Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha hidegen tolod neki ez lesz!
Hugim vectrája csinálta ugyanezt.......Ő az igazi női vezető
(ez nem azt jelenti hogy te is olyan vagy)
96.000 km után hengerfejes lett az Omegám. Tökönszúrom magam Basszus, olyan hab van az olajsapkán mint egy fincsi olasz capuccino tetején Nincs mese, össze kell pakoljam gyorsan a Viffert, hogy legyen mivel járnom.
Nem tudom , hogy mi a faszé csináltunk volna ezzel magunkból hülyét, van 1-2 ember aki a sor 4-el is elkezdte ezt ,de érdekes , annak ellenére , hogy sor4 ből sokkal több van nem látom , hogy nagyon töltögetnék a képeket:)
Danke!
Nagyon jól beszél Fullmoon kolléga, hisz tudjuk vannak már erősebb,korszerűbb motorok de nekünk ez a
"szívünk csücske"!
Hajrá VFR -esek!
Ha megnéznénk, hogy a motoros társadalom hányad részét teszi ki a V4 és mennyit a többi, akkor igen elhanyagolható hányad jutna nekünk. Ezért is örülök annak hogy ennyien mutattuk meg a vasainkat, amik kortól függetlenül egytől egyig mérnöki műremekek. Ráadásul 10-20 éves gépekről beszélünk, amik tulajdonosaik igen nagyra tartanak és szeretnek, ami látszik az állapotukon (még ha rozsdás is az a qva leömlő). Záró mondat: örülök, hogy ennyi "komplett hülye" van közöttünk!
De látom az egy bolond százat csinál esete is fennáll, most egy sor4-es szépségverseny is útjára indult!
Kb hülyét is csináltatok magatokból itt a sportmotoron.
Büszke vagyok rá, hogy én adtam meg a kezdő lökést a "versenynek"!
egész lavinát indítottatok ezzel a szépségversennyel Én meg meghoztam a rút kiskacsát
Vagy Kappa dobozra háttámla?
Srácok !

Nem volna vkinek eladó oldaldoboz tartója ? 98-01 -es szériához....
Mostmár akkor én is feltöltök egy-két képet
Boccs a minőségért, de nem is ez a lényeg, a lényeg annyi, hogy ma találtam ezt egy viszonylag régi autószerelő tankönyvben ahol pár oldalon bemutatták a motor kategóriágat( itt még nem volt A1,Akorl,Akorlátlan) az előtte lévő oldalon tartottam ahol épp arra gondoltam mekkora poén lenne ha VFR-t tennének be a nagymotorokhoz, mikor megláttam akkor nagyon meglepődtem rajta,még az iskolában is tanítják a VFR-t:):):)
Sziasztok!
Föltettem én is egy pár fotót...!
Ekkora megmozdulást még nem is láttam mint amit a vfr tulajok a fotógalériában művelnek nagyon király
A V4-esek megvadultak a galériában!
Csak így tovább!
Veszel egy púpot, bugylibicskával kikanyarintasz belőle két ugyanakkora darabot, hogy beleférjen a doboztartó konzolja, aztán felcsavarozod.
Uraim! A véleményetekre lennék kíváncsi! Én mindig csomagtartóval és dobozzal közlekedem, tehát a púpot nem tudom felrakni. De szeretném használni mindkettőt egyszerre. Van esetleg vkinek vmi ötlete erre a problémára?
Úgy látszik meghoztam a kedvet :-)))))
Úgyhogy HAJRÁ!
Szia!
Nekem is volt 83' hondám(sabre),itt a 83'-84' szervízleírás:
http://www.manualedereparatie....
Egyébként nem sokban különbözik csak a felső része más,én azt is felújítottam a belseje ugyan olyan.
Sok sikert a javításhoz!
Sokan vagyunk, de még nem elegen!
Helyes, legyen minél több!
Hirtelen mennyi VFR lett a fotógalériában 1 megtoltam én is
az igért képek: