2001-es és fémszárú tükör volt rajta... a gumisszárút is elviselem, csak legyen rajta valami. :)
Kinéztem két típust, de azok újabb modellekhez valók, ezek szerint nem lesz jó nekem. linket nem tudok berakni, mert nem jelenik meg a hozzászólás.
köszi az infót
kérdés, hogy melyik FI-re gondolsz.
98-99-en gumis-szárú tükör van.
00-01-en pedig a vékony fémszárú.
cbr600f-ről aaaa (ha jól rémlik) 94-99 között gyártottak jók rá.
rr tükrök nem hinném, hogy passzolnak, de arra a régebbi 600f-re ugyanazok a gumis tükrök mentek mint amit felcsavaroztak az FI-re is.
Igazából nem a "MOTOR" miatt....
Egyéb problémák miatt, de ez nem ide tartózik csak rám és egy másik VFR tulajra.....
A motorral semmi probléma...egyetlen negatív dolog, hogy BŐ 1 Literrel alapból többet fogyaszt mint a "TORKOS" Fi....
Nem igazán akarok és tudok teszteket írni... Sokan vannak ITT is akik okostojáskodnak ..és inkább kiforgatnák a szavaimat... ( nem értem miért)
Az biztos hogy többet fogyaszt , mint az Fi...viszont szerintem jobban megy, jobban gyorsul, stabilabb egy kicsit, keményebb a futómú egy picit....
De nézőpont kérdése az egész...A Vtec -ben van 29 000km az Fi-ben meg volt 60 000 km ( 4 év különbség)...Tehát kellőképpen el lehetett fáradva már az Fi futóműve.
Kb ennyi...
Hogy megbántam -e ..IGEN.
jól néz ki
egy összehasonlító tesztet írhatnál hogy miben jobb vagy rosszabb mint az FI.
fogyasztás, kényelem, gyorsulás, futómű, stb.
nem bántad meg a cserét?
de ha erre jársz, egy lepényre a vendégem vagy :)
Kinéztem két típust, de azok újabb modellekhez valók, ezek szerint nem lesz jó nekem. linket nem tudok berakni, mert nem jelenik meg a hozzászólás.
köszi az infót
98-99-en gumis-szárú tükör van.
00-01-en pedig a vékony fémszárú.
cbr600f-ről aaaa (ha jól rémlik) 94-99 között gyártottak jók rá.
rr tükrök nem hinném, hogy passzolnak, de arra a régebbi 600f-re ugyanazok a gumis tükrök mentek mint amit felcsavaroztak az FI-re is.
CBR600F vagy RR tükröket fel lehet pattintani vfr 800 fi-re?
Egyéb problémák miatt, de ez nem ide tartózik csak rám és egy másik VFR tulajra.....
A motorral semmi probléma...egyetlen negatív dolog, hogy BŐ 1 Literrel alapból többet fogyaszt mint a "TORKOS" Fi....
Az biztos hogy többet fogyaszt , mint az Fi...viszont szerintem jobban megy, jobban gyorsul, stabilabb egy kicsit, keményebb a futómú egy picit....
De nézőpont kérdése az egész...A Vtec -ben van 29 000km az Fi-ben meg volt 60 000 km ( 4 év különbség)...Tehát kellőképpen el lehetett fáradva már az Fi futóműve.
Kb ennyi...
Hogy megbántam -e ..IGEN.
írtam neki!
egy összehasonlító tesztet írhatnál hogy miben jobb vagy rosszabb mint az FI.
fogyasztás, kényelem, gyorsulás, futómű, stb.
nem bántad meg a cserét?
Nem magyar hirdetés ...de hátha
http://motocykle.bazos.sk/inze...
2001-es Honda VFR 800 FI -hez keresek jobb oldali fémszáras tükröt.
Vna vkinek 2002-2003 évjáratú vtech kormánycsutkája eladó?
Ha igen kérem keressen itt vagy a nemethi123@freemail.hu emailen
köszönöm