Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítséget,de sajnos a konzolt már eladták, úgyhogy továbbra is keresek doboztartó konzolt vfr 800 v-tech - hez
Usate = használt motorok
moto.it
Sziasztok!
Tudnátok tippet, linket adni ahol olasz motort lehetne nézni, venni ?
Attól függ , mire szeretnéd használni..?
Túra vagy Sportos használatra......?
Túra felhasználásra a Michelin Pilot Road 2-3-4 ....Dunlop RoadSmart I vagy II...vagy a Metzeler Z6 vagy Z8...
Ezeket nem kell szezononként lecserélni,mert ELKOPOTT......ezek a túra gumik is jóval többet tudnak , mint egy "hétköznapi" motoros tudása...
Egy fotót dobhatnál föl a motorról....+ adatlap...
És már csak ezt kerested:
konzol
Én tuti ezt venném! Qva jó gumi és itt a legolcsóbb.
Pirelli Angel
Kattints rá a Honda linkre - ott van az összes fontosabb tipusé.
Köszönöm, de ez nem jó.
VFR 800 VTEC 2003-hez kéne
link Talán ez jó lessz.
Próbáld meg itt:link
Tud valaki olyan oldalt, ahonnan le tudok tölteni szerelési útmutatót?
Ami itt található, annál nekem részletesebbre lenne szükségem.
http://mybikemanuals.com/honda...
Sziasztok, most sikerült beszereznem egy 2003-as VFR 800-at.
Nagyon vágytam rá és most sikerült.
Gumikat kell cserélnem rajta, de nincs nagy tapasztalatom a témában, ha tudtok tippeket adni, szívesen fogadnám.
Szeretnék rá doboztartó konzoloka is hátra és oldalra, azonban inkább használtat vennék, ha van rá mód, nem tudom ebben tudtok-e segíteni.
Előre is köszönök minden segítséget.
Nekem csavaros.....csak a csavar fején van egy fekete műanyag kupak..Ha azt leveszem.....akkor egy imbuszkulccsal tudok rajta húzni...
ha leveszed az ülést, elvilev alatta van egy matrica a színkóddal. Nekem legalábbis ott van.
Az alvazszambol ki lehet deríteni a motor pontos színét?
Javitofesteket szeretnék megkevertetni hozza.....
Vagy más ötlet, hogy honnan tudom meg a szinkodot?
Sziasztok!

Vtec-emen gyári kihajtható tükrök vannak. Ma elővettem a motort és ahogy kihajtottam egyszer csak a jobb oldalon elkönnyült a művelet. Azaz kb 40%-os erővel tudom mozgatni mint korábban. Épp azon a határon van, hogy egy erősebb menetszél már el tudná mozdítani. Úgy látom nem csavaros megoldás, hogy lehetne szorítani rajta. Valakinek van ötlete mit lehetne tenni?
köszi
Ritkán vagyok Otthon,és keveset,Külföldön dolgozok.
Hol vagy elérhető, megnézném a gépet?:)
Köszi neked is a nagymamája meg darabokban várja a szebb jövőt
Visszakerestem a kontaktodat... tőle rendelem meg.
Kívánok neked sok szép, szikrázóan napos, tükörsima aszfalttal megáldott balesetmentes kiló métert erre az évre az öreglánnyal!
Szezonkezdet
Iridiumosat tegyél bele, 3xor hosszabb élettartam, jobb hatásfok stb...
Ott a pont! Van még mit tanulnom. Kivettük a két hátsót, drótkefe, majd vissza. A másik kettő is feléledt pár másodperc után. Elég retkesek és elszíneződöttek voltak, sürgősen cserélni kell. Tavaly vettem a gépet, az előző tulajtól nem kérdeztem mikor voltak cserélve.
Ezer köszönet mindenkinek a segítségért!
Az új GPR kipuffnak még hangtompítóval is csodálatos öblös hangja van, holnap szerintem körbeviszem a környéken, mint a szent jobbot!