Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh és réz persely van a műanyagba amit rászúrsz tengelyre. amúgy még olyan órát nem szedtem szét de szerintem könnyen cserélhető.
ilyenem van ami szerintem jó is hozzá, 3,5 centi hosszú.és nem kerül semmibe.
Képet kérhetnék? Ha megfelelő és érdekel mennyire tartod?

(új vagyok az MTX-ben, amúgy mennyire cserélhető? könnyen, nem gáz?)
Köszönöm a válaszokat! Én is így gondoltam, de nem gáz mert a másik oldaliból van törve, és úgyis venni kellene egy másik párat... Az már gyári lesz... Nincs valakinek eladó? Nem sürgős, de kellene.
Helló. ha jol tudom a te idomod egy derbi valamié lehet! biztos nem hondáé! Nézz pár mtx-et ott látod milyen kell rá!
Köszi szépen. sikerült megtalálni. Esetleg, ha tudsz ehhez a motorhoz eladó alkatrészt, nyugodtan mondhatod nekem, es majd meglátom, hogy kell-e(elég rossz állapotban van)
nem erre való de van 2 is azthiszem
Nincs valakinek erre a műszerfalra való fordulatszámmérő mutatója?
Tudna valaki segíteni? Nem tudja valaki megmondani, hogy a képen látható idom, melyik/milyen motorról való?

A napokban cseréltem a Hondát és ez volt rajta.... nem mondom, hogy nem passzol, csak sehol nem láttam még ezt a fajtát... Ez az enyémre való? (Honda MTX 80, LC, elöl-hátul dobfék, kockalámpa)
Helló! Itt megtalálod.

http://www.cmsnl.com/faq.php?f...

Elv
ileg a motor típusa után van egy betű és ha jól tudom az jelzi.

(nekem pl: HD08E, és ez 1984 es)

A honlapról idézem ami kell neked, de sok hasznos tudnivaló is van még ott:

"Z = 1979
A = 1980
B = 1981
C = 1982
D = 1983
E = 1984
F = 1985
G = 1986
H = 1987
J = 1988
K = 1989
L = 1990
M = 1991
N = 1992
P = 1993
R = 1994
S = 1995
T = 1996
V = 1997
W = 1998
X = 1999
Y = 2000
1 = 2001
2 = 2002
3 = 2003
4 = 2004
5 = 2005
6 = 2006
7 = 2007"

(a számot a betűvel elvileg a motor alján találod) Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok.
Még régebbről van egy Honda MTX-em(80 as), kereklámpás, elől-hátul dobfékes. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy ez milyen évjáratú lehet? ja, és ugyanehhez a motorhoz keresek (hátra) 18"os terepes gumit(lehet használt is). Köszönöm a segítséget.
eladó 2 db felni 1ik 18 as másik 21 es hibátlan mindekettö fogaskerékkel fékkel és féktárcsával az elsö tárcsás a hátsó dobos suzuki tsx böl származik de mindenbe beszerelhetö az ár gumi nélkül értendö tengelyekkel (van a hátsóhoz fogas kerék is) csapágyakal midennnel hivj bátran megbeszéljük 06 70 262 60 46
Kössz inkább nem:D suzuki semmi pénzért. forinttal lehet fizetni érte.
Nem érdekel egy RG80? :D
Ok, semmi gond.
Köszi hogy jelezted.
úgy néz ki nem lesz sokminden az üzletből egyenlőre ha voltak jelentkezőid miattunk ne tartsd meg.
Arra lennék kíváncsi, hogy hogy nézett ki egyszer a motorom, még fénykorában... Elvileg 1984es MTX80, NH-24es színkóddal... Érdekelne, hogy az RII-es haspáncél jó-e az enyémre, mert nincs rajta, de szeretném, ha mindene meglenne... Kézvédőkre is kíváncsi lennék... Sajnos a fordulatszámmérő mutatója le van törve, ilyet lehet szerezni? (egyébként a héten cseréltem a motort egy Simson-ra... Sok pénzem/munkám volt benne, de mindig egy MTX-re vágytam...) Kellene neki egy főtengelyjavítás, új dugószett, teljes festés, amit gyárira szeretnék.... Vannak hiányos dolgok, és sokat be fog venni, de nagyon szeretném megcsinálni jóra... (most így néz ki, a KTM matrica, az előző tulajt jellemzi... Van ami nincs a képen, de megvan...kipuf...
Zoli94jan11 Mire vagy kíváncsi?
Helló Köszönöm a képet,de én olyat keresek,mindt ami ezen a képen van.
Honda MTX 125 kuplung agy 1000ft
Hello! Nem tud valaki képet adni gyári állapotú Honda MTX-ről, ami 80as, vízhűtéses, és dobfékes, ja 1984-ben született... ?
Helló.Köszönöm a válaszod,de ha lehet,akkor szeretnék eredeti dobot rátenni,ha síkerül szereznem.
Hello!
Van hátsó kipufogódob, de nem gyári, hanem egy pollini sport.
Helló.Hátsó kipufogódob érdekelne,ha van.