Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok! Amint vannak fejlemények blokk/henger témában, utazok is érte, az árat meg a továbbiakat megbeszéljük.
Szia! nekem az kéne ami a 4613-as hozzászólásnál be van karikázva! nézd meg légy szíves! köszi
hello nekem a henger vagy a blokk kellene ha meg tudunk eggyezni ez japán remélem mert nekem arra lenne szükségem kérlek küld emilt hogyha neked is megfelel . elöre is köszönöm az emilem / nygger6@freemail.hu /
Nemtudja valaki miért nem mérhet a napi számlálóm?
Elado honda mtx 125R alkatrészek.teljes váz lengővillával-2000ft
-gyujtótrafó-1000ft
-lánc 800ft
további fékelektronika,hűtöt tartó konzol stb.-400-1000
eladó Honda MTX 80 supermoto. Felújított blokk(henger,dugó,tömitész szett, csapágyak, szimeringek), új fényezés, láncszett, fékek,hátsó lengéscsillapító állítható magasságú, az elsők gázzal vagy levegővel tölthetőek tetszés szerint. első gumi vadi új a hátsó cserésre szorul. ezen kívül minden okés vele és jól is megy szerintem. Irányára 70 ezer kp. kb 1 hét múlva azonnal vihető mert a blokk még darabokba van ugyan is főtengely csapágyat cserélek rajta mert az elmaradt.
nekem pontosan a két hátsó kellene ha adod akk lecci irj ide vagy a:siroki630@freemail.hu-ra
szia!Az idomok eladóak?mert ha igen akkor kellenének!
Hello!
Kuplungkarral az a helyzet hogy nekem is mindig letört, én MZ kuplungkart raktam rá, ugyanolyan mint a képen látható fékkar.
Már amennyire látható.
Hahóó!
VALAKINEK NINCS KUPLUNG KARJA?
Az enyém megint letört
Még majdnem minden megvan.
Eddig a karbit vitték el, a műszerfalat+ a hűtő körüli idomokat.
Szóval váz, kerekek, blokk összes alkatrésze, kipufogó, tank, kormány stb.
Még csomó minden megvan.
Kipufogó nem a gyári, hanem egy pollini, meg az első fejidom sem, ami acerbis, ja meg az első sárvédőt is egy KTM EXC 125-ével helyettesítettem, így jobban mutatott...
Rakok egy két képet
oké! tudok várni!
Akkor írj 1 listát hogy mid van! :D
De azért a képek jóljönének....
hello . igen alkatrésznek adom ell csak nem tudok képeket fel tenni sajnos de ha érdekel valakit olcson adom .
Alkatrészenként adod?
Mert akkor dobjál fel pár képet! Szétnézek
helosztok valki nemtudjas hmiért nem indulhat be a motorom az a gondom h uj hengerfej lett rátéve és minden paszol kilett tisztitva carbi is minden szuper de nemtom h mivan vele nem indul be ha teszek benzint a hengerbe beindul de ami csak oda megy dugom a gyürük tökéletesek krompesszio erös kiváló tehát nemtudom carburátok nincs edlugullva ful kivan takaritva aki valmit udna javasolni azt irjon kösszkössz hello .üdv jani .
lemaradt:200ccm es km spirálon kivül minden műkszik érték1eztetésel.nógrád megye
cserélném 125 ös mtx re .i ár 200e többit ezisminek@citromail.hu
Íme a fényképek az idomokról...
hello mindenki lenne nekem egy japán 125 ös vizhütésses mtx em elado a hengerren kivül minden minden meg van ha valakit érdekel hivjon a szám / 06303193132 / . tatabányai lakos vagyok.
Itt van a műszerfalam ha esetleg freemailben nem sikerült volna.
Meg van még a komplett elektronikája a motornak, a rossz hír azonban h nincs itthon mert a motor egyik része vidéken van és utaznom kell érte, viszont azt nem tudom hogy mikor utazom legközelebb, mert igyekszem úgy csinálni hogy meg is érje.
Persze segítek, de lehet h várni kell...
szia! nézd meg a 4613-as hozzászólást
babylon69!
Megfelelne a 4000ft-s ár! Csak akkor kell, ha olyan mint az én műszerfalam. Nem tudom hogy a te műszerfalad milyen. Teszek fel egy képet az enyémről és ha a tied is ilyen akkor küldheted a képeket a:nemes0309@freemail.hu-ra vagy a nemesjozsef16@freemail.hu e-mail címeimre. A többi dolgot megbeszéljük e-mailbe! Előre is köszi!
Hello!
A műszerfalat 4000Ft+postaköltség áron adom, amúgy majd még küldök képet,vmikor holnap mert ma megyek érte.