Igazság szerint karburátort már eladtam amint láthatod, és úgy értettem h egyben h az összes alkatrész.
Azért adom el mert rengeteg bajom volt vele, sokat költöttem rá és még mindig nem jó, most pedig van egy fzr 250-em az meg még jobban viszi a pénzt.
Amúgy a blokkal voltak gondok, a főtengely felújítva, zsír új prox hajtókarral. stb.
De ha érdekel bővebb leírást küldök privátba.
Amúgy a szerelő nem boldogult a váltó összerakásával ezért lett szétszedve sokadszorra...
babylon69!
Engem érdekelne a műszerfal az mtx 80-adról. Mennyit kérnél érte? Nagyon kellene a cucc!
Elérhetőségem:nemes0309@freemail.hu
Képet tudnál küldeni róla? Előre is köszönöm!helló
babylon69! Bocsi,de a postacímem,elfelejtettem megadni.Ha elküldenéd az elérhetőséged elküldeném a címem.Az én elérhetőségem az adatlapomon megtalálható.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni szerintetek mennyit kóstál
egy motorblokk felújítás?
(HONDA mtx 125)
csapágycsere ,szimeringcsere,... stb
de csak a munkadíj!?
Köszi
sziasztok! nekem van egy honda xl 125r motorom hibásan vettem de szeretném hejre hozni. egy bekötési rajzot szeretnék kérni tőletek ha van valakinek. minden segitséget szivesen várnék előre is kősz. képeket is szivessen látnék rólla.
Azért adom el mert rengeteg bajom volt vele, sokat költöttem rá és még mindig nem jó, most pedig van egy fzr 250-em az meg még jobban viszi a pénzt.
Amúgy a blokkal voltak gondok, a főtengely felújítva, zsír új prox hajtókarral. stb.
De ha érdekel bővebb leírást küldök privátba.
Amúgy a szerelő nem boldogult a váltó összerakásával ezért lett szétszedve sokadszorra...