Jah és egy gianelli KIPUF. rendszer van rajta , nagyon jól húz 3-4 liter között eszik Szintetikus Repsol olajjal használom , 120 körül tudott felújításelőtt , még nem próbáltam.
Hello , nekem eladó az NS1-esem 1996 os 75 ccm es , éppen h be lett járatva , még 1 éve újították fel , csak meglett a nagyobb gép és így alig mentek bele km ek :) És azért adom el , mert nem használjuk főtengelytől kezdve utolsó szimeringik új a blokkban minden , ez a hangján is hallatszik.
Sziasztok
Kinéztem magamnak ezt a motort, és az lenne a kérdésem h ez most hány ccm-es, ugyan oda van irva, hogy 50 de a 2 személyes úgy tudtam 75-ös. Előre is köszi.
Sziasztok! Most szeretnék ilyen motort venni de előtte megszeretném kérdezni tőletek, hogy van ehhez alkatrész? Vagy nem nagyon lehet hozzá kapni semmit?
Karbi nélkül.Akármilyen blokkot beletudsz rakni ami kismotoré volt csak alakítani kell a blokkfelfogatáson , jah és a lánc jó oldalon legyen.. De hondánál jobb nincs..
sziasztok. lenne még egy kérdésem. Mekkora főfúvóka kell az ns1be? Az én karburátoromban 115ös van, az nem nagyon egy kicsit?:D Légyszí segítsetek. köszi
Hogyha rendesem megy a motorod vele de egy kicsit rosszab a hangja mint volt akkor még vegyél hozzá egy honda dió jeladót is az kb 1500ft arra csak egy szál vezeték meg a kéket kell rátennia zöldet hagyd ki remélem neked is jó lessz úgy mint nekem sok sikert
Próbáltuk a 2 izzószálas lámpát, nem segített.
Megigazítottuk a csatakozót az se.
Néztük, hogy a kapcsoló-e a hibás de nem, mivel kivettük a kapcsolót
és rövidre zártuk az áramkört de semmi.
A biztosíték táblát merre keressük?
http://www.kepesmotor.hu/honda...