Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kell a matrica..ha minden igaz valamelyik hétvégén leszek a közelben.....majd kiálltok...
Nem akarom még elkiabálni holnap megy műszakira a szerzemény ,utána papírmunka,forgalomba helyezés,szállítás 280km,stb.....
Ha meglesz megmutitom.
ui.:a matricád még itt vam!
Szerencsére nekem Metzeller gumik vannak felrakva.
Még én is gondolkodom rajta......De azért 1 napra biztos elmegyek...ha nem is alszom ott..
Meg hát ...hivatalosan ..még nekem sincs motorom...( ) Remélem akkorra meg lesz...
Naaa...Mesélj......mert nem tudok elaludni este a kíváncsiságtól...!Akár emailben is....
Nagyon sajnálom, de nem tudok menni az év első talijára....gyereknapra szervezni? Nagyon nem jó választás volt...nekünk (kis)gyerekeseknek....
Szia!
Most még motortalan vagyok ,talán a hétvégén megérkezik az"új"motorom!
Szia!
A májusi találkozóra jössz..nem láttalak még felíratkozni..?
Sziasztok!
Szia,KerekesZoo!
Na végre egy szolnoki VFR-es!
Hogy lehet hogy még nem futottunk össze soha!?
Köszi a cikket..hasznosnak találtam!
Itt olvashatsz a gumi elöregedéséről:http://www.motorkerekpargumik....
óó baz, benéztem...
nem tudom felmegy-e rá, a dob biztos, max összekötő cső kell rá másik.
nem szóltam :)
Szia motoszerelő cimbiddel nem beszéltél véletlenűl?Tudod fék átalakítási projekt miatt
Előre a gyárit javallom, hátulra bemehet a 180-as is, ha RC 36-ról beszélünk. Gumi koráról sok vélemény van... Amíg nem repedezett és nem kőkemény, én használom. 4 éves gumikat most fogom lecserélni, elmúlt ősszel éreztem először, hogy nem tapad rendesen.
Gumikkal kapcsolatban : Dot szám! Mennyi idős új gumit érdemes még megvenni? Jó lehet még a 2-3-4 éves de új?
Kérdésem: 120/70..első gumi helyett jelenthet-e bárminemű problémát 120/60 az gumi? Vagy mindenképpen maradjak a gyári 120/70-nél!
zoltan.dorosy@gmail.com
Szia!
Meg van még Írj egy elérhetőséget és megbeszéljük!ok?
Vagyok-vagyogatok.
Azért ha hazatolod vmikor a képed egyáltalán, recsegj meg v. írj mailt, sztán leugrok hozzád.
Szia. Sajnos hosszútávon kényelmetlen, elötte V-strom DL-650 volt. Ezért szeretném vagy kormánymagasítással, vagy eladással orvosolni.

Üdv Cosmo
Szia. Eladó meg a púp, ha igen mennyibe kerül?
Ez rámegy 750-re is,mert nekem az van
ez pont olyan stílus, mint az enyémen (profilképek).
csak ez párjanincsium helyett karbonbú' van.
mennyé' föl íbéjre. (ebay.co.uk)
keresőbe üsd be ezt a számsort:
161212889753
voilá.

ha kell, esetleg tudok segíteni a beszerzésben.
Hello Perik úr :)

Persze, hogy meg, nem nagyon válnék meg tőle.
vfr like.
Csak most éppen egy volt kollégám használja. Otthagytam neki, had motorozzon, elvégre ő vitt bele ebbe az egészbe :)
Megvagy-jólvagy? Rég hallottam felőled:)