Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, de nekem egy 750-esem van és ezt a csoportot találtam... :) Igazából egy kis segítségre lenne szükségem.
Olyan problémám van a mocival, hogy alig tudom begyújtani. Arra jöttünk rá, hogy túl sok benzin jut be a hengerekbe és a gyertya szikrája nem bírja berobbantani. Egy hengeren indulni akar, de az nem elég, nem bírja magával húzni a többit. Ilyenkor 15-20 percig érdemes próbálkozni, aztán nagy nehezen elindul. Szerencsére jól bírja az akksi! :) Tudnátok valami ötletet mondani, hogy mit kéne csinálni vele? Biztosan a karbival van a hiba, hiszen túl sok anyagot enged át.
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm! Üdv mindenkinek! :)

Ui.: erről a szépségről van szó a képen! Ne hagyjuk szenvedni szegényt... :)
Jó áron adod....anno 2009-ben 15-ért csak a púpot vettem.
Szia!
A púp 8000.-. Ha a plexi és a púp is kell akkor a kettő 15000.-
Egy kedves barátom eladná a 2001-es kiadású fekete színű magyar papíros 600 Banditját olcsó pénzért. Ha tudtok vkit akit érekelhet akkor szóljatok légyszíves. Az eladás oka, hogy nincsen ideje használni a vasat, ráadásul ikrei lesznek így tényleg nem marad semmi ideje és le kell cserélni az autót is mert a jelenlegibe nem fér el 3 gyerekülés egymás mellett.
az üléspúp mennyibe kerülne?
Hali!
Nekem van egy gyári plexim fi re. Ha érdekel egy 10-esért odaadom.
Van egy piros üléspúpom is, ha valakit érdekel.
üdv
vfr 800 fi re tud valaki gyári plexit eladót?
vagy utángyártottban hol nézzek?
VFR 800 FI-RC 46 való közép sztender eladó:7.500 ft:06302093728
Frankó akksi
Nekem is ilyen van..
Új! Garanciális! Honda Vfr800 V-tech, de más tipusokba is!Akciósan! YTZ14-S-BAN - Banner Motorakkumulátor YTZ14-S
Honda VFR 800 V-tech akkumlátor méretei: Névleges feszültség (V)12
Kapacitás K20 (Ah) 11,2
Hidegindító áram/EN (A) 230
Max. hossz (mm) 150
Max. szélesség (mm) 87
Edényzet max. magassága (mm) 110
Max. teljes magasság (mm) 110
16500Ft
1,5 éves gyári Yuasa YTZ-12S . Honda Vfr800ba hibátlan! Új ára:35500ft
Kapacitás (Ah) 11,2
Hidegindító áram/EN (A) 250
Max. hossz (mm) 150
Max. szélesség (mm) 87
Max. teljes magasság (mm) 110
15500 Ft
Semmi baja én meg vettem egy Bannert! Kettő nem kell vagy ez vagy a másik eladó!
Szeretném ha az enyém is hasonló paraméterekkel rendelkezne.....
Nekem nincs, rendelem. amilyen kell.
Igen, ha lealkudnod egy 20-asra
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ettől szerintetek kapok vhol olcsóbban?
Honda VFR800FI (1998)
118.6 LE / 90.1 Nm
Helló!
Milyen gyártmányú és tipus-számú gyertyád van..?
40e ft
Honda VFR 800 V-tech 2002 től gyártott modellhez gyári kipufogó, összekötővel együtt a képen látható nagyon szép állapotban! Olcsón eladó ha esetleg érdekelne valakit!
Megvan! Köszönöm szépen!
Itt találsz
Sziasztok! Honnan tudnék VFR 800 fi (2001) villanyak matricát venni (remélem így hívják :), hogy a kulcstartó ne karmolássza össze? Illetve valami csibész markolatot tudnátok ajánlani, mert a gyárim már sajna elforog.
Figyelmetekbe ajánlom ezt az oldalt, egy barátom rokona csinálja. Érdemes elgondolkodni rajta....
nyomkövető
Van egy eladó CBR 900 RR (954) rugóstagom.
Adom hozzá az adaptert amivel VFR 800FI-be beépíthető .
Egy hátránya van, hogy közel van a kipufogó leömlőhöz a gáztartálya.
A tavalyi szezonban az enyémben volt. Nekem nem volt vele problémám.
Én vettem másikat. 929-t aminek másik oldalt van a gáztartálya.
Ára 15000 Ft
Szia!Sokan leírták már a kollégák közül ezen a fórumon is,hogy ezeknek a tipusoknak is igazából csak a feszültségszabályzó a gyenge pontja.Esetleg említhető még az indítómotor szabadonfutója. A 90-98-as évjáratok alapozták meg(többek között) a Vifferek jó hírnevét. Picit nehezebb és gyengébb,mint az RC-46 vagy az elődje az RC-24,bár ez a hétköznapokban nem nagyon számít. Az enyémet 95' óta hajtom(más tipusok mellett) turázástól versenypályáig mindenhol.Ez az egyetlen állandó motorom - 167000-rel az órájában már valszeg nálam is marad. Ezzel mindent el is mondtam az RC-36-ról és persze jó szubjektívre sikerült .Ha meg tudsz barátkozni egy 23 éves szerkentyű nyilvánvaló "nyűgjeivel",szerintem még most sem rossz befektetés.