Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem HONDA Dio elektronika van benne utólag. Daytona
Aminek az az oka, hogy az NS elektronikája még európai, vagy Japán gyártmány volt, a mostaniak meg garantáltan kínyanyi termékek.

elrettentő példa a kívülről szép kékre eloxált "race ignition modul"
Amiben valami igen perverz kapcsolás van, pl egy led több 10szeres túlterhelésben, és szerintük így ez normális.

Kiskerben 4 ruppó darabja, öszesen nincs benne 10 alkatrész amienk a költsége nincs 200 forint...
CDI Gyújtás elektronika.Valamilyen nagytestű Honda robogóét vegyél(de a kicsié is ugyan az).Mérete kisebb mint az NS1-é de ugyan azt tudja,a csatlakozó is ugyan az.Sokkal olcsobb és előbb talász motoros boltban mint ns1-hez.
Ns1-é 10-13 ezer pénz.
Robogóé 4-6 ezer.
Szevasztok!
Ns1-hez keresnék "gyújtásvezérlőt"(nemtom pontosan hogy hívják). Az ülés alatt a váz meg a burkolat között van.
előre is kösz
Helló mindenki!
Nemrég lettem ns1 tulajdonos (75ös), az lenne a kérdésem h.milyen váltóolaj kell bele, mert azt mindenképp lecserélném és kb mennyit kell beletölteni.? meg hol kapok a primertengelyhez szimeringet, mert picit engedi az olajat. Ha valaki tud, segítsen! Köszi
Akkor NGK BR9ES gyertyát tegyek bele? Vagy más típusút használsz?
Nem betilt hanem be szagat én egy autobotoba melozok itt kiprobáltam az összes gyertyát igy jött ki a 9-es. az jó lett ja én 10-11000-közöt váltok szia
Sziasztok Honda Nsf 125-höz keresek bal oldal deklit ha van valakinek megveszem.
Feco azt mondod, hogy kis hőértékű gyertyával pár km után neked is betiltott? Akkor hétfőn kap egy 8ast. Köszi :) Bocsi az értetlenkedésemért. türelem
itt sportmotoron elértek vagy e-mail címemen :)) mindennap felnézek :))
heló. az mbx 80 SW/SWD/SW2/FW motorok kuplung lamella szettje kompatibilis az ns-1 kuplung lamella szettével? :)) pls válaszoljatok, mert már csak azt kéne kicserélnem, hogy elkezdjem ezt a szezont, mert nem találok az ns-1-hez sehol lamellaszettet és tavaly sem tudtam május 1.-től tovább motorozni mert balesetem volt :))
Jaja:)
az iylen alacsony hőértékű gyertyákat felejtsd el, nem ebbe a moccba valók.
Én is igy jártam. 5-6-7-felejsd el .9-est bele aval jó lesz. De ha jó lesz irj.
eszerint is 5 ös 6 os gyertya való bele szóval akkor jót vettem. viszont egy ideje valami gubanc van. olyat csinál, hogy nem pörög ki a motor csak 5500 ig. üresben is. várok vele picit aztán megint megy, de mostmár egyre gyakrobban előjön. ma az utolsó 10km et hazafelé 45el tettem meg :( Hétfőtöl megint járhatok vonattal melózni.
Ha eddig nem jártál volna sikerrel próbálkozz itt! Még nem lettek tesztelve, de elméletileg tudnak alkatrészt szerezni ehhez a típushoz.

https://sites.google.com/site/...
http://www.bike-parts-honda.co...

Parancsolj! Itt vannak a gyár által megadott gyertyák bele.(kép alapján megtalálod)
100-nál nekem 8500-at forog. egy lánckerék cserével kicsit kitoltam az utazó sebességet és persze így fogyasztásban is jobb.(az is igaz, hogy 50-nél 6.-ba éppen hogy elmegy:D)
Hali. Ns1-hez CDI gyujtást keresek.mkert@invitel.hu . köszi
nagyvas.hu
pl ha 10 ezertől van piros , olyan 8 euer körül , nekem a 75 ösömön 11500 tól van a piros , én 8500-9000 ezer között használom , nekem 90 nél 9 ezret 100 nál 10 ezret forog stbstb...
Köszi. és akkor milyen gyertyát kéne vennem?
sziasztok. nem tudjátok, hogy egy kuplung lamella szettet hol tudnák venni, Honda NS-1(NSR)-em van :)) 50-es :))
Elsősorban sűrítésre, illetve égési csúcshőmérséklétre kell kalibrálni a gyrtya hőértéket.

az 5ös gyertya egy ökörség, garantáltan le fog olvadni, az úgy saccra 175-ös.
Heló. Bárdi szerint BR5ES való az 50es NSR 89 AC08 ba. nem túl kis hőértékű az? 12000 ig forog a motor. sokat használom 8000 res fordulaton hosszabb távokon. Ja és kb mi az ideális utazó fordulatszáma ezeknek a motoroknak? És kb meddig elég 1 tank 2T, mert kb 1000ret mentem és félig van még. Vagy több van benne mint 1 liter?
Köszi!