Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladó egy 1998as,metálfekete Honda NS-1. Nagyon szép állapotban,Japánból importált,teljesen felújított,új gumikkal...
Érd.: norick81@hotmail.com
Hello , Facebookon fent vagy ? ott beszélhetnénk , esetleg MSN-en
Címem: simsoncsabi@hotmail.com
Facebookon Benke Csaba néven megtalálsz.
v2diamond írtam e-mail-t..:D
szia , én elcserélném veled , nekem az NSR ek is tetszenek , Csak az enyém 75 ös és ez meg 50 es , az a baj .. :S
Cserélném Honda Nsr-em Honda Ns1-re.
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu
Sziasztok. Valakinek nincs eladó Honda NS1 jobboldali kormány?
Mennyiért adnád a blokkot?
Sziasztok.
Akinek van vagy tud Honda Nsr 50-hez alsó idomot az jelezzen már.
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu
sziasztok! keresek honda 17 colos kerekeket !
Van egy eladó NS-1 50-esem Ózd mellett, ha valakit érdekel. Irányár 145 eFT. http://www.kepesmotor.hu/honda...
nekem 200 ban van eladó ns1-esem 75 ccm es teljesen felújított (40 ezernél lett újítva) új főtengely stbstb , jah és polini karbonmembrános :) szépen bejárattam , kb 70-80 lett ráköltve ! És gianelli rendszerrel van.
Szeva!Láncvédőért és müszerfalért+hozzá a benyin szintmérő megvan még? mennyit kérsz értük? üdv
Mennyit kérsz az első lánckerékért a müszerfalért és az oolajtartályért? sebességmérő meghajtásod és bowdened van? hiányzik a felnimből a fogaskerék ami hajtja a sebesség mérő szajlát. üdv
Amit itt hirdettél azt tudnám ajánlani!125-öt megy végre akár mikor 90 kiló alatt, 60 ezer km-er után is első rúgásra indul, és egész jól gyors gyorsul!
Sziasztok egy kérdés van 150.000 forintom amit motorra szánnék melyik az ami 50 70 cm3 as motor nagymotor váltos és jol megy ? tehát 110 120 kb?:) és megbizhato persze ha van elado motorotok ennyiért érdekelhet hejasnorbert@freemail.hu
Valakinek eladó honda ns-1 tankja eladó?
honda-ns1[pont]5mp[pont]eu
Ide szeretnék összegyűjteni a típussal kapcsolatos minél több hasznos információt, kapcsolási rajzot, robbantott ábrákat, szerelési leírásokat stb. Ebben a ti segítségeteket is kérem. Ha van ilyen anyagotok, küldjétek el nekem az oldalon található (főoldal) e-mail címre és felteszem a honlapra. Ha tetszik az oldal, írjátok meg a vendégkönyvbe. Előre is köszönöm.
Na, így vagy úgy, de sikerült.
honda-ns1[pont]5mp[pont]eu
Ne már!
Blokkoltuk, a sörünk érkezéséig
Amíg nincs itt a sör, addig nem fox itt linkelgetni
Na mi van már? Nem engedi, hogy linket tegyek fel!
Kűdi az, kűdi..mi meg a zenduró versenyen beiszunk belőle