hello.találtam még egy alaplapot,azon csak a gyújtó tekercs és a jeladó van rajta,ha csak az alaplap kell tekercs nélkül igy ahogy van 2 ezerért a tied.üdv
Sziasztok!
Szeretnék egy kis tanácsot kérni, ha valaki tudna esetleg segíteni,azt nagyon megköszönném.
A 125-ös mtx dugattyúján van ablak, és azt nem tudom hogy a 80-asén miért nincsen. Lehet fúrni rá esetleg házilag, vagy nem érdemes? És ha lehet akkor milyen átmérővel és hova? Olyan emberek tanácsát várom aki már csinált ilyet vagy esetleg tudna tanácsot adni hogy miért tegyek rá vagy miért ne.
Előre is köszönöm:Józsi.....
sziasztok.Eladó rengeteg alkatrész olcsón honda mtx 50-hez és 80hoz!CDI gyujtás,karburátor,lendkerék,váz,rugó,meg nagyábol bármi van henger,hengerfej,uj dugó,tűgörgő,csapaszeg.a blokk egyben müködőképes és nagyon erős.egyben 15 ezer(egyedül a berugokar nincs meg)!a komplett motor megvan,idomok nincsenek csak hozzá.egyben 35 ezer ft!érd.:tel.:+36203592044 vagy e-mail:mymaster19@msn.com
Én 30-35-40-eset használok hozzá Fő a jó kenés xD Alapjáraton nagyon megszedi magát benzinnel aztán miután elindulsz füstöl mint a gyárkémény de ez egy kis idő múlva elmúlik.
Sziasztok.(mtx80) A következö kérdésem lenne:40-es keveréket használok,alapjárat mint az óramű-gázadás tökéletes a gyorsulásall DE olyan füstöt hagyok magam után hogy a mögöttem közlekedönek ködlámpát kell kapcsolnia(már hogyha van) MI lehet a gond Válaszotokat elöre is köszönöm
sziasztok
nemrég vettem egy mtx 80 ast,gondoltam jo lessz horgászni járni,ennek nem lessz akadáj a rossz terep.DEE itt van mörpfhi törvénye! ami csak rosszlehet minden rossz rajta(megberhelve,elkötve).ezért szükségem lenne minde féle adatra és rajzra,mert nekem csak robogoim voltak eddig,az alapdolgokat meg tudtam csinálni de nem tökéletes.ha tudnátok nekem segiteni annak nagyon örülnék. előre is köszönöm!
nari
a cimem. narika69@citromail.hu
hello mindenki a mocim 125 r japán vizes 89 v 90 es évjárat s henger problémás még hátso kerék kell bele amugy szinte minden megvan rajt ha valakit érdekell a számom 06303193132 . hivj s segitek ha tudok .
Heló kellene pár alkatrész a mocidról! A gyártási évszámot meg tudod nekem mondani hogy ne mennyek látatlanba?Amik bisztos kellenének az :oldalidom mindkét oldalra,müszerfal spirállal,és még pár dolog a blokkból de azt majd ha tudom hogy egyforma a motorunk csak akkor.
egy képet mellékelnél itt az e-mailom:siroki630@freemail.hu
(fel vettelek msn-re h tudjunk konzultálni)
üdv :honda mtx 80ccm
csáó van 1 honda mtx 80ccm de engem nem érdekel mert dugot kéne bele venni mindenne megvan havalki érdekel belöle bármien alkatrész akkor írjon msn-en pipu18@windowslive.com telefon 06303610772
nekem csak a gyujtó tekercs kell, ha nem volt bontva.
köcc