hello
nem vitték el ha kell a tied. annyi van vele hogy szerintem szét kell szedni újra és megnézni a váltóját mert nem lehet vele rendesen váltani és nem tudom mi az oka. egyébként minden ok rajta. ha így kell 50-ért vigyed ne is lássam többet.
hello
Semmi hibája, teljesen kész van a gép, közúti közlekedésre alkalmas, papírok rendben. van még 1 vevő aki lehet hogy vasárnap elviszi de nem 100%. Budapest 17-kerben van a moci.
köszi a képeket hamarosan kiderül hogy megyünk e a motorér mert nem nekem kell hanem unokatestvéremnek.
addig nem kel el róla több cucc?
pár nap és eldől hogy lesz e kocsi stb.
Saját fejidom lehet hogy megvan még de törött az biztos.
Ja és az első sárvédő sem gyári (KTM exc) mert törött volt.
Most ennyire van szétszedve, de ha meg tudunk egyezni akkor összébb dobom.
Azért annyit tudni kell hogy nincs egészben a blokk, mert szerelőnél volt és a váltót nem tudta összerakni.
Amúgy Tolna megyében található Szakadáton.
Ha még érdekel 20 ezer Ft (azért ennyi mert csak az új hajtókar volt 12+ a fejidom ugyanennyi stb)
Még talán a blokkok is megvannak ezekről.
Én már így vettem. ezek 16"-os polírozott alu felnik meg nem mondom hogy miből lehettek kiszedve. ha akarod a méreteket megmondom hátha kapsz a neten valamit. egyébként fűzött kerekek, a saját kerékagya van benne csak gondolom lejjebb vágták a menetet a küllőkön. de elég faszák amúgy csak már nem csillog úgy mint régen.
nem vitték el ha kell a tied. annyi van vele hogy szerintem szét kell szedni újra és megnézni a váltóját mert nem lehet vele rendesen váltani és nem tudom mi az oka. egyébként minden ok rajta. ha így kell 50-ért vigyed ne is lássam többet.