Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyről tudok Az gyönyörű
Off-ra teszed a benzincsapot amikor leállítod a gépet? Lehet az is, hogy nem zár jól a schuber tű, szépen lecsorog a karbiból a benzin és megszívja magát. Árulkodó jel lehet, hogy hidegen erősen benzin szagút köhög indításkor a paripa.
Szerintem a rövid beindítással a gyertyákat kivégezted. Ha beindítod, menjél,ha nem mégy ne indítsd be. A gyertyákat tisztogatni nem érdemes, csak tüneti kezelés. Inkább csere, az a megoldás. Ez csak jó tanács, nem kötelező. Azért sok örömöd leld a gépben, jó választás.
Az AC zúg, 2001 -es. Pont ma gondoltam az immóra én is, de akkor nem lenne egy-egy pöffenés néha-néha, bár másik kulccsal nem próbáltam. Bosszantó ez, legközelebb csak rálehelek és letörölgetem...
Ez csak 1 ötlet volt, mivel hátul van és te ott locsoltál . Amikor ráadod a gyújtást zúg az AC? Mert ha nem akkor nincsen benzin. Valamint mikori a tied? Imós? Mert ha igen az is tönkremehet, cserélj kulcsot és úgy is próbáld ki. Nem vizezted össze a komputert? Mert az ott van a végében. Ezek csak ötletek.
Arra vigyáztam, bár érhette pár csepp víz. Hogyan tudom meg, hogy az döglött meg?
Nem lehet hogy a fesszabályzót nyírtad ki? Mert az ott van bal hátul és ha összevizezted akkor baxhatod.....ez csak 1 ötlet.
Akkor már 2 Fi van Tarjánban:)
Szép napot!

Azaz csak szép lenne. Hétvégén gondoltam lecsutakolom a gépet, leszedtem a hátsó idomot és áttörölgettem, meg megcsapattam alul egy kis vízzel, hogy ne érje felül. Ezután beindult a gép, gondoltam akkor összerakom a fejidomot (egy sikertelen kormánykapcsoló csere miatt kellett szétszednem), majd mennék motorozni, de nem indul. :( Önindító forgatja, de nem röffen be, ill. néha egy picit hallom, hogy robban valami, de aztán semmi. Ráadásul közben megjött az új GPR kipuffom, és nem tudom milyen hangja van! Ez négy napja történt, ma minden idomot leszedtem, minden kábelt megnéztem, összedugtam. Vettem szerszámokat is, hogy leszereljem a tankot, hogy ki tudjak szedni legalább egy gyertyát, de nem a szerszám teszi a mestert, még a gumivédőt sem tudom leszedni!
Mit ronthattam el? Szervíz a közelben nincs, autószerelő ismerősöm ígérte, hogy majd átjön, de az idő csak telik.
Van esetleg ötletetek? Tudom, ezer oka lehet, de előtte nem volt semmi probléma szegénykével...
Kösz!Nem sok kép van még Róla,Októberben vettem,alig mentünk,az adatlapomon van néhány.
Ha az enyémből indulok ki, akkor a matrica nincs lakkozva.
De szerintem az idomok is csak nagyon-nagyon vékonyan.
amikor megvettem nekem nagyon fura volt hogy kint fogott a kuplung és tekergettem amíg jó nem lett.
szerintem a kar mindíg ugyan úgy maradtt alaphelyzetbe.
féket nem állítottam.
:)
köszönöm.
Álom szép masina
Lekerült a hírdetés..
Megvetted ezek szerint,,,?
Gratulálok!
Ha jól tudom a kulcsnak a kódját tartalmazha,amivel hivatalosan tudsz kulcsot csináltatni márkakereakedésben.
Most olvasgatom a leírását a mocinak és van egy kép, ahol 2 kulcs van és tartozik hozzá egy kis biléta.. Az mi? Én nem kaptam olyat, ez gáz ?!?!?

Nagy az öröm

Mire való a HISS gomb a műszerfalon? Mit lehet vele állítani?
Talán csak a kulcs tanításához?

Valahol nemrég olvastam....
Minek egy motorba változó szelepvezérlés? tök felesleges!

Ülj rá és megtudod!
Köszi.
Hali!
Egy 10-esre gondoltam.
Üdv a "Klubban"...!
Dobj fel egy pár képet a mocidról....
Így van ahogy sanyi mondja. Az enyém forgalmi szerint, 2004 es, de alvázszám alapján meg kinézet alapján biztosan tudom mondani hogy 2003as. Fekete felnik, nem 3d vfr matrica, sem világítás sem elakadásjelző kapcsoló.
A Dual fékes felirat, matricaként van rajta és nem a lakkozás alatt. Elméletben lehetséges, hogy lekaparták, de ki az a hülye aki a gyári matricát lekaparja a sárvédőn, a tankon meg rajtamarad? (igaz nem láttam a képeket, de itt gyanítom hogy a beöntőnyílásnál a figyelmeztető matricákrol van szó)
Halihó!Régóta olvasom a VFR Fórumot,és most regisztrálnék is Közétek!Sok éves álmom teljesült,mikor végre nyergébe ülhettem,és úgy érzem megtaláltam.Sok jót hallottam,olvastam Róla,még szokjuk egymást,és remélem úgy lesz,mint szeretném!
ok köszi és mennyit kérnél csak a plexiért?
Bocsi itt a másik kép is.
Hali!
Kükdöm a képet. Törés , repedés nincs rajta csak a tisztításból eredő karcok a büdös bogaraktól. Engem nem zavart még sötétben sem.