Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piros vtec létezik több árnyalatban?
Jó ötlet!
Ebay-on a legolcsóbban.
Sziasztok, Hol tudok idomot vásárolni a 2006-s gépemhez?
Scottpeter,

1 térképes
En onnan vagyok, de meg csak keresem a VFR-em, nem talalom az igazit.
1 vagy 4 térképes beállítás?
Sziasztok! Mit tudtok a 2014-es VFR 800-ról? A formavilág kicsit hajaz az Fi-re. A vezérlést még mindig lánccal oldották meg? A fogaskerék vezérlés hangja egyszerűen kell a VFR-hez :)
Üdv! 2007-es vfr 800 első lámpát keresek. Tud esetleg valaki segíteni, hol tudnék felhajtani, esetleg valakinél elfekvőben? A segitségeteket előre is köszönöm
Műszerfalat, ami nálam van.
Kipróbálni egy VFR800 műszerfalát.
Mit szeretnél?
Köszi a címeket
Sziasztok,
Van valaki itt Tatabánya környékéről?
Kéne egy kis help műszerfal ügyben.
szép lett a nyomaték görbe
megkérdezem
subito.it
Nézd meg az úszókat is, mert ha ott beny jött, akkor lehet, hogy nem zárnak vissza az úszók
Köszönöm :) Manualt már találtam hozzá abba annyi van, hogy karburátor légtelenítő cső. Dugulásra gyanakszom vagy valami beragadt karbi alkatrészre mert a sok állás után az úszóházakból igen erős savanyú szagú benzint engedtem le. De majd kiderül..
Honda VFR800 (2001)
123.1LE / 90.1 Nm

Hiflo légszűrő
MIVV kipufogó
Power Commander IIIUSB
Ha dobsz egy mailcímet, dobok egy repair manualt
Ha jól emlékszem ez a szuszogója a karbiknak. a végén van egy műanyag doboz egy szivacs szűrővel
Sziasztok kolegák!

600 F4-em mellé került ma egy bukott RC36. Több éve ponyva alatt állt de csak idom törött volt. Ma sikerült beindítanom de a képen PIROS nyíllal jelzett csőből alapjáraton "pisil" benzint. Kérdésem, hogy mi ez a cső, normál esetben vezet-e valahova tovább vagy mi okozhatja ezt a dolgot. Ha van ötletetek köszönöm!
A kisbandi, pedig N-es csupasz, léghűtéses 2002-es, fekete, törésmentes, magyar papíros, már az új vázas. Ha jól tudom akkor olyan 550 körül van az ára. A bandit Érden van a Yamaha meg Pesten.