Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mbx 80ason (asszem ui van az mtx en is)
mikuni hm 183

emzoli22357@freemail.hu
Szia! Mennyit kérsz érte? Képeket tudnál róla küldeni? Milyen motoron volt gyárilag? E-mail/MSN= bzoltan94@indamail.hu
Valakinek egy eredeti mikuni karbi?
és ezen a táblázaton 3.16 a 4.1 ezek mijen értékek?
És köszönöm az eddigi válaszaidat és ez az utolso kérdés
és ezen a táblázaton 3.16 a 4.1 ezek mijen értékek?
És köszönöm az eddigi válaszaidat és ez az utolso kérdés
http://www.jtsprockets.com/52....
Itt beírod az adatokat és meglátod a választékot.
akk or h ha hátra nagyobbat előre meg kisebbet teszek akkor nő a végsebesség?
Ha hátra kissebbet előre nagyobbat akkor gyorsúl de veszít az erejéből, ha fordítva akkor nő az erő csökken a sebesség. Egyszerre nem lehet az országutak királya és a hegyek ördöge!
és ha nagyobbat v kisebbet lánckereket rakok rá akor változik a végsebeség vagy a gyorsulás?
Kipróbáltam a linket és hozzá fűzném, hogy a lap legalján katt. a 80- ra. Ott megtalálod az MTX 50-et meg a többieket.
Itt is 14/47-et írnak: http://translate.googleusercon...
A gyári paraméret 14/47.
elözö-hoz nem írtam oda honda honda mtx 50
hello
A gyári honda mtx-hez hányas lánckerék van elöl-hátul?
VKi irja le legyszi
Szia igen 16os és a bal oldalán van a lánckerék,
helló
Ha lánckereket csérélek nagyobbra vagy kisebbre akkor mi lesz?
És mekorá ra?
vik segitsen pls

Szeva, az mtx-ek között tényleg nincs nagy különbség, de ez csak mt, ott már nem biztos az egyezés.
Az érdekelne, hogy jobb vagy bal oldalt van a lánc és, hogy mekkora a kerék 16"?
szia még anyit hogy belemegy mert aszthiszem ez 125 váz és nagykülömbség nincs az mtx nél kerekek terén,,,
Szia soproni lakos vagyok06308435077
4000 adom ha kell fel tudom adni postán
van még 2db elsö fogaskerekem meg 2db hátsom
ha gondolod csak azért mondom mert igy tudod az átételt variálni vagy gyors vagy erös ha kell az egészett oda adom 6000be de a postát te álod
jok a fogaskerekek meg a kerék is jo.
talán csak anyi hogy a dobféken 30százalék a felodor.
ha nam lenne jo nem raktam volna fel
ha kell szolj...szia
Szia! Majd jelentkezek valamikor, mert érdekelne a gyári karbid, képet tudnál esetleg küldeni? bzoltan94@indamail.hu Üdv
Találtam, már tárgytalan - viszont feltöltöttem, ha esetleg valakinek kéne, itt a teljes kezelési útmutató. Sajnos csak franciául találtam, de még mindig jobb, mint a semmi.
http://dl.dropbox.com/u/272149...
(ha esetleg nem működne a link, akkor szóljatok, 1-2 évig fent lesz, hátha kell még valakinek.)
Nah, lassan kész a csodagép, sikerült kicserélni a vízpumpa tengelyét széthúzás nélkül is(eléggé szerencse függő a dolog ugyan, de ki lehet ütni.. az volt az egy mázlim, hogy nem tört el a zégergyűrű, csak félrecsúszott kicsit, így vissza tudtam tenni - ha eltörik mindenképp szét kellett volna húzni, így viszont megvolt rá az esély, hogy nem, ezért próbáltam ezt a megoldást, tengelyem meg volt még kettő.)
Kellett még egy víztérfedél csere és emiatt hengerfeje csere is, de szerencsére ez is hamar megvolt, nem ereszti már sehol a vizet(az előző hengerfej nem zárt rendesen, és befolyt az égéstérbe), utána jött az indítás próbája, természetesen nem indult be. Örömködés volt, mert tegnap már sikerült működésbe hozni, csak váltani nem tudtam(a kuplung dekli környékén volt a gond, pontosan nem tudom mi a neve annak a kis cuccnak, amit a váltókarral mozgatsz, de az volt rosszul összerakva, hamar lehetett javítani.) Szóval az indítás. Rugdalom mint a vadmarha, persze semmi, gyertya ki, szikra néz - nincs. Szerencsére csak a vezetékezés nem volt bekötve, utána ment szépen.

Viszont egy kérdés. MTX és MBX kapcsolási rajzot valaki tudna nekem adni? Mint írtam korábban, a blokk MBX, de az MTX elektronikára kell rávarázsolni, és nem ugyanaz a csatlakozása, MTX nél külön van színezve mindegyik vezeték, MBX nél meg van egy piros-fekete és 3 sárga.. Emiatt meg nem szeretnék venni még egy alaplapot, így is van 3 ebből is(kettő sérült, 1 meg az MBX)
szeva, engem érdekelne a hátsó kerék, egy szemrevételezés után, mert mt80ba faragnám be...ha belemegy írj valami elérhetőséget
köszi
Az igen, felmenni felmegy, de az eredeti mikunival nem lehet egy napon említeni az amalt.
Vagy 12 ért odaadom az enyémet. Ez 18 -as gyári