Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki meg tudja mondani honnan tudok leszedni manualt 125-s mtx-hez?
Sziasztok!Valaki rakott már cr idomokat 125-s mtx-re?Sok helyen lehet kapni cr-hez 20k körül idomszettet.
Esetleg valaki nemtudja-e,h a 125ös váltó megegyizik-e a 200asal?
Köszi szépen!
Nagyobb karbi...és sztem a kuplung is "erősebb" lehet...25ösnek 5 lamellás annak sztem 6:)
Hy!
A 200as meg a 125ös Japán mtx blok között van a Hengeren kivül valami külömpség?A váltó érdekelene legfőképpen!Köszi
Sziasztok!
Valakinek nincs elfekvőbe Honda Mt5-höz karbi?
Sajnos az előző tulaj széfűrészelte és törött is.
sajnos nem otthon vagyok. nem sokára csinálok és küldök
Nekem csak a gyújtásvezérlő kellene,hogy tudjam milyen küldhetnél egy fotót.Előre is köszi!
gasa71@citromail.hu
helló hát nekem van egy komplett gyujtásom alap lap meg a tekercsek + vezetékek. de nem tudom, hogy jó-e külsőre tökéletes. de működik e nemtudom.

ajánlatodért viheted!

üdv.: Imre
sziasztok, segítség kellene. van egy mtx 50-r gépem és elszállt az elektronika. ha tud valaki eladót akkor szóljon.
előre is köszi!

gasa71@citromail.hu
helo!irj a forumba h mikor leszel msn en mert akkor felmegyek én is!
oksa, a részleteket meg mélben, jó?
szeva képet csak este tudok küldeni,csajom elvitte a fénykéezőt.6-7 fele mennek a képek.
szaszi,bocsi csak hivogatott előtte valaki akinek nem akartam felvenni,aztán azthittem ő probálkozik más számmal.akkor te vagy a 30as:)
Az remekül jangzik, csörgettelek is, de nem vetted fel, mi lenne az ára a cuccnak, nameg, hol van helyileg?
Hello.Nekem van egy hengerem,új dugóval,gyűrűkkel,capszeggel,tűgörgővel,ha érdekel +36203592044.üdv
Sziasztok,
Kellene nekem MTX 80 r2-höz vizes henger-dugó szett, mert az enyém kissé, khm, gyenge.
Illetve, ha tudjátok, hogy a subertű gyári állása milyen, azt megköszönném, mert a fogyasztásom horribilis, ami persez a kopott henger-dugó miatt is lehet, de...jobb tudni az ilyet :-)

Tisztelettel:
Csabi
Hello mindenkinek van egy mbx 80-as blokkom, ugy tudom uaz az mtx is ha kell valakinek szóljon, eladó!
Hűtővel együtt 25ér, jóállapotú, a berúgókar hiányzik róla.
Láncot a Pinkmotors honlapján nézted már? Itt a cím: http://www.pinkmotors.hu/
Itt egy másik oldal, ahol Honda tipusokhoz találsz segítséget: http://www.didchain.com/honda....
Remélem tudtam segíteni.
Üdv. a mocidra való lánc típusa: 428 H. én is most vettem rá nemrég . remélem tudtam segíteni :)
sziasztok!egy kis segítség kéne.azt szeretném megtudni,hogy milyen lánc való a motoromra de nincs aki segítsen.nem tudom megrendelni.H. mtx 125 r 92es ha ez elég.jólenne ha valaki dobna 1 emailt mert a motor áll és már hiányzik a benzingőz! :D köszi 47es@citromail.hu
honda xl 125 gyári kipufogó, hátsósárvédő csomagtartóval lámpával indexekkel eladó. és egy gyári hengerfej kipufogó szeleppel!
a Sárvédő jo mtx-hez is .
és van egy mtx80as gyujtás alaplapom minden tekercsel, vezetékeléssel.

olcsón eladók!
oké.felvettelek msnre,megbeszéljük ha vagy.üdv