Nos igen, ahogyan korábban irtam, az én motorom is 7000 nél megtorpan, eldöcög 8500-ig, utánna kezd aztán húz, mint állat.
Szervizben aztmondták, hogy ezt elvileg, a márcsak 8 bar-os kompresszió okozza. A motornak van még ereje, de igazán már csak a magasabb fordulaton nyomatékos, 7000 alatt meg fel kell felújítani a herngert. A szerelő szerint, akkor ez a torpanás is megszűnik...
Segítsetek!-pls!
csapágy szimeringet cseréltünk házilag a motoromon, összeraktuk minden jó műkszik csak az h rezeg a blokk, olyan 6000-től , a kipuff is eléggé berezonál.
léci segítsetek miért van ez!
hello , baj van az ns1 emmel , ha tudjátok miaz pls segítsetek!
tegnap lementünk vele kb 80 km et , nem hagytam túlmelegedni a hűtővíz a felén sem volt , végig 7 ezres fordulattal mentem 6 ba , és aztán úgy elkezdett darálni a motor mielőtt megindulna , olyan 7-9 között , h lehetetlen abba a mezőbe vinni ahol húz , gyertyát még nem néztem , de most lett cserélve pár napja , meg durrog a motor , gyújtásra gyanakszok ...
am minden ns1 8500 nál indul meg? meg a vízhőfök alig mozdul ki a helyéből?.................
Na akkor írhatod az adásvételi rád vonatkozó adatait,majd az enyémet a helyszinen.Vasárnap kérek egy céges kocsit,és megyek érte.Küldd el a telefonszámod mail-cimemre és pontosítunk ,mikor-hol,most Vasárnap.
Üdv.
ahova akarod oda viszem csak a benyát kell állnod hisz neked is annyi lenne ha el kéne ide jönnöd, amugy hont-2647, Nográd megye, Vác 30 km, esztergom 45km
Teso! ott a kép vagy itt, szoval nincs szétbontva! egybe van rugod indul és mehetsz vele, de sokat ne gondolkozz mert már rákattantak mások is, ezt nekik is megirtam...
Szia hontix600!
Tárgyalás alatt van egy mbx 80-as blokk,de vacilál az eladó,lehet,hogy még tárgyalunk erről.Az,hogy koplett ,nire gondoltál,elektronikáva,karburátorral?Miért lett szét bontva,és milyen állapotban van?
Sziasztok!
Keresek egy NS1,NSR komplett vizes blokkot,inkább 50ccm fölöttit,ami nincs széthajtva,mert az én 50-esem nagyon gyengusz.Valkinek van ajánlata,ne kiméljen!Pest megye előnyben.
Szervizben aztmondták, hogy ezt elvileg, a márcsak 8 bar-os kompresszió okozza. A motornak van még ereje, de igazán már csak a magasabb fordulaton nyomatékos, 7000 alatt meg fel kell felújítani a herngert. A szerelő szerint, akkor ez a torpanás is megszűnik...