arra találták ki, de nálunk azért másról van szó. A törzsgárdát is megnézed már nem vagyunk 20 évesek (de a kisördög azért nem öregszik olyan ütemben mint mi ) Én idáig Cintit és Pirellit használtam elől hátul sporttúra kivitelűt. De van aki előre tesz puhábbat és hátulra túrásabbat, ki-ki hogyan szereti a stílusához megfelelőt. De javaslom, hogy hátra tegyél keményebbet mert azért van nyomaték a seggünk alatt és hamar elfogyna. Nekem most Pirelli Strada van hátul és Pirelli Angel ST elől. De a Z6 és a Z8 is nagyon jó választás. Összefoglalva : ha motor inkább áll menet közben akkor keményebbet, ha többet dől mert te azt szereteted akkor puhábbat.
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni egyet! kilátásban vagy egy 2004-es VFR 800 Vtech. És a rendszám tartója nem gyári van valakinek ilyen elfekvőben és mennyibe fáj?
Ez egy olyan dolog, hogy nagyobb teljesítmény, több fizetnivaló, több lesz az átírási költség is. Az hogy a kinézett vfr 2002 es nem jelent semmit, 2002 óta csak idén dobtak ki új karosszériájú vfr 800-at. Az hogy nem kényelmes, nézőpont kérdése. Nekem pl elég kényelmes, pedig azért mentem már le vele jó nagy távokat is, de még kényelmesebbre csinálom idén, szal ez sztem nem lehet probléma. Az meg hogy nem csőkormányos, az a kényelem rovására megy, bár Helibar néven futó alkatrésszel meg lehet emelni a kormánymagasságot, anélkül hogy csőkormányra cserélnéd és még kényelmesebb is lesz. Én idén csőkormányra cserélek pl.
2009. jan.20-án vettem 740-ért az enyémet.....és ha adni kéne most is ennyiért adnám, de nem fogom, mert nem adom el a tökéletest! Magyarul befektetésnek sem rossz, mert tartja az árát!
Ha te mondod.
Ez olyan Flevis eposz lesz lassan.
Ennyi idő alatt egy tankerhajót megveszek.
Mondjuk nekem az átlag kocsivásárlás 15-20 perc.
Motort csak azért húztam 1 hétig mert így lejött belőle 2 kiló az árból.
Szeretnék kérdezni egyet! kilátásban vagy egy 2004-es VFR 800 Vtech. És a rendszám tartója nem gyári van valakinek ilyen elfekvőben és mennyibe fáj?
Mit szeretnél?
válasz erre előzmény jelentés a moderátornak
bigoneoszimárcius 23. 04:07
Sziasztok,
Van valaki itt Tatabánya környékéről?
Kéne egy kis help műszerfal ügyben.
válasz erre
Még senkinek nem adtam oda.... :/
hol lax?
Ez olyan Flevis eposz lesz lassan.
Ennyi idő alatt egy tankerhajót megveszek.
Mondjuk nekem az átlag kocsivásárlás 15-20 perc.
Motort csak azért húztam 1 hétig mert így lejött belőle 2 kiló az árból.
Z6