Heló!
Unokatestvérem Budapesten vette az övéhez a cuccokat csak az a baj hogy nem tudom a bontó címét de majd megkérdezem tőle meg majd keresek olyan bontót aki postázni is tudja az alkatrészeket.
Üdv: Zoli
anksapka/1500ft
gyujtotrafo/1300ft
lanc/1000ft
inde
xkapcsolo/400ft
lampa kapcsolo/500ft
elso/hatso tengely/1200ft
Erdeklodni itt a forumon vagy email cimemen/ ugrato@citromail.hu
Ha valakit erdekelnek kepek akkor az adatlapomon megnezheti az elado cuccok kozott!
Először is köszönöm szépen a sok segítséget amit adtatok!
Végül is úgy oldódott meg a tömítés gondom hogy az autós boltban feltettem ezt a kérdést erre a kezembe nyomtak hulladék tömítés papírt és abból itthon kifaragtam azt ami nekem kell.
Esetleg valaki megtudná mondani hogy az MT-50-esen hogy működik a kormányzár? Milyen pozícióba kell lennie a kormánynak és a kulcsot hogy kell elfordítani? mert én próbáltam de nem nagyon akart elfordulni....
hello. hát lehet röhögni fogsz, de a bon-bon-os doboz papírja is alkalmas erre. Persze nem mindegyik, hanem a keményebb,de vékony fajta. én olyat használtam, és tökéletes volt!
Hengerfej tömítést a pinkmotorsnál tudsz venni.
remélem tudtam segíteni
Heló!
Bele lehet tenni. Van itt sportmotoron olyan fotógaléria ahol a gyerek megcsinálta, de szerintem nem kéne egy jó MTX vázat "elcseszni" egy kókány motorra . Inkább vedd meg bontóba a bele való blockot és egy sokkal jobb motort kapsz. De ez csak az én véleményem :)
Üdv:Zoli
Köszi a választ!
Én is kromofággal próbálkoztam régebben de csak a hengert akartam letisztítani...nem volt könnyű és nem is sikerült jól csak azért kérdeztem.....
Mi lesz a megoldás a japcsi alkatrész pótlására?
Én is tervezek egy nagy generált festés motorbontás ...
lényegébe újjá akarom varázsolni......de lehet hogy túl sok kb 150ezerre számoltam..
szeretem a kis masinát de már ugye öreg és nem is ez hanem amit te is mondtál sokszor nincs már alkatrész hozzá...
A supermoto dolgon gondolkoztam én is ...
HA alakul a masina küldhetnél képet ...érdekel hogy fest majd ebben a stílusban
Sok sikert és örömet a géphez...
Helló tényleg jó kis beszámoló.kösz a linket.a blokkot lekromofágoztam utána drótkefe meg csiszolás .belevágtam az átalakitásba uj fényezés ülés kárpit hátul 140 es elöl 100 as pályagumi egyedi elsölámpa stb. ennek már nem sok köze van az mtx hez inkább supermoto jellegű. kis apróságok miatt nem tudom beinditani . a blokkba a vátó bordástengelyének végén van egy kicsi rolnis csapágy .összeszerelésnél észrevettem hogy törött. gondoltam veszek egy újat , ám mint kiderült nincs kereskedelmi forgalomba. ezek a japcsik miért nem tudnak szabványmérettel dolgozni.....ugyhogy most pihen a projekt....bocs ha nem a kérdésedre válaszoltam .....
Hello! Az én motoromon a hengerfejtömítés kis fém lemezekből áll és én erre szoktam tenni hőálló tömítőanyagot. Így biztos jól tömít
A papír tömítésekről annyit hogy én lemértem az eredeti tömítés vastagságát és kerestem olyan papírlapot aminek a vastagsága megfelel majd ebből kivágtam a tömítést
Sok sikert!
Üdv:Zoli
Nincs valakinek eladó Honda MT-50-es hengerfej tömítés?
Vagy nem tudja valaki hol lehetne ezt beszerezni?
Másik kérdésem hogy a papír tömitések készítéséhez ti mit használtok? Ugy tudom lehetett régen venni direkt erre készített papírt ívekben amire az ember csak rárajzolta a mintát kivágta és zsirzás után lehetett is használni. Tud erről valaki valamit?
Üdv!
Ne haragudj hogy nem a kérdésedre válaszolok először..
Nekem is kérdésem lenne...
Hogyan tisztítottad fémtisztára a blokkot?
A kérdésedre választ nem tudok de tudok valakit akinek hasonló problémája volt ...lehet h tud segíteni...
Küldök linket (egyébként jó kis beszámoló): http://www.sportmotor.hu/teszt...
lehet hogy tud tanácsot adni...
REmélem elárulod hogy lett ilyen szép tiszta a blokkod?
köszi ádám
Sziasztok!Segítsetek már nekem gallyra ment a Honda MTx típusú motoromba a blokk,és kéne egy másik ha valaki tud az irjon már E-mail cím:powerman92@freemail.hu vagy Tel 0620/4212339 köszönöm
Ja én itt belebonyolódtam a felfogatásba :S:S Na hát karpit meg végképp nem tudok neked adni de azt is megkérdezhetem de az horribilis áron lehet de az enyémen se eredeti a karbi Én csináltam műanyagból egy toldást a szívócsonkhoz aztán abba a Weber karbim :) Sztem jó lett De akkor az mtx-nél lehet hogy máshogy van mert a membránra a szívócsonk megy nem pedig a felfogatás :) Ezért bonyolodtam bele itt a dolgokba. Aztán lehet valami hasznos infót is ki tudsz bogózni az írásomból xD
Hello!
kenikol: akkor te a szívócsonkról beszélsz ha jól értem? Mert ha arról akkor abban sajna nem tudok segíteni De ma megyek egy Honda márkakereskedésbe és megkérdezem hogy mennyibe fájna
Nincs véletlenül egy felesleges MB vagy MT50-es karbid amit eladó sorba állítanál?
Nekem sajnos eltört a felöntése, az a rész ahol a membránhoz csatlakozik a karbi. Látszik rajta hogy már volt kókányolva.
Nincs eladó neked véletlenül?
Hm-166 a hivatalos száma.
Na komolyra véve a szót bemész egy Honda márkakereskedésbe és ott kérsz és nem kell használtat beletenni . Nekem mindössze 6000 péz volt ráadásul túlméretes tehát nem olyan drága. Szerintem azzal jársz a legjobban
Unokatestvérem Budapesten vette az övéhez a cuccokat csak az a baj hogy nem tudom a bontó címét de majd megkérdezem tőle meg majd keresek olyan bontót aki postázni is tudja az alkatrészeket.
Üdv: Zoli