Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek Honda NS-1 50 AC12-eshez eladó jobb oldali lábtartója rúgóval együtt? Esetleg valamilyen más alkatrésze (idomok, 60-astól nagyobb km-óra)?
jó olcsón adod. felújítottan simán megérnek 180-200 at főleg a 75 ös akkor simán
Szia! Május végén eladó lesz az enyém! Most cserélek benne komplett dugót, tűgörgőt. Borsodban van, irányár: 150 000 Ft.
Köszi,de nekem nincs ennyim rá,illetve messzi is van nekem,de azért köszönöm.
hello , irányárban 200 , dugócserés volt , lánc , lánckerekek újak rajta , csak 1 hátsó gumikell rá , de árat meg beszéljük , ha komolyan érdekel . am 1997 es.Lamellák is cserélve lettek , fékbetétek , ja meg egy gianelli kipuff vsn rajta.
Sziasztok nincs valakinek elado NS1 mocija
Szia, mennyiért adod el ?
Illetve nekem ez kicsit távol van :( tudnád e esetleg szállítani ?
enyém eladó nézd az adatlapomon .
fel lett újítva a motorja 5 ezer km el ezelőtt
Sajnos mégsem,mert elvitték előlem :((
Aki tud Szabolcs,Hajdu bihar, illetve Borsod megyében eladó honda ns-1-et 80ccm-est vagy az csak 75ccm nem tudom az kérem írjon :)
:)
Végre lesz egy szabolcsi NS-1-es társam...
Hát remélem a blokkja nem fog csörömpölni mint egy traktor,de majd még telefonon beszélek a jelenlegi tulajjal hogy mondjon róla el mindent,hogy van e valami baja a felsoroltakon kívül,illetve hát a blokknak van e valami gondja,remélem nincs semmi,én már mennék érte fele :)
csini, csak jó is legyen.
Sziasztok,ha minden igaz akkor a jövőhéten már az enyém,szerintetek megéri,illetve hol tudnák hozzá km. óra spirált beszerezni ?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Úgy néz ki a vizes 6 sebességes mtx gyújtása mégsem egyezik az nsr rel, mert nem pörgött ki rendesen a motor..
Ne aggódj! Bírni fogja! 1 év alatt majdnem 20 ezret tettem bele és semmi gondja nem volt.
Most néztem meg az enyémet és 37270km van benne. Ezen az átkozott gyújtás problémán kívül más nagyobb hibát még nem produkált. Legalábbis nálam. De még nem tudom hogy fogja bírni a havi 1200-1500km es használatot pesten..
Gratula a motorhoz. Gondolom vigyázva volt rá nem nyomták ki a szemét. Mekkora kompresziót mértek? Nem önindítósnál csak simán rugdosni kell vagy van valami technologia?
Jók ezek a kisgépek .. :) Voltam kompressziómérésen és még tökéletes :O csak azt nem értem h 40 ezernél egy 2t motor még megy :O nem értem ! :D de örülök neki , de nem az h éppen h kotyog , még semmi baja , tökéletesen húz ;)
ma kerek 40 ezer km :) és engem sem hagyott még ott
50013 km-er. És még egyszer sem hagyott ott sehol...HONDA NSR-75 (Y)
Heló. Bejött a meleg idő és nem indul a motor. hidegben 10 fok alatt nem volt probléma, de most ha nem teszem be a fagyóra pár percre a gyujtáselektronikát 1 szem szikra sincs. Nincs valami megoldás erre? Esetleg ha valakinek van egy elfekvőben akkor az is érdekelne! 5 vezetékes 89es motor. Most daytona racing unit van benne Az is jó lenne, ha adnátok tippet, hogy milyenre lehet cserélni. MB pl van neten olcsón pár db vagy mtx? esetleg DIO? köszi!
sziasztok most vettem egy Honda ns125f-et 3 évet állt szegény de már be tudtam indítani... alkatrészt keresek hozzá ha valaki tud at szóljon előre is köszi
Köszönöm :)
ahol olajpos marad, ott nem műkszik.
Az oxálsav sem.

Több nagyon nagyon rozsdás tankot mentettem már meg így.