honda cr-é kis átalakításokkal. bele lett toldva oda ahol van az a gitt folt hogy idomuljon az üléshez. szívesen csinálok másnak is de ahoz kell a moci meg egy ilyen idom
Hello mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy a léghűtéses Mtx-re rálehet-e rakni a Honda Cr oldalidomokat.Még 1 kérdésem lene hogy nincs-e valakinek 80-ccm-es léghütéses hengere mert az érdekelne.
szinte az összes prox,ha megvan az üzemorája fölrobban,letörik a szoknya.wertex wössnert ajánlom.én pl most rendeltem e-bay röl namurát,sokkal olcsobb amcsibol megrendelve mint itthon!
köszönöm szépen, végül rájöttem csak a forgattyús házon nem láttam először a jelet amihez kell igazítani a fogaskerekeket.
a kiegyenlítő tengelynél is ott a kis háromszög jel és a főtengelynél is ott van csak fekete a blokk belül is és nem láttam.
tudnátok segíteni?
Honda MTX 125 vizes (ATAC) kiegyenlítő tengely helyzete a főtengely jelhez képest hogy alakul?
mindkét fogaskeréken van jel de nemtudom mihez nézzem őket.
Helló! Az enyémbe is kell venni, én 100%ra Proxot fogok. De még nincs tapasztalatom, csak egy másik (hozzáértő MTX-es) mondta, hogy olyat vegyek. Meg szimpatikusabb a Japán!
Ha sikerül felszerelni, akkor biztosan jó lesz! Ingyen nem szeretném.... Merre laksz? Ha nem Békés megyében akkor felejtős a személyes átvétel... Ha posta akkor megér neked egy ezrest a feladással egyben? Ha van bankszámlaszámod, utalnám, ez levélben eljönne... A többit ha gondolod privátban: bzoltan94@indamail.hu (E-mail=MSN)
Előre kösz mindenkinek.
Itt nézd meg a hengert, hátha meg van még neki....
Nem tudom, hogy rá mennek-e az idomok, de neked megvannak amiket le akarsz cserélni? Mert pont vennék...
Azt szeretném kérdezni hogy a léghűtéses Mtx-re rálehet-e rakni a Honda Cr oldalidomokat.Még 1 kérdésem lene hogy nincs-e valakinek 80-ccm-es léghütéses hengere mert az érdekelne.
a kiegyenlítő tengelynél is ott a kis háromszög jel és a főtengelynél is ott van csak fekete a blokk belül is és nem láttam.
mégeggyszer köszönöm szépen a segítséget!
üdv:Zoli
kaptuk a minuszokat
De ha már itt tartunk akkor szerinted meik a fasza márka ha a prox szar?
tudnátok segíteni?
Honda MTX 125 vizes (ATAC) kiegyenlítő tengely helyzete a főtengely jelhez képest hogy alakul?
mindkét fogaskeréken van jel de nemtudom mihez nézzem őket.
előre is köszönöm!
eladó
100 rongyér