Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!Tavaly voltak használt gumijaid...Idén lesz?
Pilot Road 3-at keresek 120/70x17-est.....
A szimering számát nem tudom...csak Fi-n cseréltem...az meg ugye vékonyabb a telószár ...
De mindig párban cseréld.....friss olaj mindkettőbe...Jól takaritsd ki ...Lesz benne kosz.....
Szia!

A fehervariablak(kukac)gémélpontkomra küldjél egy levelet,ha érdekel az ajánlatoddal...
Sziasztok!

Szivárog az első teleszkóp olajam. 2003 vtec.
Tudja valaki, hogy mi van ráírva a szimeringre?
Csak gyári, vagy van valami jó fajta bele?
Mind a két oldalt kell cserélni, vagy elég csak azt, amelyik szivárog?
Olaj? Stb....?
Köszi...
Ha nem tévedek, akkor ez a motor tavaly eladó volt, gondolom akkor vetted. Az árára is emlékszem. Most mennyi az annyi? Ide küldd légyszi vigroli és gmail-es.
Ha újszerű,egy gazdás,szervízkönyves,25.000 km-es gépet keresel és hajlandó vagy megfizetni is,akkor keress meg...Nem hirdetem sehol,de egy jó ajánlatért lehet eladom.vfr800
A bordón kívül 2002-03 R157, 2004-05 R258 a pirosak színkódja.
Fotókon mindig minden szebb.
Fotók alapján szépnek nézett ki..!
Nem néztem......De a másik fórumon valaki ajánlotta , hogy megnézi, ha valakit érdekel.....
Szombathelyi motort véletelenül nem nézted meg mikor motort kerestél?
Tükrei nem gyáriak, jobb oldalán két helyen sok karc, dőlt vagy kis tempónál csúszhatott. Hátsó idomon bal oldalon is le van nyúzva a festék egy helyen. A tankra rá volt erősítve egy givi locker biz basz. Tankon jobb oldalt volt egy nagyon kicsi horpadás. Amíg ott voltam nepper nem került elő szóval a kiszolgálás is remek volt.
Mi volt vele.., Mesélj?
A leírás alapján kétféle piros létezik. De mindegy voltam megnézni a hahun lévő 950 ezer ft-os gépet, de nem az igazi.
Csakis 1-féle színben van....( legalábbis 2004-ig)
A szép bordó meg burgundy néven fut.
Itt felsorolják a változásokat évjáratonként, és már az első években is van red és italian red. És mivel 2002 környékén még ez a szép bordó sehol se volt a kínálatban, így megvan a kétféle piros.
Vfr800. R-157 csak ezt a piros szinkodot találom hozzá.
Vagy esetleg ilyen hiba lehet nálad..
Állítsd be rendesen a monitorodat. Tuti kétféle a piros, vagy kiszívta a nap őket.
Semmi baj a szinevel.... Olyan mint a többi.
Én is ilyet vettem, csak fiatalabbat.
Tegnap este került fel, 950 ezer. Ennyit nem csalhatnak a képek szerintem.
Te milyet vettél?
Szerintem ua. a két szín, csak a fények miatt látszik másnak. Melyik az a moci amit néztél? Én megnéztem egy jóparat, talán azt is amire gondolsz......
Egy hahus hirdetés miatt kérdeztem, és kicsit guglizitam és én meg arra jutottam, hogy kétféle pirosnak kell lennie, mert ennyien nem festhették át pont ugyanolyanra a motorjukat. A bordón kívül van egy sötétebb piros és egy olyan, ami világosabb.

piros1

piros2
Szerintem csak 1 féle piros van és a bordó.