Üdv!
nem vagyok egy nagy forumozó, ezért értettem félre. Így már könnyebben megtalálom a hasznos infókat:) Köszi a segítséget Fullmoon-nak is:) (egyébként én is nyaralásból és okostelefonnal)
Na itt vagyok a nyaralásból, ahol nálam is csak okos telo volt ezért nem tudtam belinkelni a sok hsz-t ami erre a kérdésre vonatkozik.
És köszönöm kolléga tényleg erre gondoltam (is)
Ne visszaolvass,hanem írd be a keresőbe,hogy "Vtec" és jönnek az utóbbi pár év hasznos infói.Nem olyan hosszú idő végigolvasni - erre célzott a kolléga.
koszi baratom az epito kritikat.sajnos jelenleg egy mobilrol netezem igy nehezkes visszaolv. De visszaolvasok amint tudok. Sajnalom h batorkodtam irni. VEled is beke.
Szia tudnál segíteni e-bay-es alkatrészkereséssel kapcsolatban? (link kéne)Sikerült szereznem 3db givi dobozt,a hátsó doboz ami fent van az aljáról hiányoznak azok a beakasztó részek amik a platni két oldalán lévő beakasztó fülekbe mennek be.Remélem érthető volt amit írtam,ha nem akkor fotózom a doboz alját.köszi előre is.
Ha valakit érdekel, még eladó az oldaldoboztartó konzol!
VFR 800 FI-re
nem vagyok egy nagy forumozó, ezért értettem félre. Így már könnyebben megtalálom a hasznos infókat:) Köszi a segítséget Fullmoon-nak is:) (egyébként én is nyaralásból és okostelefonnal)
És köszönöm kolléga tényleg erre gondoltam (is)
Sajnos tegnap elkelt..
Üdv
Engem érdekelne.
Hol lehetne megnézni, stb?
Ha a tartóról akkor erre gondolsz vagy erre ?