Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenkinek!Azt szeretném kérdezni hogy nem tud valaki esetleg egy dobfékes 18"-os MTX kereket?Olcsóé
Heló! Azt szeretném kérdezni, hogy 125-ös Mtx első teleszkópjába mennyi olaj kell?
olyan kérdésem lenne h egy léptetővilla kb mennyibe kerül mtx-be?, na meg hogy nem túl bonyolult a blokk? könnyű széthúzni? előre is köszi
a blokk bol jön vagy máshonana?
hello tudjátok mostanába vettem 125 mtx et és olyan kérdésem volna hogy nagyon jol megy 2 emeli az elejét de van egy kis fogyamatos csörgés szerü hang mi lehet?
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.Alkatrészeket keresek Honda MTX 80-hoz.Érdekelne 30.000-ig használt blok.És ezen kivül még olyanok mint dugattyú,henger,gyürü....meg egyébb dolgok.
A segitséget megköszöném.Ha tudtok valamit irjatok e-mailt a :tenai@freemail.hu-ra vagy Msn-en :anna-1916@hotmail.com
Nagyon fontos lenne!Köszike
köszi
Köszi...sztem is fajin lett...én innen rendeltem: http://www.bigbikeshop.hu/term... ,de sztem teljesen megérte.
am menyibe volt az első fejidom és hol veted?
grat szép lett
Nah újjászületett a mocim végre...jó nagyot kapott...de már kész
köszi a segitséget!
Az a bajom hogy ekkorát sehol nem találtam mind amit láttam hátra 100/100-18 vagy 120/100-18 110/100-18 ilyet találtam hátra
ezt meg elöre 80/100-21
de köszi a segítséget
Most ezzel mi a faszt kezdjek?
Az üveget kilehet benne cserélni?
Meg hogy lehet ezt a szart szétszedni?
Hello . nekem egy MtX 80 LÉGHÜTÉSESHEZ KELEN TÖMITÉS KÉSZLET AKI NEK VAN ÉS ELADJA AZ IRJON ...☻
felraktam galériát a mociról mert már kész csak néhány apróság kell rá.pöttyöljete kinek mennyire ízlik a vas! kössz
Üdv. köszi az együttérzést...nah szóval a gumik, nekem az elsőre ez van írva:80/100-21 51M,ez gyári szal tuti h ekkora kell bele, a hátsóra pedig:40/80-18 70M de a hátsó az nem gyári és kicsit nagy is bele,szóval tuti h kisebbet kell bele venned!
Hello részvétem a moci miatt szar így látni mtx et meg mondjuk más mocit is!
Azt hagy kérdezzem meg hogy mekkora cross gumiaid vannak rajta mert látom hogy elöl az van fent és én most akarok az enyémre venni de nem tudom mekkora kell rá vagy mekkora fér bele ha egy számot tudnál rola mondani vagy esetleg valaki más megköszönném.
Köszi
Köszi..egy részeg autó kivágott elém, de ilyen nagy platós vacak volt...kb 10 méter volt köztünk mikor megláttam...nem bírtam megállni,olyan 40-el belerepültem:S...és hát ez lett belőle..:S
részvétem :S hogy történt?
Szegény Hondám ....jól összetört...
ja és a 110ccm-es hengernek hány mm a hengerfurata?
Sziasztok! A 80-as mtx-nek ki tudja hogy mennyi a lökethossza? és a sűrítési térfogatot(ccm) a furat*lökethosszal lehet kiszámolni?
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mennyi olaj kell az első teleszkópba?
Köszi a választ!
tegyük fel megemeled az úszószintet? én hajlogatni szoktam a pici fémnyelvet ami az elzáró szelepet mozgatja. azzal kicsi magasabbra veszed a nyitást, de ne fuldokoljon a mocc+ne csepegjen a túlfolyón.
nem csak neked van ilyen . sajna nekem már csak 1-esben megy a kerekezés.. lánckerékcsere miatt. a gyárival 2. ban gázra fel lehet venni. de ezzel már necces, kell hozzá egy bukkanó. de nem tartja meg erőből. egyensúlyozni meg nem tok olyan jól . néha sikerül