Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv kispako ha bontod a motort és megvannak még akkor engem érdekelnének ezek az alkatrészek:
-elsö sárvédő
-kormány
-elsö hátsó tárcsa ill fékbetét
-láncvédő
km óra meghajtó
válaszod várom a
rizsa1992@gmail.com re
Sziasztok van pár alkatrészem NS-1 75 höz
van 1 komplett blokk henger és dugo nélkül és 1 komplett sport kipufogó rendszer
akinek kell irjon vagy hivjon
msn:gabofreemail.hu9@freemail.hu
Tel:0670-220-6884
Sziasztok!
NS 50 hez fejidomot keresek lámpával.Eredetit.
üdv honda ns1 alkatrészek érdekelnének sos aki tud kérem jelezzen rizsa1992@gmail.com
Oks várom a képeket.
angelustyler@gmail.com
06305510002
esetleg ha bontod érdekelne rólla az elsö sárvédő a km óra meghajtó láncvédő elsö hátsó féktárcsa és ha van fékpofa használt az is meg a kormány ha eladod irj a rizsa1992@gmail.com ra
Üdv valaki tudna nekem ajánlani 1996 os ns-1 hez elsö sárvédöt mindegy milyen szin, érdekelne még km óra meghajtó láncvédő, elsö ill hátsó féktárcsa ha valaki tud kérem irjon nekem a rizsa1992@gmail.com ra elölre isköszönöm
majd küldök képet olyan 70re gondoltam.
Hali
Engem érdekelne hol lehetne megnézni a motort?
Milyen árra gondoltál?
Valakit érdekel honda ns-1 oldalidom és sárvédő nélkül a blokkba dugattyú kell és a tank be van horpadva!
13-mm a csapszeg átmérő.
Köszi szépen az információkat és a kedvességed.
úgy tudom az olasz mtx meg egyezik az ns1-sel nekem van komplett gyári CDI-m lendkerékkel együtt
A dugattyú mérete megegyezik a Honda MTX80 AC dugóval, csak a csapszeget ellenőrizd le, mert meglehet hogy a tiéd 13mm átmérőjű, az MTX-é pedig 12-es. Írhatsz pl a Pink Motors-nak egy e-mailt ha esetleg 13-as a csapszeg, de MTX dugót tudsz bárhonnan rendelni...
Nekem is volt ilyen bajom, hogy nem akart kiforogni és szinte semmit nem csinált, 7000 környékén megtorpant és erőtlen lett és nem forgott 8-9000nél többet. Én CDI-t cseréltem, az megoldotta a problémát.
Helló mindenkinek van honda mtx 125 ös olasz motorblokk alkatrészekből rengeteg ha jól tudom egyezik az ns1-esével a hengeren kívül minden meg van minden cdi gyújtás váltó főtengely külön olajzó minden postázni mindent tudok az árakról megegyezünk! a tel számom 06 20 317 1788 e-mail: adi.ladavfts@freemail.hu
Hello engem engemérdekelne a kilométer bovden mennyibe adod?
valakinek sport kipuff eladó? kilóméter bowden? olajtank? üdv mindenkinek
Nekem robogó cdi-vel nem forgott ki rendesen ezért szereztem egy eredetit illetve egy verseny cdi-t. Mikor végre beszereltem első próbán 10000-nél ( elötte 9000-ret forgott új gyürűkkel ) eltört a gyürű. Verseny cdi-t ki sem tudtam próbálni.Ma érkezik a furt henger új dugóval és rakom össze de most meg a járatás miatt nem tudom meghajtani. Szép mi.
A hondám nem pörög 8-9 ezernél többet, amikor odaér 8ezerhez szaggatni kezd. mi segithet rajta? aki tud valamit, kérem irjon. Valamint odalsó isomokat, és fej idomot keresek ns-1 re. ha valakit ud valamit. irjon. olcsón érdekel törött oldal idom, és fejidom is ha megvannak a darabjai. üdv
Üdv. Az én NS-1 em sem pörög 8000-9000 nél többet. a robogó cdi segít rajta? vagy mi lehet a baj? ha tudsz segiteni akor irj. előre is kösz. üdv
Köszi szépen,vagy esetleg képeket tudnál róla csinálni és elküldeni vagy ahogy a leírtakban említettem meg is venném ha eladod.
Hello , szerelő csinálta , nemtom a méreteit , majd megmérem !:)
Hello had kérdezzem már meg hogy cseréltél benne dugattyút is mertha igen akkor megtudnád adni a méreteit vagy a régi dugattyút is megvenném!Válaszodat előrre is köszönöm.
sziasztok , nemsokára eladó lesz az NS-1 esem :)
Még alig van benne 10 km ! A blokknak minden egyes porcikája fel lett újítva , fel se sorolom , csak ha valakit komolyan érdkel , annyi h a hátsó gumma kicsit kopott .