Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, pont a legfontosabb maradt le
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Jah és egy gianelli KIPUF. rendszer van rajta , nagyon jól húz 3-4 liter között eszik Szintetikus Repsol olajjal használom , 120 körül tudott felújításelőtt , még nem próbáltam.
Hello , nekem eladó az NS1-esem 1996 os 75 ccm es , éppen h be lett járatva , még 1 éve újították fel , csak meglett a nagyobb gép és így alig mentek bele km ek :) És azért adom el , mert nem használjuk főtengelytől kezdve utolsó szimeringik új a blokkban minden , ez a hangján is hallatszik.
Sziasztok
Kinéztem magamnak ezt a motort, és az lenne a kérdésem h ez most hány ccm-es, ugyan oda van irva, hogy 50 de a 2 személyes úgy tudtam 75-ös. Előre is köszi.
A pufó az gyári rajta? Ha igen mennyiért vesztegeted?
Irjatok mi kell rólla és bontom is
Sziasztok valakinek még valami a motorról blokk is megvan és fejidom is tank nélkül! Vagy egybe!
NS 50-est keresek adnék Aprilia ETX600-as endúrót értékegyeztetéssel. Mail: jaszipapa@citromail.hu
Sziasztok! Most szeretnék ilyen motort venni de előtte megszeretném kérdezni tőletek, hogy van ehhez alkatrész? Vagy nem nagyon lehet hozzá kapni semmit?
Kipufogóval,de van olyan aki direkt ilyeneket csinál lefojtja a motorokat.
és hogy tudnám lefogni a teljesítményt 50esre? Mert pesten nagyon nézegetik a motorosokat...:S
Hy! Olyan 37000-40000 a blokk annyiért adom mert ilyen ára van. Hondádba kéne ?
Karbi nélkül.Akármilyen blokkot beletudsz rakni ami kismotoré volt csak alakítani kell a blokkfelfogatáson , jah és a lánc jó oldalon legyen.. De hondánál jobb nincs..
Múlthéten adtam el egy 75 ös NS-1 blokkot 28 ezer km el 45 ért.
én nem tudom, hogy mennyiért mennek ezek a blokkok. 20ezer? nem tudom. akkor a lánckerék nem érdekel. köszi
Hello! Irj a blokkra valamit hogy mennyit ér neked!A lánckerék jó állapotban van csak 5 foggal nagyobb az eredetitől!
az egész blokkot mennyiért adod? A hátsó lánckerék milyen állapotban van? ez a kettő érdekelne engem. köszi
Helo

Érdekelne!
Hátsó lámpa búrát, és a műszerfal köré a szivacsot mennyiért mennyiért adod?

Üdv.: Kristóf
Hy! Érdekel még valakit valami a motorról mert még eddig nem sok érdeklődő volt a blokk is megvan ij dugó és furva!
sziasztok. lenne még egy kérdésem. Mekkora főfúvóka kell az ns1be? Az én karburátoromban 115ös van, az nem nagyon egy kicsit?:D Légyszí segítsetek. köszi
Hogyha rendesem megy a motorod vele de egy kicsit rosszab a hangja mint volt akkor még vegyél hozzá egy honda dió jeladót is az kb 1500ft arra csak egy szál vezeték meg a kéket kell rátennia zöldet hagyd ki remélem neked is jó lessz úgy mint nekem sok sikert
Nagyon szépen köszönöm! Holnap ki is próbálom! :D
Próbáltuk a 2 izzószálas lámpát, nem segített.
Megigazítottuk a csatakozót az se.
Néztük, hogy a kapcsoló-e a hibás de nem, mivel kivettük a kapcsolót
és rövidre zártuk az áramkört de semmi.
A biztosíték táblát merre keressük?
annyi h oan égőt kell bele venni ami ien 2 égős vagy milyen h a féklámpát is meg a sima hátsót is bírja énis most cseréltem ki
nemis tőled kértem segítséget..