hello
a karbi beállitásával kapcsolatban szeretnék segitséget kérni , hogy melyik csavaron mennyit kellene tekerini?( csak ugy tudtam kilazitani h nekifeszöltem és nem tudtam számolni a fordulatokat...) előre is köszi .
nemtudom ti hogy vagytok vele , de ez a kisgép minden 70-80 as tuningmotort megver , pl az rs 80 at megverem vele akármikor , nem 1× próbáltuk , 70 es tzr-t is :D
sziasztok , ha valakinek van ELADÓ HÁTSÓ FÉKPEDÁL NS-1 HEZ az írjon , minél hamarabb , köszi !
És még 1 kérés , valaki tudna feltölteni képet a bal oldali idom felfogatásáról? a váltókar előtti részre gondolok !
Sziasztok! Nagyon nagy szükségem lenne Honda NS-1 75 re való fékolajtartályra. Bontott vagy új nem számít a lényeg, hogy ne legyen fúrva faragva(mint az enyém )... Nincs szükségem az egészre csak az alap konzolra így hiányosan is érdekel. Előre is köszönöm.
Hello! Az a helyzet, hogy sajnos nemtudom milyen oldalról rendeltünk, mivel ezt az szerelő gépén csináltuk, én meg már elfelejtettem az oldal címét. Most nyaraláson van, de hétfőn elmegyek hozzá és feldobom ide a linket minél hamarabb ha úgy jó!
hello!
azvan h csapágyat meg szimeringet cseréltünk a motoromba és a blokkot összehúztuk , és a váltó nagyon szorul ,nem ugrik vissza ha lenyomom, úgy marad, de talán a sebességet veszi v nemtom, még nem raktuk be a vázba, nemtudom mit kéne csinálni, újra szétszedni?
vki nemtudna vmi pontos összerakáshoz vmi linket küldeni?(részletes)
Köszi szépen a választ az árinfót és hogy figyelmeztettél nehogy rosszra adjam ki a pénzt. De asszem ilyen árak mellett akkor mind1 ha már inkább az új motort veszem meg ami ráadásul 250-es =)
Meg tudja valaki mondani, hogy az első teleszkópba hány deci olajat kell önteni?
Kösziii