Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg! Kössz
Jelcsa....a köv hsz-ben benne volt a név bakker!
Köszi egy nevet tudnál még mondani?
2000 km......ezek szerint csak vasárnap használta templomba járáshoz
Hát.....jól "lepukkant " az alatt a 3 év ...és 2000 km alatt......!
Ezt a vfr egy soproni barátom vette 2002-ben újjunan Győrbe a Reál hondába, ő jó tuljdonosa volt egészen 2010 februárig amikor is beszámítatta egy új motorba a komáromi hondába. Középkorú mefontolt volt az első tulaj sokat túráztunk együtt , amit én ttudok a motorról 2x eldőlt állo helybe(apró de tényleg apró karcok) 1x csúszott (minimális karcok) ősszetörve nála nem volt. A kerekeket 0-km-en festette át.Ha jól emlékezem 64000 körül számítatta be, eredeti fényezéssel és a karcolásokkal.50000-nél néztünk szelephézagot hibátlan volt, és gyertyát is cseréltünk.
Fogod a vasat és megkéred a tulajt, hogy vigye le Kozmaxékhoz és ő csinál róla egy állapot lapot és kész. 5-10 rugót megér hogy tisztán láss.
Próbáld meg beírni az itteni keresőbe a "Típushiba" szót és válogass a kb 100 db hsz-ra ugyanerre feltett kérdésre barátom. BÉKE!
Ez egy viharvert szar.
Én is ilyen motort keresek, de ez még képek alapján is le van pusztítva.
Segítenétek? VFR-t szeretnék venni 2002 es évjárattól ezt a VTEC800-asokat néztem! Mit lehet tudni róluk? Van e típus hibájuk, mit sorolnátok pozitív vagy negatív tulajdonságaik közé? Eddig R1 el és GsxR1000 el motoroztam, szeretnék váltani vmi nyugodtabb kényelmesebb mocira! Ha írnátok pár véleményt a fenti témáról, hálás lennék! Üdv: Laci
Mit szóltok ehhez? Ismeri valaki ezt a mocit?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
sok fajta van nála
érdemes hozzá elmenni
70 317 90 83
Milyeneket? És van valami elérhetősége?
Főleg a mi korunkban......
képesmotorról vettem.lefotózom.
hasonlít nagyon a givi plexi formájához
Igen érdekel, milyen fajta?
Én még elég jól bírom rajta.
A nyáron 1 hét alatt sikerült 1800 km-t beletennem.
De 100-200 kilométerenként úgy is meg kell állni mindegy, hogy min ülsz.
lottóznod kéne papa :)
Gondlom Jelcsáról van szó
helló!
Budaörsön van egy ember aki sportdobokat hoz be és baráti áron árulja.
nekem 60-ból jött ki dobbal egyedi összekötő csővel és nem gagyi eggyik sem.
Sziasztok.
fullmoon mutatta, hogy itt is szoktatok csevegni úgyhogy beregisztráltam.
van nekem egy eladásra szánt plexim mert nem vagyok hozzá elég magas és pont nem jó.
kb10 km-ert mentem vele és az eladó nem vásárolta vissza pedig meg beszéltem vele.
ha érdekel valakit akkor keressen meg
benktib88@gmail.com
Már arra is gondoltam, hogy egy gyári használtat átalakítani, de olyat se találok , az eredetit meg nem akarom szétvágni.
Én is nézegettem már...
Rohadt drága....Őszintén megvallva..sajnálom rá azt a 100-140 000 Ft-otEnnél olcsóbban nem találtam sehol..Már a hazai gyártőkat is kérdeztem....de 50e. / dob + összekötőcső
Üdv!
Van egy 2004-es VFR 800-asom és valamilyen sportdobot akarok rá tenni, lehetőleg valami triovál dobokat, de még nem tudom milyet. Valami ötlet?