az a kerámia micsida pontosan nem tudom micsoda de szerintem fesz szabályzó. az egyik kábel ami belemegy az az aksiból megy lele a többi most hirtelen passz.
sziasztok! vásároltam egy MTX. 80 levegős .mkpt..vannak rajta hiányosságok! kérdezném mi célt szolgál a tank alatt egy kerámiadarab/atomjaira törve/ fém védörács keretben 3 szál vezeték lóg ki belőle..illetve a karburátornál hanyadikba kell akasztani a tüt? és mennyi levegöt kapjon a motor? hirtelen ennyi! elég ramaty állapotban van szegényke!:( válaszotokat előre is köszönöm! széles utat!:)))
attól függ melyik része kell neked. a szimering vagy a tömszelence? mert nem mind1 a tömszelence az a rugós szimering fémházban amire ráfeszül a vízforgatójára és nem engedi be a vizet. a kis szimering meg csak az olajat nem engedi oda.
valaki nem tud véletlenül japán 125ös blokkot kispénzűeknek?
Keresek már lassan másfél hónapja, de sehol nem találok - kiterült a váltóm, megint, többet nem szerelgetek, ha meg jó lesz végre eladom a bánatos picsába és többet nem foglalkozom ezzel a kurva típussal. [1,5 év alatt, normális használat mellett 3 váltó halt meg alattam, elképzelhető, hogy csak pechem volt, de ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy örökre meggyűlöljem az mtx eket.]
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem tudja véletlenül valaki, hogy az MTX50 karburátor megegyezik-e az MT50-ével? Vagy esetleg nincs véletlenül valakinek eladó? Előre is kössz a segítséget. kishavas13@freemail.hu
Az akku csak a lámpák miatt van.
megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba
megnézem a vasam!
Csorgatom a nyálam,
elmennék egy körre,
bánatomban rámegyek
egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok egy kis halat.
És ezt így addig-addig,
míg az egészet kihányom!
Azt mondom én neked, motoros barátom,
Motorozás nélkül, szart sem ér a Karácsony!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba
megnézem a vasam!
Csorgatom a nyálam,
...tovább »elmennék egy körre,
bánatomban rámegyek
egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok egy kis halat.
És ezt így addig-addig,
míg az egészet kihányom!
Azt mondom én neked, motoros barátom,
Motorozás nélkül, szart sem ér a Karácsony!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Vízpumpa szimeringet honnan tudok venni MTX 80-asba?
Találtam MTX 200RW-be valót / http://www.biker-world.hu/kate...(MD07)&hivo_cat_id=99&h
_hivoszint_id=3&h_cat_id=99&path_marka=Honda&path_tipus=
MTX%20200RW&path_evjarat=1983-1984%20(MD07) / csak nemtudom jó-e bele.
Minden ötletet érdekel.
Keresek már lassan másfél hónapja, de sehol nem találok - kiterült a váltóm, megint, többet nem szerelgetek, ha meg jó lesz végre eladom a bánatos picsába és többet nem foglalkozom ezzel a kurva típussal. [1,5 év alatt, normális használat mellett 3 váltó halt meg alattam, elképzelhető, hogy csak pechem volt, de ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy örökre meggyűlöljem az mtx eket.]
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem tudja véletlenül valaki, hogy az MTX50 karburátor megegyezik-e az MT50-ével? Vagy esetleg nincs véletlenül valakinek eladó? Előre is kössz a segítséget. kishavas13@freemail.hu
Itt egy oldal remélem segít. Ahogy látom a gyári az a 47/12.
Remélem segít.
Gyári fogszám:
Első lánckerék : 13
Hátsó lánckerék : 45
Nekem ilyet akkor csinált,amikor a karbi tűszelepet tartó kis alátét megkopott és "lötyögött" a tűszelepem. Fogóval összébb nyomtam, azóta faxa.