Létezik rozsdátlanító szer direkt tankhoz.
Jó drága.
Az olcsó de tuti módszer a benzines, majd brgis kimosás, teljes zsírtalanítás, és az oxálsavas kezelés.
Fémtisztára marja a tank belsejét, csak ott dolgozik, ahol oxid van, a tiszta fémet már nem bántja.
Mégolcsóbb a zsírtalanítás utáni 20% os ecettel felöntés.
Pár ezerből tok vonó megvan.
Jó lenne tudni, hogy rozsdás vagy simán a benzinben lévő szennyeződés gyűlt össze benne. ha piszok akkor benzin vagy etanol és a tankot leszedni és rázogatni mint az állat :) ha rozsda akkor szerintem jobb, ha cseréled.
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy tgnap hazafelé jöttem az ns-1-emmel és a sarkon lelassítva a váltóm lennt szorult egyesben. Előtte sosem volt gond a váltójával. Szerintetek mi lehet a baja?
HA nem akarod a recegét kinyírni, és hosszasan szopatni magadat, akkor a karbival együtt kipucolod a tankot, és a benzincsapot is.
Ha egyszer eldugult, akkor máskor is el fog, ha a tank retkes.
köszönöm , még remélem a hétvége során megnézem, amugy amikor elkezdett szarakodni rögtön ez ugrott be, meg amugyis ki tankoltam és biztos az aljáról a retket benyelte..
Help!
A motoromnak vmi baja van...
beindítom , szivatóval , és amikor húzok neki 1 kis gázt rögtön állna le, ha nem húzom a szivatót leáll, ha folyamatosan húzompörög fel és fel ilyen 6000 nél engedtem el mert már sok volt, lehet menne még feljebb... kérlek segítsetek..(HONDA NS 50 F)
Na emberek...ki lesz az a fasza gyerek aki szerez nekem egy km óra spirált....és egy meghajtót?
Ha esetleg valakinek lenne,meg venném
Le szeretném cserélni a motort...de csak ugy adom el ha minden müxik rajta.....
Ha van valami....légyszi szoljatok
hello . én elcserélném az NS-1 esemet , mert én már nem mentem vele márnyár óta , mert van mellette nagyobb motor , öcsémnek kellene egy 50 es mert most let jogsija , ja am az NS1esem 4 ezer km et futott felújítás óta ez castrol power 1 el ment , elég szépen húz ahhoz képest h 80 as115-120 körül megy , kb 3,8-4 között eszik , am 94 es évjárat , annyi az egész , hogy lassan kellen rá egy hátsó gumi.
Helló van egy ELADÓ honda mbx 50 nesem fekete 95%-ban eredeti ful felujitott, nem kokányoltfos ez normális, és csak fulszintetikus versenyolajal használom
ha valakit érdekel néze meg az adatlapomat van pár vidi róla
vagy email/msn:simson8888@hotmail.com
Én naiv.. Bementem egy kismotoros boltba mondom szerezzenek egy első lánckereket és első fékpofát. volt ez másfél hete. azóta semmit nem találtak.. Szerdáig kértek haladékot aztán rendelek neten. csak előbb ki akartam próbálni egy 15-43mas áttétet. Ja és egyik nap beakartam indítani a motort és az istenért nem indult :)
Jó drága.
Az olcsó de tuti módszer a benzines, majd brgis kimosás, teljes zsírtalanítás, és az oxálsavas kezelés.
Fémtisztára marja a tank belsejét, csak ott dolgozik, ahol oxid van, a tiszta fémet már nem bántja.
Mégolcsóbb a zsírtalanítás utáni 20% os ecettel felöntés.
Pár ezerből tok vonó megvan.
csere nemmegoldható:S
próbáltam már... de nemment
Ha egyszer eldugult, akkor máskor is el fog, ha a tank retkes.
A motoromnak vmi baja van...
beindítom , szivatóval , és amikor húzok neki 1 kis gázt rögtön állna le, ha nem húzom a szivatót leáll, ha folyamatosan húzompörög fel és fel ilyen 6000 nél engedtem el mert már sok volt, lehet menne még feljebb... kérlek segítsetek..(HONDA NS 50 F)
Engem lehet érdekelne a két oldalidom.
Menyiért adnád?
Ha esetleg valakinek lenne,meg venném
Le szeretném cserélni a motort...de csak ugy adom el ha minden müxik rajta.....
Ha van valami....légyszi szoljatok
helló
ha valakit érdekel néze meg az adatlapomat van pár vidi róla
vagy email/msn:simson8888@hotmail.com