Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne tessék nevetni,csak laikusként próbáltam hibátfelderíteni

órát mindjárt megyek állítani meg az olajat szűrőstül cserélni..
köszi a segítséget főni
1. Ráadod a gyújtást, és mind a két gombot egyszerre nyomva tartod legalább 2 másodpercig. Utána be lehet állítani az időt.

2. Nem kap benzint... 3000/min alatt a VFR az így működik, rángat. A V motorok már csak ilyenek, nem túl kiegyensúlyozott a járásuk.
Sziasztok,

Lenne egy kérdésem,vagyis inkább kettő.

-hogy lehet beállítani a műszerfalon lévő órát?

-mindenkinek olyan 3000 alatt a motor,mint ha nem kapna benzint?hétvégén mentem vele kicsit Mátrázni,és néha elég furán viselkedett,de minden esetben 3000 alatt.Elindulásnál pl. kis fordulaton tartott gáznál stb..
annyira nem gáz,csak fura
aki kiváncsi egy-egy motoros szakaszra annak ajánlom az alábbi linket:
http://www.gaskrank.tv/tv/paes...
Hali! egy kis beszámoló: végül igen jól összeszoktam a z6ttal, szépen lehet vele lábtartózni, és a felhőszakadásnál is jól teljesített.

Amúgy a túrázoknak ajánlom bled és környéket: 1. nap 250km túra kobarid és tolmin környékén vrsic passon keresztül. 2. nap Bad Vellach felé kerülő 240 km. Kellemes vidék!
szia Dzsonikes
hát az hamar elkélt,
Köszönöm az érdeklődést,elkelt a dob.
Valószínű hogy a gyerek a perecelést követően lányos zavarában azt sem tudta merre van föl meg le, csak felpattant a gépre azt gyite, csak rossz irányba indult el...
Az hogy mindenkit felengednek előzetes kontroll nélkül az van.....Mennyit ér az hogy megnézik a jogsiját meg hogy van-e védő felszerelése? Kötelező alkohol és drog szonda vagy akár egy kis PÁV teszt előtte nem ártana. Persze ez mind mellőzhető ha csak magának bérelte ki az egész ringet.
A múltkor mesélte Pista bátyám hogy valaki elperecelt a ringen, azt visszafelé indult el a pályán a tag, a célegyenesben meg volt kaka-pisi a többieknek hogy akkor most mi is van...
Épp ezért keresek használtat :) Ha más nem, akkor marad egy téli akció.
köszi a tippet :)
Újakat ne is nézzél mert az qva drága. Vagy használt vagy téli akcióban lehet vásárolni kiegészítőket, ilyenkor nem lehet jó áron hozzájuk jutni.
szia,
itt nézegettem de elég borsosak:
http://shox.hu/termékkatalógus/túrafelszerelés
Wingrack 2-t keresek.
Castrolért azért jobban fájna a szívem :) Full titán arata rendszerrel :)
Bár így is baltával kergetnélek
szia, engem érdekel, hétfőn hívlak
Sziasztok!

Eladó egy "E" szabványos ARROW TITÁN sportdob kivehető hangnyelő betéttel,összekötő csővel HONDA VFR800 Fi mkp.-hoz kitűnő,gyári állapotban.
Ár:45.000 huf
Tel:20/319-94-64
Ez milyen igaz!
Én is rendkívül szomorú lennék, ha a makulátlan trikolor ott kötne ki.
De, tudod, nem igazán vonzó egy vakegér nyugdíjas sárga kisautójának a gyilkos eleje sem a Mátrában. Akkor inkább ring.
Itt arra gondolt Gabisom hogy idáig sérülésmentes volt az SP, valamint a szíve csücske volt ez a motor, és ha meglegeltetném a Ringen a kecskét a sóderágyban, akkor megszakadna a szíve.
Ja, egy Superbike replikát pályára vinni? Hallatlan!
Bár igazából csak oda való
Nekem elöl asszem contimotion van és hátul meg multicontact és mindegy volt, hogy nyakig vízben vagy szárazságban mentem, faszán tapadt a gép az útra. Szerintem nagyon jó a Continetal.
Pont a napokban nézegettem mikor lesz nyílt nap a Ringen, egyszer már ki kéne nézni. A hetedike tuti nem jó, majd talán egyszer. Bár akitől vettem a gépet megmondta: meg ne lásson vele egyik pályán sem, mert kitekeri a nyakamat.