Sajnos én még nem tudom. Egy haver apjának van vtec a garázsban, de úgy néz ki nem tudja nekem elhozni próbára. A két kinézett motor az ország két végében van, szóval még csak az se fog menni, hogy elindulok a két eladó gép irányában és kipróbálom őket.
Nincs vtec a baráti körömben. Na most így legyek okos, ügyes.
Délután nálam volt egy Fzs1000, kíváncsi voltam milyen, mert ez még lehet befutó a Vfr-rel szemben. Hát megdöbbentő, amit tud. Megpróbálok szerezni egy vtec-et is, hogy tudjak dönteni. A szemem továbbra is a Vfr-re vágyik.
majd megkérdezem tőle.
most sv 1000-t akar venni, előtte meg vtr 1000-t akart de lebeszéltem róla.
az a legnagyobb gond hogy fingja nincsen a motorokról.
eddíg soha nem motorozott, megcsinálta a jogsit egy sv 650-el.
nem tudja milyen menni egy 1000-es motorral.
Mi a különbség cr8eh-9 és a cr9eh-9 között mert a leírásban azt néztem hogy 1990-93 a 8 kell 94-97 a 9 és 98-2001 is a 9!?Ezt megtudnád mondni esetleg?És a legvégén az mindig 9 mit jelentene?
http://japansparkplugs.com/bou...
Ez szerint pedig ez az ugyan olyan tipus igaz?
Félek az NGK hamisítványoktól megmondom őszintén.Az a baj hogy csak rendelni tudok jó pénzért mind a kettőt típusból és nemtudom megnézni előtte,a DENSO meg 400al olcsóbb darabja de azt nem hamisítják!
Segítsetek légyszi!
DENSO U27FER9 Ez ugyan olyan szerinted?
Tudod ott a menetrészre gondolok mert találtam ma egy gagyi olcsó gyertyát bele"(nem akartam én megvenni csak kérdeztem milyet tudnak még adni)" de a menetrész végig volt nem úgy mint a NGKnál hogy csak 3/4 ig megy kb utánna sima,gongolom tudod miről beszélek.
Szerinted?
Nekem az elmúlt 5 évben NGK volt benne és pöcröff, hidegen, melegen,fél év után tavasszal elsőre...ennél jobb ajánlólevél nem lehet az NGK-hoz szerintem. Denso-t nem ismerem, de az NGK ajánlom!
Fullmoon ezt egy régi hozzászólásodhoz írom most!
Ezen a NGK kívűl még milyen más márkájú gyertyát ismersz ami pont jó lenne ehhez?Gondolok főleg a Denso-ra,valahogy abban jobban megbízok? 92es VFR750be kéne.Köszönöm!
Nincs vtec a baráti körömben. Na most így legyek okos, ügyes.