Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahó hondások tudja valaki a ns-1 dugattyú méreteit vagy ha van valakinek rossz megvenném azt is!
Akkor az enyém sem lenne eredeti ezért nem forog úgy ahogy kéne? Srácok nektek milyen elektronika van rajta? Mi a gyári szám? Most már kíváncsi vagyok...
Igen 75. Eredeti a szám állítólag.
Az igen. Tehát az elektronika az az 50-esé vagy a 75-ösé? És ez a kód amit ide írtál ez az eredetin van rajta?
Én egy robogó cdi-vel vettem a mocit, amivel csak 8500- 9000 forgott. Közben szereztem egy racing cdi-t amivel 10000 a fordulatig
erővel gyorsult és bum eltört a gyürű! Lehet, hogy nem állítom talpra. Még azon is gondolkozom, hogy bontva eladom az egészet.Ja közben a haverok hoztak hozzá eredeti cdi-t , valamint áttételezéshez néhány első és egy hátsó lánckereket!? Mostmár b...hatom. Egyébként a moci nem egyszerű mert eredeti 75-ös hengerszett helyett 50-es nsr henger dugó stb. van rajta.
Neked a halála előtt, hogy ment vele? Nem torpant kiforgott rendesen úgy ahogy kell?
Köszönöm a választ.
Az enyémre ci627 6.2 031 van írva. de az enyém se forogja ki terhelés alatt a 11500:D
Sziasztok!Esetleg tudnátok nekem segiteni hogy a honda ns-1 75ösbe mien dugattyú kéne magasságra átmérőre minden méret kéne merigy vásároltam hogy nem volt benne dugó!Válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok. Valaki megnézné az ns-1-én a cdi doboz feliratait? Az enyémen ami meghalt CI627 2.5 251 felirat van 6 csatival.Vajon ez eredeti volt? Most robogó 5 csatis van rajta, de így a fehér piros kábel szabadon van. Max 9 ezret forog és az elindulás vagy kis fordulaton nagyon gyenge. Nagyon fontos, légyszi help vagy komment illetve ötlet jól jönne. Köszi
Sziasztok.Esetleg,ha valaki motort venne......
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Köszönöm a felnit, a nagy rohanásban elfelejtettem mondani, hétfő délután megérkezett.
Jah a lényeget kihagytam, 52000 kmer van benne:P
520i vs NSR-75 lámpától lámpáig kopp ugyan az. Imádom a motorom
Sajnos ez ma már igy megy, senki nem figyel ránk.. Utálom az ilyen gátlástalanul 'kikanyarodókat'.. Gyors felépülést! Azért lesz még idén időd pótolni az elvesztegetett kilómétereket, vigasztaljon ez a tudat!
Az szép...Mihamarabbi gyógyulást akkor!
Számomra el se indult a motorozás (1500km) és már vége is. álló soron átengedtek egy kereszteződésben egy kocsit aki természetesen nem nézett körül az én sávomban és telibe vert.. Nyílt lábszártörés 3 hónap pihenés. motornak elsőre nem sok baja látszik. azt hiszem eladó lesz.. bár ez még nem tuti. szerencsémre nem siettem 50el mentem és kezeslábas fulprotectoros ruha volt rajtam.
Az én pufóm meg túl hangos ezért szeretnék rá venni egy másikat. Ha eggyel nagyobb lánckerék van rajta, mint a gyári akkor normális igen! Nálam is így van ne aggódj! :D
Jah, elég csendeske:) de jobb is hogy nem zümmög annyira sztem. Őszintén szólva nemtom milyen kipu van rajta, sztem az eredeti.. Az normális hogy 100nál 9ezret pörög?
Mi meg onnan jöttünk csak megálltunk egy gyrosra gárdonyba:D Milyen pufó van a tieden tetszett a hangja(kis szolid)
Ja nem is, akkor lefele mentem Balcsira:))
Az bizony én voltam:) Balcsiról jöttem föl pestre, frankó kis út volt:)
Így van ez csak a hátsó kerék:D Az első már elkelt! Olcsóbb lenne a posta mert kecskeméttől kicsit messze lakok békésen.
Tényleg Ez az apróság nem érdekes, ha megvan az első akkor az is kell.
Ööö, szerintem ez egy kerékről készült két fotó (mindkét oldalról fényképezve).