Sziasztok! 2002 es VFR-Vtechre kellene nekem egy km-óra! Tudnátok segíteni esetleg bontó linkjével vagy tel számával mert hirdetésekben nem igazán találtam ilyen alkatrészt! Köszi!
Nekem állította meg a pók a műszert . Egyik napról a másikra nem mutatott semmit. Ráadásul ez mosás után volt, így logikus lett volna, hogy beázott.
De nem. Szétszedtem, és egy elhunyt pók volt benne, hálójával, és fészkével együtt. Óvatos takarítás, és nagyítós ellenőrzés után jó lett .
Sziasztok! Remélem jól telt az ünnep mindenkinek! Én tegnap is motoroztam :)! Na szóval segítség kellene! A moci amit vettem tök jól szuperál csak a fordulatszámmérő nem rendeltetés szerűen működik! Nem megy vissza 0 ra 1500 vagy 3000 es fordulatnál megáll!illetve nem is mutat mást! A jeladó vagy a műszerfallal lesz gond szerintetek? Hogyan tudnám ezt megállapítani illetve lehet ezt javítani?
Soksoksok balesetmentes kilométert kívánok Néktek innen lentről.
Alex Chacón
Van Vtec-hez üléspúpom ,ha esetleg érdekel!?
Már nagyon útban van szívesen megválnék már tőle
De nem. Szétszedtem, és egy elhunyt pók volt benne, hálójával, és fészkével együtt. Óvatos takarítás, és nagyítós ellenőrzés után jó lett .
Üdv innen lentről, 30 fokból :)
pacsi!