na végre , megvan a hiba , mostmár tökéletesen megy a motor , a trafóhoz , megy 2 kábel , egyikről a saru le volt csúszva... 2 hétig szenvedtem mire jó lett...
sziasztok , kipucoltam a karbit , olajat kap rendesena motor , nem is sokat , nem is keveset , karbibeállítás tökéletes , új légszűrőszivacsot kapott , és a motornál az a helyzet , ami múltkor is volt , üresben is , és terhelés alatt is , 7-9 ezer között darál , durrog , aztán tovább húz , nekem aztmondták h dugótörés , de sztem ez hülyeség , akkor azt mondod , hogy gyertyapipa? mert már mindeki tanácstalan !
Megválnék jó pár macskalámpás Honda NSR alkatrészemtől mert feleslegessé váltak.
Csak amik a képeken vannak.+egy ülés alatti segédváz.
A henger kissé sérült.
Nagyon olcsón mert nincs rá szükségem.
Ha kell valami:
hord93@freemail.hu
szatibi , nekem bosch gyertya volt benne tökéletesen ment vele csak kicseréltem h mégis új legyen (NGK-ra)
NGK-nál szart be , de nem pörög 7 ezer fölé csak akkor ha felmek kb 3 asba és onnan vissza 2 be h feldobja 9 ig kb .. de visszatettema régit , aztán azzal is szar volt...:S
Vki nem tudja megmondani, hogy 75-ös ns1-nek a vázát mennyire kell átbarkácsolni ahhoz, hogy a 25-ös nsr blokk belemenyen? Vagy egyáltalán hozzá kell nyúlni?
Sziasztok egykis segitség kellene ha valaki ért az ns1 elektronikályához az megirá hogy meik motor elektronikálya jó még hozzá mert az enyémnek érintkezés hibálya van előre is köszi a segitséget
és ns-1 hez alkatrészt lehet kapni ? mármintvan hozzánagyrészben mindennn?
ja és még 1 kérdés , sztem a 2 oldalidom egy nagyon hülye megoldás , mert alul csak 2 kis pöcök fogja amit össze kell akasztani ha egyik már sérült , akkor semmi sem tartja össze és tátong ! de ezt már megoldottam.....
ááh de nekem nem az van h megtorpan , mert régebben ameddig a láncom laza volt darált mintaz állat meg rántgatott , de aztán az megszünt , éppen hogy van egy kicsike begyengülés 6500 . és 7500 . között , de most nem ez van !
egyszer csak elkezdett szarakodni. 7 ezernél feljebb sehogyse pörög fel , se üresben , se terhelés alatt és durrog , mintha kihagyna a gyújtás fogalmam sincs , remélem nemkellmég dugózni ert most ment el a pénz az MZ-re meg vettem motoros ruhákat...
Bocs, rohadt fáradt vagyok
Na beírom mégegyszer kijavítva:)
Szervizben aztmondták, hogy ezt elvileg, a márcsak 8 bar-os kompresszió okozza. A motornak van még ereje, de igazán már csak a magasabb fordulaton nyomatékos, 7 bar alatt meg fel kell újítani a herngert. A szerelő szerint, akkor ez a torpanás is megszűnik...
képek az adatlapomon
esetleg csere gyorsasági vagy 125 Cros..
Köszönöm.
kell még a NS1 kipu?
Haveromnak van 5000-ért
Csak amik a képeken vannak.+egy ülés alatti segédváz.
A henger kissé sérült.
Nagyon olcsón mert nincs rá szükségem.
Ha kell valami:
hord93@freemail.hu
Keresek honda ns1 nsr vagy ns kipufót
Még annyit emgnézek hogy nekem milyen gyertya van benne
NGK-nál szart be , de nem pörög 7 ezer fölé csak akkor ha felmek kb 3 asba és onnan vissza 2 be h feldobja 9 ig kb .. de visszatettema régit , aztán azzal is szar volt...:S
ja és még 1 kérdés , sztem a 2 oldalidom egy nagyon hülye megoldás , mert alul csak 2 kis pöcök fogja amit össze kell akasztani ha egyik már sérült , akkor semmi sem tartja össze és tátong ! de ezt már megoldottam.....
egyszer csak elkezdett szarakodni. 7 ezernél feljebb sehogyse pörög fel , se üresben , se terhelés alatt és durrog , mintha kihagyna a gyújtás fogalmam sincs , remélem nemkellmég dugózni ert most ment el a pénz az MZ-re meg vettem motoros ruhákat...
Na beírom mégegyszer kijavítva:)
Szervizben aztmondták, hogy ezt elvileg, a márcsak 8 bar-os kompresszió okozza. A motornak van még ereje, de igazán már csak a magasabb fordulaton nyomatékos, 7 bar alatt meg fel kell újítani a herngert. A szerelő szerint, akkor ez a torpanás is megszűnik...