Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kiegészítő világításba mennyire köthetnek bele a rend őrei? Nem találtam erre vonatkozó infót... Találtam egy első villára applikálható LED sor-t, de még jobb lenne, ha egy kicsit vibrálnának is, gondolom ez megoldható egyszerű elektronikával, mondjuk felváltva kapcsolnának be és ki.
Egyszer láttam hasonlót csopperen, a kocsi visszapillantójában azonnal odavonzotta a szemem, nem tudtam nem észrevenni. Mondjuk az már egy kicsit motoros rendőrös verzió volt, két nagyobb kiegészítő lámpával, ez egy kicsit szolídabb lenne.
LED
A szerelőm szerint gyári. De ha nem az, akkor tévedtem. Alumíniumból van, az tuti.
Már bocsi, de szerintem semmi köze egy gyári konzolhoz
Írtam püt másik fórumon!
Érdekel valakit gyári oldaldoboztartó rendszer VFR FI-hez?
2002-2003 évjáratú Honda VFR Vtech kormánycsutkát vennék ha van vkinek eladó.
keressetek itt vagy priviben a nemethi123@freemail.hu email címen
Hello

Julius végén megyek haza és lenne pár eladó cuccom VFR 800 Vtec-hez.

Van egy fejidom konzolom, ami 2006 os évjárat utánra való, mert sikerült olyat venni bontottan az én 2003asomhoz. Persze erre a különbségre csak már utána jöttem rá.

Valamint van még a balesetből adódóan eladó felni, féktárcsástol és gumistol együtt. Namármost a felniböl kitört egy darab. A tárcsák és a gumi állapotárol nem tudok semmit. Ennek fényében kéretik érdeklődni.

A harmadik dolog pedig egy pár első teló kormánykiflikkel. Itt is a tudnivalók hasonlóak, a kormánykifli alsó kiflije egy pár mm-t hajolhatott el, mert az új betételénél szorult. A villák is értelemszerűen hajlottak. A villa alsó jó állapotú, az olajat sem engedték el. Esetleg akit érdekel, görgőztetni vagy mittudomén.

A fejidomkonzolra azt mondom legyen 15000 rossz magyar forint, a többire meg aki amennyit gondol. (én persze nem ingyen gondoltam)
Nyugi csak mi tudjuk...meg aki belenéz a forgalmidba és látja hogy 2 perce vetted
Igen-igen...
Nem jó kedvemben...
A motor Ok..Csak különböző nehézségek és nem várt anyagi problémák léptek föl.....
Bár....nagyon gyanus, hogy máris eladó......
XxSanyi barátunk meggondolta magát
eladó....
oké főnök!
Ettől egy kicsit jobbra gondoltam de köszönöm, már megoldódott a probléma
ezt már kidobtam :)
ha látok valamit, szólok.
Fejlesztésre kellene, nem baj ha teljesen kivan lyukadva a kuplung kosár környékén. Sok pénzt igazán nem adnék érte, a motoromon van egy új
külföldről esetleg jó-e?
yuashat vettem még 3-4 éve, mai napig hibátlan, pedig háromszor sikerült teljesen kisütnöm.
nem veszek más ez után sem úgy érzem.
Hali!
Én VARTA akkut vettem a gépembe. 17.000-ért, gondozásmentes. Azt hiszem a GP shopbban vettem, BP, Váci út. Akkumulátor szakbol, mindenhez tartanak akksit és szombaton is nyitva vannak.
Köszönöm a segítséget! :)
vagy bővebben
sok aku
Pl occo 10-ért:
aksi
két verzió van...az egyik kb 10 rugó és bír 2-3 éves simán ha vigyázol rá télen, a másik az 20 rugós Yuasa amivel meg elmész 4-5 évet.
üdv!
Sajna meghalt a mocimba az aksi (vfr 800 2004 abs). Érdeklődnék szerintetek melyik az ami megbízható és árba se egy horribilis?
Sérült kuplung fedelet keresek VFR 800hoz 1998tól
nem en arulom, dobj egy mail-t a megadott email cimre!