Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most találtam ezt az oldalt.Nem tudom ki hirdeti ezt , de hátha kell valakinek valami idom.Legfelül van egy telefonszám
http://82.131.181.197/web/spoi...
Szerintem is az marad:)Már be se engednének a könyvtárba
a motoros tankonyvben le volt irva hogy a faltol hany m-re kell allitani a mocit, es ott milyen tavolsagokra milyen szogben kell vilagitania, de mar nincs meg a konyv...
esetleg menj be egy konyvesboltba es nezd meg benne :D
(vagy marad a 'csunya' megoldas...)
Nem bántottál meg, és nem is írtál semmi olyat.majd valamelyik este beállítom úgy a lámpát.Ha vakít akkor meg úgy is villognak ,akkor meg majd állítok rajta
Én sem '"bántólag" írtam .....és megkövetlek ha megbántottalak.. Teljes mértékben egyetértek veled......
Csak én mindig azon az elven vagyok, hogy inkább lássak előre ( persze a "normális" beállítással) mint elüssek valami részeg barmot , aki éppen az út szélén , vagy ne adj isten közepén gondolja, hogy közlekedik....
Nagyon sokat vezettem már sötétban, éjszaka....Ért már 1-2 meglepetés....( kivilágítatlan lovaskocsi ráadásul keresztben megpakolva kilógó fatörzsekkel)
Egyébként amit írtam tényleg próbáld ki....Így biztos nem fogod zavarni a szembejövőket....
Ezt nem értem, hogy miért nem így kell felfogni, hogy nem szeretném őket se vakítani?Szerintem a normális ember a másikra is gondol Azért nem is azt mondtam , hogy helyzetjelzővel akarok menni, de őszintén mondom sok parasztal lehet találkozni az utakon, akinek szarul van beállítva a világítása, és még tompítottal is elvakít.Én is rendesen szeretnék látni, de attól még úgy gondolom, hogy másokat nem akarok elvakítani vele
Remélem XX-el mész és nem autóval...
Jó "bulizást" holnapra..
A lengyel túra meg még odébb van , addig táncsak meg lesz a benzinrevaló
Ok,én is így tenném...
Szia Sanyi!

Holnap,megyek Szegedre Fiveurban kollégához!
Egyébként meg benzinre gyűjtök... Na meg a Lengyel túrára...
Na mondjuk ezt azért nem így kell felfogni, hogy "nem szeretném őket se vakítani" De akkor menjél helyzetjelző lámpával.Úgy nem vakítasz el senkit és téged is látnak ( nem ütnek el) Vagy ne közlekedj sötétben..
Komolyra fordítva....: Belehet azért úgy állítani a fényszórót , hogy az a szembejövőnek is jó legyen.....Bizonyos határok között..nem a csillagos égre vagy a fácánokra állítva....
Próbáld ki...Beállítod a tompítottadat kb ahogy te érzed..valakit ráültetsz a motorodra és elsétálsz kb 40-50méterre a motoroddal szembefordulsz és megmondod , hogy vakít -e nagyon.Ha kell korrigálsz rajta.
Ennél jobbat nem tudok
Hát ez a beállítás nem a legjobb szerintem, mert ami nekem jó lesz nem biztos , hogy a velem szembe jövőnek is jó lesz, nem szeretném őket se vakítani,de ha nincs más ezt fogom csinálni.
Köszönöm a válaszod! Elgondolkoztam a xenon-on .De lehet hogy előbb az izzót kipróbálom
Szeva Pityusz...
Mi újság veled?Tervezel mostanában valami gurulást?
Ezt csak úgy tudod jól beállítani, hogy sötétben kimész egy néptelen útra , ahol nincs nagy forgalom...és beállítod magadnak. Csak utána próbáld is ki mert máshogy világít a motor 2egymagában és máshogy amikor ülnek is rajta( 1-2 személy)
Nekem xenon van a motorban. (Ha 4000K-s az izzó akkor nem hinném,hogy basztatnának)
Az autómban van a NB!
Már több mint 3 éve,sokkal jobban látni ezekkel!
Úgy hirdetik,hogy +90% a fényereje,ha annyi nincs is,szerintem qrva jó!

http://www.osram.hu/osram_hu/P...
Hát xenon-on már én is gondolkodtam , de inkább azt mellőzöm, ne baszogassanak a rendőrök.Night Breaker fehéren világít?jobban világít mint egy hagyományos izzó?Ha neked az van benne nem tudnál egy képet kirakni róla , hogy világít?Boccs a sok kérdésért
Izzóból a Night Breaker-t tudom ajánlani (Osram),vagy Xenon...
Tudtok ajánlani valamilyen módszert arra ,hogy lehet otthon normálisan beállítani a fényszórót.Olyanra gondolok amikor mondjuk 10 méterre kell állni egy faltól és azon ki kell mérni hova világítson a fényszóró.Úgy érzem , hogy az enyém valamiért nagyon nem jól áll, mert ha nagy ritkán sötétbe megyek akkor szinte nem is az útra világít és alig látok, valamit.Kerestem a kézi könyvbe leírást de abba nem találtam.Esetleg tudtok jó fajta izzót aminek van normális fényereje és nem csak sárgán "pislákol"
Sziasztok ma felkerült a doboztartó konzol is
priviben dobhatnal nemi infot a motorrol, ha tenyleg eladason gondolkozol
Igen , hiányzik az XX......De azért a VFR sem rossz.
Az eladás oka az , hogy abba akarom hagyni a motorozást....Ez van....De még azért alszom rá egy párat...
basszus, a kormanyvegsulyok hianya fel sem tunt, ilyen szintu igenytelenseg rossz jel :(
a gumi nekem is rendesen kopottnak tunik, de ez nem feltetlenul baj, ugy vagyok vele ha olcsobban adja mondjuk 50-60-nal a piaci arnal azert, mert lassan gumit kell cserelni, az nekem csak jo, most megveszem olcsobban a gumit, kovetkezo honapban meg rakok ra ujat :)
No, és hogyhogy gondolkodol a Viffer eladásán? Hiányzk az XX ereje?
A hiányzó kormányvégsúlyok, az össze-vissza gumiabroncsok (amik kicsit kopottnak is tűnnek a képen) és a végletekig bizonygatós szövegű hirdetés ami kissé gyanakvóvá tesz. Nyilván olcsóért akarja adni, mert le lett borítva a jobb oldalára. Persze ennyi pénzért csodát ne is várjunk. De ha Te azt mondod hogy oké a gép, mi elhisszük, lelked rajta!
Csak így internetről ismerem őket, de elég is annyi, csupa ócskavasat árulnak. Volt egy SP1-esük amit hirdettek, a VTR fórumból volt is valaki megnézni. Már a képeken látszott hogy egy fostubus az egész (csupa oxid volt az egész motor, valami sós tengeri levegőben pácolódhatott), és a valóság sem mutatott mást.