Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit megkésve de feltettem a galériát a motorról.
Szegény Viffer... Malter van rácsapva vagy valami festék?
kovidani nekem is 180-as gumi van hátul,nekem is scooter mondta , hogy elfér mert én is tartottam tőle , hogy neme bele ér majd a lengőkarba vagy a láncvédőbe, de nyugodtan felteheted, mert tényleg kis hely marad( pár mm) de nem okoz semmi gondot, és legalább jól is néz ki:)
Igazad van Scooter, így a pontos:)Én is lefűrészeltem a tőcsavart és ugyan így tettem fel én is, mondjuk másként nem is lehetne:)
Akkor jól emlékeztem. :-)
Jól emlékszel! 180-as a hátsó és pont elfér. A gyári láncvédő is fent van és nem ér hozzá a gumihoz.
sccooter.ru.. ha jol emlekszem egyszer ugy emlitetted h neked a VFR-n 180 gumik vannak hatul... nincs tul kozel a lanchoz? en is nezgettem mert 180 gumikat tudok jol aron de hat felek tole.... elore is koszi a valaszt ....
Igen jol nezted tenyleg nem messze lakok es szemlyesen is megoldhato.... Neked es mindenkinek koszonom a segitseget nem gondoltam volna h ennyi cimet,linket,tel szamot kapok....
nagyon nagy segitseg nekem....
Csak annyit az építő jellegű hsz-eimről, hogy én azért vettem a fáradságot és megnéztem hogy a srác Rimaszombaton lakik , azaz kb 70 km-re Karancsságtól, aholis Zsidai Sanyi készít fesz.szabályzókat és egyéb motorelektronikákat, tehát oda akár személyesen is el tud menni, és be is szerelik neki ha kell.
Így -így! Was ist das, csak a pontosság kedvéért:) Én autós boltban vettem mezei szilikon zsírt. Valóban nem kell ventillátor és nem is férne el a gyári modul helyén. Én a gyári tőcsavart is lefűrészeltem, mert útban volt, de pont nem érdekes, mert ezzel most faszán működik.
Az én hűtőventim 2 db gyors kötöző bilincsel van ráhenkelve, nem árt ha raksz rá + 1-2000 Ft és enni nem kér. Csak fémcsapágyas legyen ne műanyag!
Mecseki Zsolt 06209189743
Én télen rendeltem tőle, haverom meg tavasszal.Korrekt ember.Elküldi postán is.Papírt is küld hozzá ,hogy kell bekötni de nem nagy was is das Rendes nagy hűtő borda van rajta, szerintem ventillátorral fölösleges bajlódni, főleg hogy ha a másik helyére rakod fel akkor a hűtőborda mérete miatt nem is igazán férne el.Annyit megteszel hogy hővezető zsírral teszed fel, (én számteches boltba vettem nagy keresgélés árán) és szerintem utána nem lesz vele bajod.Én 13000Ft+1500Ft postaköltségért vettem.
megteszem koszi a segitseget
most borda neljuli volt rajta de talatam linket a kovetkezot hutessel fogom megcsinalni.... vagy esetleg igy http://www.one-ring.net/vfrfaq...
És 1 jó tanács! Mielőtt kérdeznél vmit előtte olvasd végig a fórumot, mert Csizi agyhugykövet kap a sok "felesleges" hülye kérdéstől. Csizi egyébként megbecsült (ex)kollégánk aki folyamatos megnyilvánulásaival és építő jellegű hozzászólásaival zártuk mélyen a szívünkbe.
Keress vissza a fórumban a Mecseki kulcsszóval. Hívd fel, szerintem megoldjátok. 12.000 pénzért vettem múlt évben. Felrakásnál nem árt használni egy kis szilikon zsírt is a jobb hővezetés érdekében.
Nehogy hűtőborda nélküli fesszabit vegyél. Hűtőbordásra is kell egy hűtőventi. Borda nélküli cuccal csak a szarnak adsz egy pofont, és 2 év múlva vehetsz egy újat.
Használd a linkeket, vagy keresd meg a tatabányai szakit. Ért hozzá.
Látom már, hogy nekem írtad, bocsi, még ismerkedem a fórummal.
Remélem ezt nekem írtad :) Még szép, hogy vevő leszek rá, szerintem még délután hívlak. Köszönöm szépen!
legyetek szivesek es segitsetek http://sportmotor.hu/motoros_k...

elore is nagyon szepen koszonom
Mit gondoltok a Castrol power 1 racingrol? Jo vfr-be? 2002es evjarat,mar a v-tec-es.
szia. van eladó vfr 800 fi-hez generátor állórészem, tökéletes állapotban 10 eft. ha érdekel 0620/992-4528 ezen elérsz.
Hát elég baj lenne ha nem jöttem volna rá, végül is ezt tanultam
És tényleg ezt már régen meg akartam kérdezni! Amíg el nem éri az üzemi hőfokot - azaz a 77 C fokot- géz vissza engedésnél menet közben szoktam én is lövöldözni. Ez miért is van pontosan? És hidegen mindig úgy bánok vele mint egy szűzlánnyal, tehát 4-5000-es fordulatról csak visszaengedem és már tüzel is az öreglány.