Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én megyek
Ki jön a Sikondai VFR találkozóra?
Esetleg a Top Case tartó is eladó...
Üdv!
Ha valakit érdekel, még eladó az oldaldoboztartó konzol!
VFR 800 FI-re
Üdv!
nem vagyok egy nagy forumozó, ezért értettem félre. Így már könnyebben megtalálom a hasznos infókat:) Köszi a segítséget Fullmoon-nak is:) (egyébként én is nyaralásból és okostelefonnal)
Na itt vagyok a nyaralásból, ahol nálam is csak okos telo volt ezért nem tudtam belinkelni a sok hsz-t ami erre a kérdésre vonatkozik.
És köszönöm kolléga tényleg erre gondoltam (is)
Ne visszaolvass,hanem írd be a keresőbe,hogy "Vtec" és jönnek az utóbbi pár év hasznos infói.Nem olyan hosszú idő végigolvasni - erre célzott a kolléga.
Szia!

Sajnos tegnap elkelt..

Üdv
fullmoon baratom visszaolvaztam majus elejeig de nem volt hasonlo tema sem. Azert hasznosakat is olvastam,el is bizonytalanodtam.
fullmoon baratom visszaolvaztam majus elejeig de nem volt hasonlo tema sem. Azert hasznosakat is olvastam,el is bizonytalanodtam.
Szia!
Engem érdekelne.
Hol lehetne megnézni, stb?
koszi baratom az epito kritikat.sajnos jelenleg egy mobilrol netezem igy nehezkes visszaolv. De visszaolvasok amint tudok. Sajnalom h batorkodtam irni. VEled is beke.
Köszi előre is.
Utánanézek.
Igen. mert a hátsó dobozról hiányzik.
A megjelölt alkatrész kellene?
givi,régi fajta.
Milyen típusu doboz?
Dobozról hiányzik az első linkelés ami belemegy a másik dobozokon 4db csavar tart valami lemezfélét ahova ezek belemennek.
A dobozról hiányzik vagy a tartóról?
Ha a tartóról akkor erre gondolsz vagy erre ?
Szia tudnál segíteni e-bay-es alkatrészkereséssel kapcsolatban? (link kéne)Sikerült szereznem 3db givi dobozt,a hátsó doboz ami fent van az aljáról hiányoznak azok a beakasztó részek amik a platni két oldalán lévő beakasztó fülekbe mennek be.Remélem érthető volt amit írtam,ha nem akkor fotózom a doboz alját.köszi előre is.
Vedd a fáradságot barátom és olvass vissza pár hsz-t mert havonta 2-3 ugyanilyen kerés érkezik hozzánk. Béke!
osszel lemne aktualis a csere ezeert mlnden tapasztalat erdelel! Elote os kpszi mindenkinek !