Hali valakit érdekel 1 ijen felni pár? elöl tárcsás hátul dobos tsx 125 böl van az elsö jo TSR HEZ IS hibátlanok acél felnik fék tárcsával fékdobbal és fogas kerékkel cska a képen nincs rajt a a gumi nem jár hozzá 12 rugo a pár ha érdekel valakit! telefon szám 06 70 262 60 46
megnéztem strobival, mint a katona szépen állítja az előgyújtást... furcsa módon nekem úgy tűnt hogy késlelteti..
ami nem lenne célszerű, úgyhogy holnap este megint megnézem, mert nem hiszem el
Ha a főtengelyen nézem akkor biza a jelnek forgásiránnyal szemben el kell másznia, de mintha ma úgy láttam volna, hogy forgásirány fele ment el..
az az előgyújtás csökkentését jelentené, ami rontja a motor hatásfokát, teljesítményét.. teszt újra!
Üdv Mindenkinek.Szükségem lenne egy mtx 80 r2-es elektromos bekötési rajzára.Van már egy rajzom,de az az 50-es mtx-hez való.és nem tudom,hogy kompatibilisek-e.Ha valaki esetleg tudna segíteni,azt megköszönném.
rászántam magam hogy leírok mindent a mociról. ez egy MTX 50-es váz (HD06) egy NS1- MBX(HC04-e) 80 ccm-is vizes blokkal. első sárvédő Honda CR a fajidom MTX a tank is sajátja csak feljebb van téve a hűtő miatt 5 centivel. az ülés is sajátja újra kárpitozva, az oldal idomok Honda CR-é ami kicsit át lett alakítva hogy kövesse az ülés törésvonalát. a hátulja Yamaha DT 125-ős és tökéletesen illeszkedik mivel külön tartó konzolok lettek gyártva hozzá. a kerekek 16"-os polírozott alufelnik, láncszett új JT márkájú( szerintem elég jó) fék betétek újak. kerék agy csapágyak újak, kábelezés le egyszerűsített az első lámpa van csak kapcsolón. blokkban szimeringek csapágyak újak(most már a főtengely is).henger hónolt új dugó, gyűrű, csapszeg, tűgörgő. markolatok újak, direktszűrő van a karbin. így futott 236 km-t a moci prbléma mentesen. Most a 6. sebesség csak úgy eltűnt és ezért szétkaptam de most egybe van de rosszabb lett mint volt. Nem veszi az ürest ha be van indítva és egy helybe nem lehet végig járatni az összes sebességet. elviekben csak annyi a baja hogy a hézagolók nem jó helyen vannak a váltóba. De mivel fogalmam nincs hogy melyiknek hol a pontos helye ezért csak kísérleteztem vele. egyszer már sikerült tavaly gondoltam most sem okoz majd problémát de úgy látszik mégis. Új tömítés szettre szükség lesz hozzá mert a most folyik az olaj belőle. esetleges ötleteket is szívesen várok hogy melyik hézagoló lehet a baj vagy hogy mi lehet pontosan. csak a váltó nem stimmel egyedül.
sziasztok, nem tudjátok véletlen, hogy az előgyújtást a gyári elektronika állítja-e?- (ford.szám függvényében).
Lehetőleg hozzáértő személy. MTX125R.. ha nem válaszolja meg senki keddig, akkor én adok rá választ .
Kölcsönkérek egy strobit, aztán meglesem.
Karbi, műszerfal, idomok kivételével még minden megvan.