azok az R betük jelölik mikor kell cserélni, 1000, 12000, 24000, 36000 km után jelzi az olaj és szűrő cserét.
én csak azt nem tudom hogy az R és I betük között mi a külömbség?
akkor jól emlékeztem hogy nem 6000km után kell cserélni.
azért én a multkor lecseréltem szűrővel együtt mert 10000km volt benne.
most castrol power1-et raktam bele mert előtte motul 5100 volt benne és azzal nem volt mindíg pontos a váltó.
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel van 1 nagyon jó állapotú vfr 750 rc36-om eladóba, Új gumikkal (michelin pilot road 3) gyertyákkal, láncszettel, friss olajjal baráti áron. Nem hirdetem sehol, majd csak tavasszal, de ha valakit érdekel akár most is viheti. érd.:062051493tizennégy
Úgy 8 éve még a 150-es Etz-m szedtem elő decemberben. A hónaphoz képest nem volt hideg, száraz volt az út, és csak az égieknek köszönhetem, h az előttem (indok nélkül) besatuzó kocsi mögött meg tudtam állni, pedig volt hely bőven, és jobb időben semmi gond nem lett volna. Közöm nem volt ahhoz, h merre halad (csúszik) a kerék, uh azóta én is ehhez tartom magam, és maradok itthon a melegben. De minden tiszteletem azoké, akik időnként télen is előveszik a gépet:).
Köszi a választ, valszeg valamelyik hétvégén azért meg fogom csinálni, mert télen nem szoktam elővenni, és nem tudom betervezni, mikor tudom tavasszal felébreszteni. Üdv!
Eladó!
VFR 800Vtec-hez Givi doboztartó rendszer, komplett hátsó és oldalsó doboztartók, felfogató csavarokkal ,mindennel...Valmint Givi Maxia hátsó doboz és 2 db V 35 -ös oldaldobozok. A dobozok karcosak ( használatból eredő) Nem csúszásból adódo karcok....nem töröttek nem repedtek.Minden dobozhoz 2 db kulcs....
Irányár: 120 000 ft (alkuképes)
Érdeklődnék Tőletek, hogy a 750-es VFR-ben le szoktátok e engedni a téli álom alatt a karbikból a benzint, vagy ez már fölösleges dolog? A GS500-on megszoktam csinálni (miután egyszer az szivatott meg, hogy korán el kellett tennem, későn tudtam elővenni, így október és március között belekötött...), azon meg is volt 2 perc alatt, nyilván itt azért tovább tart. Köszi előre is! Üdv és rövid telet, sok türelmet! :)
gúgli les
én csak azt nem tudom hogy az R és I betük között mi a külömbség?
azért én a multkor lecseréltem szűrővel együtt mert 10000km volt benne.
most castrol power1-et raktam bele mert előtte motul 5100 volt benne és azzal nem volt mindíg pontos a váltó.
Általában hány km után szükséges vagy javasolt olajat cserélni a VFR-kben? (VFR 800 98-as)
köszi előre is
Ha valakit esetleg érdekel van 1 nagyon jó állapotú vfr 750 rc36-om eladóba, Új gumikkal (michelin pilot road 3) gyertyákkal, láncszettel, friss olajjal baráti áron. Nem hirdetem sehol, majd csak tavasszal, de ha valakit érdekel akár most is viheti. érd.:062051493tizennégy
márciusban hétvégén van 8-10 fok akkor aksi vissza aztán már indul is a paripa.
Köszi a választ, valszeg valamelyik hétvégén azért meg fogom csinálni, mert télen nem szoktam elővenni, és nem tudom betervezni, mikor tudom tavasszal felébreszteni. Üdv!
VFR 800Vtec-hez Givi doboztartó rendszer, komplett hátsó és oldalsó doboztartók, felfogató csavarokkal ,mindennel...Valmint Givi Maxia hátsó doboz és 2 db V 35 -ös oldaldobozok. A dobozok karcosak ( használatból eredő) Nem csúszásból adódo karcok....nem töröttek nem repedtek.Minden dobozhoz 2 db kulcs....
Irányár: 120 000 ft (alkuképes)
Érdeklődnék Tőletek, hogy a 750-es VFR-ben le szoktátok e engedni a téli álom alatt a karbikból a benzint, vagy ez már fölösleges dolog? A GS500-on megszoktam csinálni (miután egyszer az szivatott meg, hogy korán el kellett tennem, későn tudtam elővenni, így október és március között belekötött...), azon meg is volt 2 perc alatt, nyilván itt azért tovább tart. Köszi előre is! Üdv és rövid telet, sok türelmet! :)
Érdeklődnék, hogy vfr 800 1998-évjárathoz hátsó gumi 190/50/17 feltehető a 180/55/17 helyett? Köszi előre az infót.