Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyétek a kis sárga emberkét a kereszteződésre és meglátjátok a világ legjobb paripáját
Isten szeme mindent lát:
gúgli les
azok az R betük jelölik mikor kell cserélni, 1000, 12000, 24000, 36000 km után jelzi az olaj és szűrő cserét.
én csak azt nem tudom hogy az R és I betük között mi a külömbség?
És ki az aki csak 12 000-ként cserél? Nem 6000? Bakker ebből a táblázatból nem értek semmit...
akkor jól emlékeztem hogy nem 6000km után kell cserélni.
azért én a multkor lecseréltem szűrővel együtt mert 10000km volt benne.
most castrol power1-et raktam bele mert előtte motul 5100 volt benne és azzal nem volt mindíg pontos a váltó.
12000 KM -t ír a Service Manual
Sziasztok!

Általában hány km után szükséges vagy javasolt olajat cserélni a VFR-kben? (VFR 800 98-as)

köszi előre is
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel van 1 nagyon jó állapotú vfr 750 rc36-om eladóba, Új gumikkal (michelin pilot road 3) gyertyákkal, láncszettel, friss olajjal baráti áron. Nem hirdetem sehol, majd csak tavasszal, de ha valakit érdekel akár most is viheti. érd.:062051493tizennégy
Bakker ma verőfényes napsütés és a központban a hőmérő 12fokot mutatott.Akkor akadtam ki mikor a kollégám nélkülem motorozott pedig tervbe volt véve
És összetörni egy ETZ-t vagy egy Viffert nem egy kategória, az egészségről nem is beszélve
Úgy 8 éve még a 150-es Etz-m szedtem elő decemberben. A hónaphoz képest nem volt hideg, száraz volt az út, és csak az égieknek köszönhetem, h az előttem (indok nélkül) besatuzó kocsi mögött meg tudtam állni, pedig volt hely bőven, és jobb időben semmi gond nem lett volna. Közöm nem volt ahhoz, h merre halad (csúszik) a kerék, uh azóta én is ehhez tartom magam, és maradok itthon a melegben. De minden tiszteletem azoké, akik időnként télen is előveszik a gépet:).
Igen, remélem 2014-ben így is lesz, sajna volt olyan év, hogy elhúzódott majdnem május végéig (rajtam kívül álló okok miatt).
Én tudom, hogy papírkutya vagyok, de a hideg aszfaltól (8-10 fok) bennem van a "wazzepontmostnemtapadamikorkéne" szindróma
ezt nem kell tervezni.
márciusban hétvégén van 8-10 fok akkor aksi vissza aztán már indul is a paripa.
Keki

Köszi a választ, valszeg valamelyik hétvégén azért meg fogom csinálni, mert télen nem szoktam elővenni, és nem tudom betervezni, mikor tudom tavasszal felébreszteni. Üdv!
Én soha mondjuk ha engedi az idő(száraz az út)megyek vele egy kört.
Eladó!
VFR 800Vtec-hez Givi doboztartó rendszer, komplett hátsó és oldalsó doboztartók, felfogató csavarokkal ,mindennel...Valmint Givi Maxia hátsó doboz és 2 db V 35 -ös oldaldobozok. A dobozok karcosak ( használatból eredő) Nem csúszásból adódo karcok....nem töröttek nem repedtek.Minden dobozhoz 2 db kulcs....
Irányár: 120 000 ft (alkuképes)
Igen, befér.
Helló Uraim!

Érdeklődnék Tőletek, hogy a 750-es VFR-ben le szoktátok e engedni a téli álom alatt a karbikból a benzint, vagy ez már fölösleges dolog? A GS500-on megszoktam csinálni (miután egyszer az szivatott meg, hogy korán el kellett tennem, későn tudtam elővenni, így október és március között belekötött...), azon meg is volt 2 perc alatt, nyilván itt azért tovább tart. Köszi előre is! Üdv és rövid telet, sok türelmet! :)
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy vfr 800 1998-évjárathoz hátsó gumi 190/50/17 feltehető a 180/55/17 helyett? Köszi előre az infót.
Most fejlesztem szinte tökéletesre
Katt az előzményre
Azt ne mondd Tomi, hogy Te vetted meg és lecserélted a tiedet!
Már rég