Köszi a válasz.Már voltam egy ugynevezett honda márka kereskedőnél Lakamotó igy hivják a céget.Mondták mondjam be az alvázszámot,bemondtam.Később hivjam őket vissza Visszahivtam ,akkor azt mondták vigyek be egy mintát mert nem tudnak rendelni,de hátha van küllő a készletükbe.Nem volt,de ami volt 1000 ft volt darabja. Azt mondták nem tudnak segiteni.Milyen céghez forduljak és hol? Köszi
Érdeklődnék hogy nincs-e valakinek Honda MT-50-es mocihoz hengere eladó? Ha van akkor hozzá való dugó készlet is érdekel.
A gép elvileg '82-es évjárató németekhez importált darab.
Szeva szerintem jobban jársz ha honda szalonból rendelsz hozzá küllöt! Én is azt tettem tavaly mert eltört egy pár én az egész hátsót átküllöztem és az egészet megúsztam 12ezerböl. Mert én is kerestem hátsó kerót de nem találtam hozzá! Remélem segítettem
Szeva szerintem jobban jársz ha honda szalonból rendelsz hozzá küllöt! Én is azt tettem tavaly mert eltört egy pár én az egész hátsót átküllöztem és az egészet megúsztam 12ezerböl. Mert én is kerestem hátsó kerót de nem találtam hozzá! Remélem segítettem
Köszi!
A farokrész is hefér? lámpa nincs hozzá?
Ha küldesz képet és tetszik, bennevagyok a postázásba.
Én szeged környékén vagyok mindszenten úgyhogy csak a postázás jöhet szóba.
Remélem nyélbe ütjük.
Bármilyen kép jó... ha bekarikázod egy képen akármilyen mtxes képen csak ne értsük férre egymást azért.
Köszi!
Ja ha kényelmesebb értekezzünk mélen keresztül: adamezbass@gmail.com
beszéltük meg.
10.000Ft-ért van kompet kerék
Üdv
GP
70/270-6870
Érdeklődnék hogy nincs-e valakinek Honda MT-50-es mocihoz hengere eladó? Ha van akkor hozzá való dugó készlet is érdekel.
A gép elvileg '82-es évjárató németekhez importált darab.
Válaszokat előre köszönöm.
Kenikol
róla lenne szó
http://kepesmotor.hu/honda-end...
hétfön de felhivlak
Van blokk és oldalidom is!
Ha tényleg kell hívj!
70/270-6870
szépen szól nekem tetszik
motorozós kedvébe van ?
30/7273885
mtx 80 "vizes" henger eladó, 50,25
ÓCSÓ
A farokrész is hefér? lámpa nincs hozzá?
Ha küldesz képet és tetszik, bennevagyok a postázásba.
Én szeged környékén vagyok mindszenten úgyhogy csak a postázás jöhet szóba.
Remélem nyélbe ütjük.
Bármilyen kép jó... ha bekarikázod egy képen akármilyen mtxes képen csak ne értsük férre egymást azért.
Köszi!
Ja ha kényelmesebb értekezzünk mélen keresztül: adamezbass@gmail.com
levegős MTX 80-hoz kellene nekem működőképes trafó! ha van vkinek jelezze!
A fejidom,hátsó sárvédő,hűtő idom 4000FT/DB
Az oldalidomok 5000Ft/db, fehér színüek
Postázni tudom,egyébbként somogybabodon vannak!