Sziasztok,
Kellene nekem MTX 80 r2-höz vizes henger-dugó szett, mert az enyém kissé, khm, gyenge.
Illetve, ha tudjátok, hogy a subertű gyári állása milyen, azt megköszönném, mert a fogyasztásom horribilis, ami persez a kopott henger-dugó miatt is lehet, de...jobb tudni az ilyet :-)
Hello mindenkinek van egy mbx 80-as blokkom, ugy tudom uaz az mtx is ha kell valakinek szóljon, eladó!
Hűtővel együtt 25ér, jóállapotú, a berúgókar hiányzik róla.
sziasztok!egy kis segítség kéne.azt szeretném megtudni,hogy milyen lánc való a motoromra de nincs aki segítsen.nem tudom megrendelni.H. mtx 125 r 92es ha ez elég.jólenne ha valaki dobna 1 emailt mert a motor áll és már hiányzik a benzingőz! :D köszi 47es@citromail.hu
honda xl 125 gyári kipufogó, hátsósárvédő csomagtartóval lámpával indexekkel eladó. és egy gyári hengerfej kipufogó szeleppel!
a Sárvédő jo mtx-hez is .
és van egy mtx80as gyujtás alaplapom minden tekercsel, vezetékeléssel.
A 200as meg a 125ös Japán mtx blok között van a Hengeren kivül valami külömpség?A váltó érdekelene legfőképpen!Köszi
Valakinek nincs elfekvőbe Honda Mt5-höz karbi?
Sajnos az előző tulaj széfűrészelte és törött is.
gasa71@citromail.hu
ajánlatodért viheted!
üdv.: Imre
előre is köszi!
gasa71@citromail.hu
Kellene nekem MTX 80 r2-höz vizes henger-dugó szett, mert az enyém kissé, khm, gyenge.
Illetve, ha tudjátok, hogy a subertű gyári állása milyen, azt megköszönném, mert a fogyasztásom horribilis, ami persez a kopott henger-dugó miatt is lehet, de...jobb tudni az ilyet :-)
Tisztelettel:
Csabi
Hűtővel együtt 25ér, jóállapotú, a berúgókar hiányzik róla.
Itt egy másik oldal, ahol Honda tipusokhoz találsz segítséget: http://www.didchain.com/honda....
Remélem tudtam segíteni.
a Sárvédő jo mtx-hez is .
és van egy mtx80as gyujtás alaplapom minden tekercsel, vezetékeléssel.
olcsón eladók!