Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali ha valaki tud ilyen stílusú kipufogót jelezze legyenszives.Volt az apródon sokáig egy mig dob de vagy levették vagy eladták azt bánom hogy nem mozdultam rá időben.
Kárpótollak.....egy jó csapattal!
Na...én meg "nem tudok kivel " motorozni már lassan....Kikopnak mellőlem a " régi motorosok"....
Vagyok a Book-on....Meg is jelöltelek már egyszer régebben...láttam valamelyik fotódat....De nem jelöltél vissza....
Van egy Szolnok és környéki mocis csapatunk ! Majdnem mindenki Vfr-el ! Nyáron sok motoros túra.. Facén vagy?
Ezt a verdát eladni? Neeeeeeeeeeeeee
Helyesen qvanagyésundorítóésmérges emberevő pókok.....
Egy jobb (és főleg pókokkal) teli élet reményében......
Ezek szerint lelécelt?
Hát a köztük lévő 15 550 km nem számít akkor megvan neki
Sanyi-VFR távolság
Nicsak Blade, Te is élsz még!

Megpillantottam a neved a fórum listán, gondoltam beköszönök. Ezek szerint még meg van a sárga nyíl?
-2 fok és ónos eső....és bics helyet várnak a drogosqváklopósrablóim....szóval kapd be
Szombaton?
Beach lesz tezsvérem, mert 32 fokot mondanak, és zavartalan napsütést.
Te mér nem alszol he? Nincs holnap suli?
Sose.
Három motor jöhet szóba nálam, mint a vfr cseréje.
VFR750R
RVF750
NR750

és a kakukktojás az MV Augustra 312 RR Senna edition.
Max akkor cserélném Fazerre ha 1000-es lenne és patika......de lehet még akkor sem.
Sziasztok!

Én tegnap majdnem elcseréltem egy 2004-es Yamaha Fazer-re, de olyan lepukkant volt, hogy mondtam neki fizessen 150-ezret, és akkor talán :-)
Amúgy az enyém eladó, ha kell valakinek :-)
Tel: 06-20-312-9069
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Én mindig mondtam, hogy rossz helyre viszed.....
Oda te.
Onnantól meg ők tolják.
Legalábbis nálunk :)
Na..mik derülnek ki...Szolnokon laksz....Nem is vagyunk messze egymástól..
Mindmegvan! Köszi....
Szerintem a negatívot( -) is az akkutól vidd közvetlen..Biztosíték ot meg a plusz( +) ra tegyél ...közvetlen az akku után...
Homosita

csak elég lesz
Hogy keresned se kelljen:
ajzatok