Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Most már eladók az alkatrészek a hondáról ha még érdekelnek!
Hy! Nincs hasidom!
Ja és a sebesség mérő meghajtás+müszerfal is érdekelne. üdv
szia. engem érdekelnének ns-1 alkatrésyek, hasidomok,olaj tartály....első lánckerék
üdv!
Hahó ns-1 esek alkatrészek akinek kell ami csak a kotoron van mind!
Alkatrészek! eladók!
Én is arról a környékről hoztam az enyémet...:D
Szia. Békéscsabán van . Nagyon jól pörög terhelés alatt is simán elmegy 12 ig is , afölé nem pörgettem , de simán menne , hát 6. ban 12 ig pörög.. sztem ez elég jó , hát fel volt újítva . torpanás nincsen nálam , csak mikor 7-8 ezer között kicsikét gyengébb , onnan meg megindul de nagyon , fogyasztása 3 - 3.5 liter között van , a vége óra szerint olyan 122 körül volt fékei is nagyon faszák , am jó gép.
helyileg hol található a gépsárkány, mert az egyik haveromat lehet h érdekli. Mesélj már róla egy kicsit mennyi a vége, kiforogja rendesen a 11-12-őt terhelés alatt is? A torpanós játék neked is benne van?
Ha valakit érdekel honda ns-1 alkatrészek ami a motoron van mind +fejidom és blokk!
Sajnos igy adom mert ha valakit érdekelne a fejidom és lehet azért nem kell neki mert nincs hozzá plexi alkatrész meg ehez a motorokhoz nem nagyon lehet szerezni!
na ne már... pedig az lenne a legfontosabb...
Oké majd kitalálom de úgy döntöttem a plexit csak a fejidommal adom el!
Ne m nekem kéne , nem kérdeztem pontosan mennyi lóvéja van most erre , írj te egy árat , és megebszéljük h kinek mi lenne a jó.
Mennyit adnál a 3 cuccért? Ird le.
Mellékesen megkérdezem még a láncvédőnek mi az ára ?.
Hello Zoló ! Unokatestvéremnem is ilyen NS1 e van , és kellene 2 dolog ! A PLEXI ÉS A HÁTSÓ FÉKPEDÁL ! Feltéve ha nem volt még hegesztve , és ha a plexin az összes csavartartó fül sérülésmentes(nincsenek letörve) ez így mennyi lenne ?.
Olvass vissza pár kommentet , én árulom , galéria is van róla.
valakinek eladó ns1? :D
Irjatok mi kell a motorról!Blokk is van!
szeva!Ilyen a kipufogó.
igen csak a kipufogó!
nekem 220 irányár , de ez nem csak KAMU h felújított ! , mert látok neten NS1 eket 130-140 ért meg hasonló árakban , felújított annyiért? na ne röhögtessenek már , egy komplett blokkfelújítás már magában az anyag kerül 60 ezerbe + munkadíj , utángyártott cuccok nincsenek a blokkhoz , nekem minden gyári honda cucc benne , főtengőtől kezdve a dugóig , kuplungig , gumim kicsit kopott (hátsó) új lánc / lánckerekeket kapott , új fékbetétek , szval minden minden ... új membrán van benne ... tehát magában a blokk cuccai voltak 60 , és nem beszélve a lánc meg stb-ről összesen az alkatrészek 90 ezerből jöttek ki , és csak itt porosodik a motor , nem is járok vele , mert nagyobb gépem van.tehát innen látszik h 100 akarhány ezerért nem lehet kapni felújított motort.
És az ár ? :)
Hy erdeti igen lefényképezem és elküldöm a képet de csak a kipufogó érdekel?