Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá.Most találtam egyet,de kicsit hibás(ragasztva volt)ettől függetlenül így volt használva mert felül lyukas.érdekel?ha igen mennyiért?
Honda NS-1 50 jobb oldali lábtartót keresek Borsodban, Hevesben, illetve Nógrádban.
Nem tud valaki bontásra egy ns1 75-öst, vagy nincs valakinek egy eladó hűtő kiegyenlítő tartálya? Nagy szükség lenne rá.
Szijjasztok a motoromra keresnék páár jó ajánlatott..
képek az adatlapomon
esetleg csere gyorsasági vagy 125 Cros..
na végre , megvan a hiba , mostmár tökéletesen megy a motor , a trafóhoz , megy 2 kábel , egyikről a saru le volt csúszva... 2 hétig szenvedtem mire jó lett...
sziasztok , kipucoltam a karbit , olajat kap rendesena motor , nem is sokat , nem is keveset , karbibeállítás tökéletes , új légszűrőszivacsot kapott , és a motornál az a helyzet , ami múltkor is volt , üresben is , és terhelés alatt is , 7-9 ezer között darál , durrog , aztán tovább húz , nekem aztmondták h dugótörés , de sztem ez hülyeség , akkor azt mondod , hogy gyertyapipa? mert már mindeki tanácstalan !
Cseréld le a gyertyapipád. Ugyanezt csinálta az mbx-em. Egy próbát megér.
Heló ! szükségem lenne egy ns1-80ccm-hez való hűtő kiegyenlítő tartályra. vagy ami passzol rá csőátmérőben és fel lehet szerelni. SÜRGŐS!
Köszönöm.
csá!
kell még a NS1 kipu?
Haveromnak van 5000-ért
Megválnék jó pár macskalámpás Honda NSR alkatrészemtől mert feleslegessé váltak.
Csak amik a képeken vannak.+egy ülés alatti segédváz.
A henger kissé sérült.
Nagyon olcsón mert nincs rá szükségem.
Ha kell valami:
hord93@freemail.hu
CSá!nekem van eladó Ns1 kipu.8000-ért.érdekel?
Hello
Keresek honda ns1 nsr vagy ns kipufót
Hmmm feladja a leckét ..... gondolkodok tovább ralyta

Még annyit emgnézek hogy nekem milyen gyertya van benne
szatibi , nekem bosch gyertya volt benne tökéletesen ment vele csak kicseréltem h mégis új legyen (NGK-ra)
NGK-nál szart be , de nem pörög 7 ezer fölé csak akkor ha felmek kb 3 asba és onnan vissza 2 be h feldobja 9 ig kb .. de visszatettema régit , aztán azzal is szar volt...:S
ns1 80 cm3
nsr125
Lehet h csak a gyertyád gyenge nekem is van olyan gyertyám amivel csak 7 ezerig pörög ki utána meg már erőlködik meg stb....
Vki nem tudja megmondani, hogy 75-ös ns1-nek a vázát mennyire kell átbarkácsolni ahhoz, hogy a 25-ös nsr blokk belemenyen? Vagy egyáltalán hozzá kell nyúlni?
Ja 80 az az ns1-em
Sziasztok egykis segitség kellene ha valaki ért az ns1 elektronikályához az megirá hogy meik motor elektronikálya jó még hozzá mert az enyémnek érintkezés hibálya van előre is köszi a segitséget
és ns-1 hez alkatrészt lehet kapni ? mármintvan hozzánagyrészben mindennn?
ja és még 1 kérdés , sztem a 2 oldalidom egy nagyon hülye megoldás , mert alul csak 2 kis pöcök fogja amit össze kell akasztani ha egyik már sérült , akkor semmi sem tartja össze és tátong ! de ezt már megoldottam.....
ááh de nekem nem az van h megtorpan , mert régebben ameddig a láncom laza volt darált mintaz állat meg rántgatott , de aztán az megszünt , éppen hogy van egy kicsike begyengülés 6500 . és 7500 . között , de most nem ez van !
egyszer csak elkezdett szarakodni. 7 ezernél feljebb sehogyse pörög fel , se üresben , se terhelés alatt és durrog , mintha kihagyna a gyújtás fogalmam sincs , remélem nemkellmég dugózni ert most ment el a pénz az MZ-re meg vettem motoros ruhákat...
Bocs, rohadt fáradt vagyok
Na beírom mégegyszer kijavítva:)

Nos igen, ahogyan korábban irtam, az én motorom is 7000 nél megtorpan, eldöcög 8500-ig, utánna kezd el húzni, mint állat.
Szervizben aztmondták, hogy ezt elvileg, a márcsak 8 bar-os kompresszió okozza. A motornak van még ereje, de igazán már csak a magasabb fordulaton nyomatékos, 7 bar alatt meg fel kell újítani a herngert. A szerelő szerint, akkor ez a torpanás is megszűnik...
A vízhőfok mutatója szinte nekem sem mozdul ki.