Sziasztok!
Eladó egy 1998as,metálfekete Honda NS-1. Nagyon szép állapotban,Japánból importált,teljesen felújított,új gumikkal...
Érd.: norick81@hotmail.com
nekem 200 ban van eladó ns1-esem 75 ccm es teljesen felújított (40 ezernél lett újítva) új főtengely stbstb , jah és polini karbonmembrános :) szépen bejárattam , kb 70-80 lett ráköltve ! És gianelli rendszerrel van.
Mennyit kérsz az első lánckerékért a müszerfalért és az oolajtartályért? sebességmérő meghajtásod és bowdened van? hiányzik a felnimből a fogaskerék ami hajtja a sebesség mérő szajlát. üdv
Amit itt hirdettél azt tudnám ajánlani!125-öt megy végre akár mikor 90 kiló alatt, 60 ezer km-er után is első rúgásra indul, és egész jól gyors gyorsul!
Sziasztok egy kérdés van 150.000 forintom amit motorra szánnék melyik az ami 50 70 cm3 as motor nagymotor váltos és jol megy ? tehát 110 120 kb?:) és megbizhato persze ha van elado motorotok ennyiért érdekelhet hejasnorbert@freemail.hu
Ide szeretnék összegyűjteni a típussal kapcsolatos minél több hasznos információt, kapcsolási rajzot, robbantott ábrákat, szerelési leírásokat stb. Ebben a ti segítségeteket is kérem. Ha van ilyen anyagotok, küldjétek el nekem az oldalon található (főoldal) e-mail címre és felteszem a honlapra. Ha tetszik az oldal, írjátok meg a vendégkönyvbe. Előre is köszönöm.
Eladó egy 1998as,metálfekete Honda NS-1. Nagyon szép állapotban,Japánból importált,teljesen felújított,új gumikkal...
Érd.: norick81@hotmail.com