Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Eladó rendszámos Aprilia AF1 125 Futurám, ezen a linken megnézhetitek:
http://www.kepesmotor.hu/april...
Kérdezzetek nyugodtan!
Először a gyertyát nézd meg és ne nyúlj hozzá a karbihoz! Ha a gyertya fasza a karbi beállításnak is csak így van értelme, de lehet , hogy nem is szükséges, ha eddig jó volt csak mostanában kezdett beszarni.
Értem de a videónál írták h állítsak a levegőn és azt hol és hogyan ?
Hiába állítasz rajta,attol a hangja nem lesz más.....esetleg ha kicseréled a dobot,az változtatna a hangján.
http://sportmotor.hu/motoros_v...

itt 1 videó a mocimról ... mit állítsak h mássab legyen a hangja meg hol?
Rendben! Adj egy email címet és küldök képeket róla!
Már régebben is írtam rád a légszűrő miatt... De ha nem kaptad meg hát most mondom, hogy engem érdekel.
Sziasztok! Nekem van egy gyári légszűrőházam hogyha érdekel akkor írj ide: romet95@gmail.com. Küldök róla képet!
Hello!
Csak az a probléma hogy az egy tolásra sem indult...
Hello!

Én is ezzel bajlódtam 1 ideig h nincs szikra .... végig néztük az összes elektronikát, másik gyújtás kapcsoló lett rakva meg stb... és így sem adott le szikrát .... én úgy csináltam hogy amikor nem adott le szikrát megtoltam 1 picit és gondolom addig felmelegedett a blokk és utána már pöc röff ......
Szevasztok!
Van egy kis problémám... Nem ad szikrát a motorom.
Ha van valami tapasztalatotok vagy ötletetek az megköszönném!
és mégis mennyibe adnád?
zsír új, nem felújított. kiállítási darab volt valamelyik márkakereskedésben azóta pedig raktárban áll. Nem tudom, mennyit érhet, de még nincs nálam. Jövőhéten már itt lesz.
cső, mennyit ér a blokk?
nemhiszem h zsír új , csak felújított nem?
Valakit nem érdekel egy zsír új null kilóméteres nsr 75 blokk? Vagy tartsam meg magamnak?
Igen az övére gondoltam
Mármint az idomos ember elérhetősége?
Ja és akinek van egy gyári légszűrője fölösbe az szóljon!
Heló! És tudsz valami elérhetőséget mondani vagy linket ? Sose lehet tudni
NA találtam egy komát, aki idomokat gyárt le , ns1 hez pont volt neki 2 db oldalidom 20 ba , üvegszálból , kb 2 hete gyártotta le, ha úgy nézzük , akkor 20 nemsok 2 db új idomért , mert törötterket árulnak 15 be...
egy jó direktszűrő mit adna a gépnek? nem vágná agyon a hengert , mert könnyebben beszívja a port?
nem csuktam össze , előző tulaj veréb volt , és az idomból amik kitörtek darabo , nem eltette és beforrasztatta , hanem kipótolta műgyantával , elég csuya mega festése is reped , és most keresek , plexinél meg mindegyik tartócsavarnál elvan törve a plexi , mert úgy meghúzta a csavarokat , a fékpedált , meg le akartam szintereztetni , meg az ilyesmiket , de minden meglett , a pedál meg eltünt a faszinál :S
Ok, köszi az infót!
csak nem összecsuktad a moccot?
Szia! Én úgy tudom, hogy 2dl vagy 2.2dl kell az egyikbe meg ugyan ennyi a másikba is.
sziasztok , én NS1 hez keresek : 2 db oldalidomot , 1 plexit , és 1 hátsó fékpedált , ha valaki tudja hogy honnan tudnék szerezni , kérem szóljon