Helló!
Nekem lenne egy olyan próblémám, hogy a a váltóm elkezdett iszonyatosan szorulni, meg visszaváltáskor nehezen veszi a sebességet, ez mitől lehet? Ja és esetleg robbantot rajza van valakinek?
U.I.: 25.-én jön vki Balatonkenesére?
Lekevesel a motorod , mert a karbiban alacsony az benzinszint és nem éri el a fúvókát egykerekezésnél. (mert ugye "megdöntöd" a motort)
A szivatóval meg elárasztod az úszóházat és tud szívni benzint.
Háá éérteeed?
Van egy olyan problémám a motorral ha egykerekezek vagy sokáig megyek fel egy emelkedőre vagy dombra vagy ha az első kerék hosszabb időn át a levegőben van a motor elkezd pörögni csak akkor hagyja abba ha ráhúzom a szivatót.
Ez miért lehet?
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a motorom életre kelt!
Megvártam míg megköt a tömítő anyag, és ma beindítottam. Duzzad az erőtől! Alapjáraton gázadás nélkül elindul.
Mégegyszer kösz mindenkinek!
Azt nem tudom, hogy mennyi olaj kell bele, mert nincs 125MTX-em. De úgy tudom, hogy abba is 10W40-es olajat kell beleönteni, és van a blokk oldalán egy nívócsavar, hogy meddig kell tölteni. Csavard ki, és addig öntsd az olajat amíg ott meg nem jelenik. Olyan 8-9dl körül kell lennie.
A szimeringet piszkáld ki egy hegyes csavarhúzóval, csak vigyázz meg ne karcold a tengelyt. A mérete rá van írva, először olvasd le, aztán szedd ki. Csapágyboltban kapsz 1-300ft-ért újat.
Köszi a segitséget.Mennyi és milyen olaj kell bele?Meddig töltsem?
Szimeringet nehéz kicserélni és kb mennyibe kerül?
Bocs a sok kérdésért,de még nem volt kétüteműm.
Az a "valami olaj" hajtómű olaj, ami a váltódban van, és azért szürke mert dolgozik rendesen.
Az autó pedig 4 ütemű, az teljesen már rendszer.
Feltételezem hogy szimering hiba miatt folyik, és semmi köze a hengerfejességnek.
Engedd le, és nézd meg(ha nem szaros, akkor jó) cseréld le, és a szimeringet is a lánckeréknél, ha ott folyik.
Látatlanba ezt tudom mondani.
sziasztok. van egy pár hátsó index tartóm, és első sárvédő tartó honda mt-hez. jó állapotban ha valakit érdekel szóljon. kép kérésre.
Ár: megyegyezés szerint.
Sziasztok!Nem rég vettem egy 125mtx-et és csöpög belőle valami szürke olaj az első lánckerék mögötti részen,de miért szürke?Az autónál akkor szürke ha hengerfejes,hengerfejes lenne?
Ok, természetesen. Vettem ezt a "LOKTITE" nevezetű hőálló ragacsot, azzal is raktam össze, csak közben eszembe jutott mekkora ökör voltam: összeraktam, és azonnal rárúgtam, hogy jó-e a kompresszió, és kinyomta a ragacsot a vízzel, mivel nem vártam meg, hogy megszáradjon .
Most újra összeraktam, és várok vele míg megköt. A kapkodás...
vadi új tömi készlet 2000-3000 forint, ezen szerintem nem szabad spórolni, én tudok is hozatni ha kell.Nekem mondjuk a hengerfej tömim kibírt 3 generált és csak most cseréltem mert mindenből újat tettem a nagy fejújításhoz. ha megfelelő kilóval húzod le akkor jó a régi is. én 26nm(Newton)-el húztam le és semmi gáz nem volt vele.
és mennyibe fáj egy ilyen mulatság?
Nekem lenne egy olyan próblémám, hogy a a váltóm elkezdett iszonyatosan szorulni, meg visszaváltáskor nehezen veszi a sebességet, ez mitől lehet? Ja és esetleg robbantot rajza van valakinek?
U.I.: 25.-én jön vki Balatonkenesére?
A szivatóval meg elárasztod az úszóházat és tud szívni benzint.
Háá éérteeed?
Van egy olyan problémám a motorral ha egykerekezek vagy sokáig megyek fel egy emelkedőre vagy dombra vagy ha az első kerék hosszabb időn át a levegőben van a motor elkezd pörögni csak akkor hagyja abba ha ráhúzom a szivatót.
Ez miért lehet?
Köszönöm
Megvártam míg megköt a tömítő anyag, és ma beindítottam. Duzzad az erőtől! Alapjáraton gázadás nélkül elindul.
Mégegyszer kösz mindenkinek!
A szimeringet piszkáld ki egy hegyes csavarhúzóval, csak vigyázz meg ne karcold a tengelyt. A mérete rá van írva, először olvasd le, aztán szedd ki. Csapágyboltban kapsz 1-300ft-ért újat.
Asszem ez a csavar az:
Szimeringet nehéz kicserélni és kb mennyibe kerül?
Bocs a sok kérdésért,de még nem volt kétüteműm.
Az autó pedig 4 ütemű, az teljesen már rendszer.
Feltételezem hogy szimering hiba miatt folyik, és semmi köze a hengerfejességnek.
Engedd le, és nézd meg(ha nem szaros, akkor jó) cseréld le, és a szimeringet is a lánckeréknél, ha ott folyik.
Látatlanba ezt tudom mondani.
Ár: megyegyezés szerint.
Tud valaki segíteni?
Hátsó felniből elszált nár vagy 4 küllő
nem akarok így mocizni mert tojás lesz
hol tudok ilyen küllőt beújítani?
én a gerecsemotornál vettem
nem tudná nekem valaki megmondani hogy honnan tudok 110 ccm-es hengert szerezni a 80-as MXT-emre (vizhütéses)
köszi
Most újra összeraktam, és várok vele míg megköt. A kapkodás...
Vegyél minimum F.B.S. szilikon pasztát, mert az kemény, hőálló, gyorsan szárad és bírja az olajat.