Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira nemgáz az! Még elég jó!
Láttam már rosszabbat is!
Sziasztok!
Szükségem lenne 125-ös mtxhez a berúgó tengelyen lévő vastag visszahúzó rugóra, gázbowdenre és egy hátsó lámpabúrára! Ha valaki tud esetleg segíteni, vegyen fel msn-re (szekelylaci1@msn.com), vagy hívjon, vagy írjon sms-t! Számom:30/452-1148
Előre is köszönöm a segítséget! bigwig
sziasztok szükségem lenne egy mtx50r-hez valo cdi-nek a bekötési rajzára. kosárba vettem és nincs meg a csatlakozója . írjon aki tud segíteni . jó lenne ha tavaszra kész lenne.
előre is köszi
na és a képek! bár nem látszik mennyire gáááz!:))
nem engedi hogy kilöjje a lámpákat meg az indexet..és az aksit sem baxa szét!:))
helló
a láncvédő kellene, ha még megvan írj vissza a krisztian00100@hotmail.com e-mail címemre
Köszi!
És az milyen célt szolgál?
Na megvan a bűnös!:) töltés leszabályzó ellenállás:)) http://www.freeweb.hu/retrotun...
Úgy kv fél éve megíyrtam, hogy mire való, semmi köze a gyujtáshoz, rááadásul remekül kiváltható elektronikai boltban kapható teljesítményellenállással.
sziasztok! valami ellenálás lehet..Vaterán árulnak hasonló cuccot..kérdeztem a srácot..de ő se tudja mire való minek áll ellent!
tökmindegy, azt mondjátok meg, hogy honnan szedjek blokkot, nyakamon a jó idő és fél éve nem motoroztam!
Néztem a rajzot,és az egyik szál a dudába megy bele...de akkor most ennek miköze lenne ahhoz?
Annyira nem értem ezt a rajzot...de az hogy lenne duda? :D
A duda elől van és abba 2 db vezeték megy...ami meg a tank alatt van az a valami,abba meg 3 db mint ahogy a képen is látható...
Vagy én már nem is értem ezt az egészet...
Holnap utána nézek hova megy az a 3 kábel , és ha valamire jutok akkor írok!
a kép 4570-es hozzászólásnál látható! mint olvasható..Werstand... találtam egy cikket...betűzöm..1.2.1.4 De weerstand van de leiding , met inbegrip van de weerstand van de klemmen en contacten , moet bedragen :

1.2.1.3. A hangjelző berendezésre az áramforrás kapcsainál mérve tehát nem fesszabályzó..hanem duda a képen karikázott valami!
majd teszek...bár elég ramaty!:) egész nap a karbit pucoltam...tiszta olajsár volt! hát lesz meló vele... hátsó lengővilla persely csere..elsőteló szimering! üllést huzatolni..gumik kerekek jók!.. és ami jön még közben!:) kerámia izét meg nyomozom!:) van itt egy rajz...hátha te eligazodsz rajta!
szia! az a cső megvan! a másik oldalon van ahogy ülsz rajta jobb oldalt a pirossal jelzett rész! csak a jobb oldalon! van MTX-ről valami infó műszaki adat stb?
Ja és még valami!
Tudnál pár képet fellökni a gépezetről?
Kíváncsi vagyok rá!
Én teszek a tankba is 1 kis olajat...ha baj van jól jöhet
és nem is füstöl dúrván...
Tudom hogy az ülés alatt van a fesz.szabályzó,de arra viszont én is kíváncsi lennék mi az ott a tank alatt!?
bár már rég néztem a karbit, de úgy rémlik, hogy oda megy az olajtartályból a cső - ha össze van horpasztva akkor annyi az egész, hogy a tankba töltöd(amúgy is tanácsosabb, soha nem lehet tudni mikor adja meg magát az olajpumpa, akkor meg besülhet a dugó.)
na aról a xarrol van szó a tank alatt!:) az a kerámia izéé...az nem lehet fesszab! a fesszab az űlés alatt van és fém...köszi a gyertyát..azért kell a karbikép..mert van egy lógó csövem..a karbi alatt..ami nem megy sehová! viszont a karbibol kiáll egy kb 1 centis réz cső..aminek összevan horpasztva a vége!
Nekem ilyen van benne! Tökéletesen működik...
Csináltam pár képet hátha segít
A gyertya típusa: NGK-B8HS
nem tudom ez segít-e neked...
de amúgy minek kép a jobb oldaláról?