Attól függ , mire szeretnéd használni..?
Túra vagy Sportos használatra......?
Túra felhasználásra a Michelin Pilot Road 2-3-4 ....Dunlop RoadSmart I vagy II...vagy a Metzeler Z6 vagy Z8...
Ezeket nem kell szezononként lecserélni,mert ELKOPOTT......ezek a túra gumik is jóval többet tudnak , mint egy "hétköznapi" motoros tudása...
Egy fotót dobhatnál föl a motorról....+ adatlap...
Tud valaki olyan oldalt, ahonnan le tudok tölteni szerelési útmutatót?
Ami itt található, annál nekem részletesebbre lenne szükségem. http://mybikemanuals.com/honda...
Sziasztok, most sikerült beszereznem egy 2003-as VFR 800-at.
Nagyon vágytam rá és most sikerült.
Gumikat kell cserélnem rajta, de nincs nagy tapasztalatom a témában, ha tudtok tippeket adni, szívesen fogadnám.
Szeretnék rá doboztartó konzoloka is hátra és oldalra, azonban inkább használtat vennék, ha van rá mód, nem tudom ebben tudtok-e segíteni.
Előre is köszönök minden segítséget.
Az alvazszambol ki lehet deríteni a motor pontos színét?
Javitofesteket szeretnék megkevertetni hozza.....
Vagy más ötlet, hogy honnan tudom meg a szinkodot?
Vtec-emen gyári kihajtható tükrök vannak. Ma elővettem a motort és ahogy kihajtottam egyszer csak a jobb oldalon elkönnyült a művelet. Azaz kb 40%-os erővel tudom mozgatni mint korábban. Épp azon a határon van, hogy egy erősebb menetszél már el tudná mozdítani. Úgy látom nem csavaros megoldás, hogy lehetne szorítani rajta. Valakinek van ötlete mit lehetne tenni?
köszi
Ott a pont! Van még mit tanulnom. Kivettük a két hátsót, drótkefe, majd vissza. A másik kettő is feléledt pár másodperc után. Elég retkesek és elszíneződöttek voltak, sürgősen cserélni kell. Tavaly vettem a gépet, az előző tulajtól nem kérdeztem mikor voltak cserélve.
Ezer köszönet mindenkinek a segítségért!
Az új GPR kipuffnak még hangtompítóval is csodálatos öblös hangja van, holnap szerintem körbeviszem a környéken, mint a szent jobbot!
Tudnátok tippet, linket adni ahol olasz motort lehetne nézni, venni ?
Túra vagy Sportos használatra......?
Túra felhasználásra a Michelin Pilot Road 2-3-4 ....Dunlop RoadSmart I vagy II...vagy a Metzeler Z6 vagy Z8...
Ezeket nem kell szezononként lecserélni,mert ELKOPOTT......ezek a túra gumik is jóval többet tudnak , mint egy "hétköznapi" motoros tudása...
Egy fotót dobhatnál föl a motorról....+ adatlap...
konzol
Pirelli Angel
VFR 800 VTEC 2003-hez kéne
Ami itt található, annál nekem részletesebbre lenne szükségem.
http://mybikemanuals.com/honda...
Nagyon vágytam rá és most sikerült.
Gumikat kell cserélnem rajta, de nincs nagy tapasztalatom a témában, ha tudtok tippeket adni, szívesen fogadnám.
Szeretnék rá doboztartó konzoloka is hátra és oldalra, azonban inkább használtat vennék, ha van rá mód, nem tudom ebben tudtok-e segíteni.
Előre is köszönök minden segítséget.
Javitofesteket szeretnék megkevertetni hozza.....
Vagy más ötlet, hogy honnan tudom meg a szinkodot?
Vtec-emen gyári kihajtható tükrök vannak. Ma elővettem a motort és ahogy kihajtottam egyszer csak a jobb oldalon elkönnyült a művelet. Azaz kb 40%-os erővel tudom mozgatni mint korábban. Épp azon a határon van, hogy egy erősebb menetszél már el tudná mozdítani. Úgy látom nem csavaros megoldás, hogy lehetne szorítani rajta. Valakinek van ötlete mit lehetne tenni?
köszi
Ezer köszönet mindenkinek a segítségért!
Az új GPR kipuffnak még hangtompítóval is csodálatos öblös hangja van, holnap szerintem körbeviszem a környéken, mint a szent jobbot!