Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek 50-es mtx hez de jó bele a az ns vagy az mbx dugó gyűrű 40 es vagy csak gyűrű esetleg ami nem olyan nagyon kopott.
Hello!
Én a Tescoban megveszem a legolcsóbb olajat (az biztos nem szintetikus) aztán azzal keverem a benzint és azt teszek a block-ba is .A Block-ba kb.0,5 liter megy bele vagy kicsit több. Sok sikert !
érdekelne az egész egybe lehet?
helo
Van 1 125 mtx érdeklödnék milyen válto olajat tegyek bele?
Az előbb úgy néz ki hülyeséget mondtam De lehet hogy jót még apám se találkozott ilyen problémával de azt mondta lehet hogy nem emel ki rendesen a kuplung(ha recseg akkor tényleg nem emel ki rendesen) lehet hogy a váltótengely végén ami van csillag alakú vasnak a feszítő rugója van elgyengülve. Nem akarlak elszomorítani de ha ezt a problémát orvosolni akarod akkor szerintem szét kell szedned . De majd más is elmondja a véleményét ez ügyben .
Hello!
Én az enyémről leszedtem a különolajzást leszedtem az olajpumpát és ledugóztam . 1:40-es keverékkel használom és tökéletes, (egypár dolgot leszámítva de az a túlméretes dugóból adódhat) Jól ken a keverékolajzás is Danda: szerintem akkor ott a fogaskerékből törhetett le az a kis bütyök amibe beleilleszkedik a másik fogaskerék maratása és ettől ami ott nagy fordulat van attól nem tudod betenni üresbe és ha áll akkor egyszerű mert nincs nagy fordulat. Én erre tippelek de majd megkérdezem faterom (nagy motormágus) és ő biztos tud majd választ ! Majd írok Üdv :Zolee
Sziasztok!

Volna egy olyan gondom hogy eltört a karbim felöntése az MT-50-es mocimon. Nincs valakinek eladó? Ha minden igaz HM-166-os a karbi száma. Ha van valakinek Légyszi szoljon, és tömítések is érdekelnének ehhez a motorhoz.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Kenikol

moci

karbi
Hali lenne egy kérdésem az MTX-nek olyan problémája van hogy nem tom üresbe rakni csak ha leállítom a gépet.Ez mitől van?
sziasztok van valakinek egy felesleges lánc vezetö a blokk alja és a váltokar nyörnyékére az a bakelit szerü érdekelne engem!
köszi
Egyébként tudnál nekem segíteni? Gondolom neked is DellOrto PHBL 24 es karbi van rajta....meg tudnád nekem nézni mekkora a főfúvóka benne és mekkora az alapjárati! Előre is kösz!
Nekem is így üzemel,mert az olajtartályt az előző tulaj eltávolította! Másikat idáig nem tudtam beszerezni...Mi ezzel kapcsolatban a kérdésed egyébként? Am 1:40 keverési arányt javaslok!
Sziasztok átépitek egy mtx-et és leszereltem az olajtartályt .vmint kikötöttem az olajpumpát és előre kevert üzemanyaggal akarom üzemeltetni ..van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata ................előre is köszi
Hello!
Köszönöm a segítséget ! Akkor lehet hogy fogok alakítgatni de mindez pénzfüggő sajnos :S Hát KisGatyás én az eladását csak jövő tavaszra tervezem mert akkor csinálom a 125-ös jogsit meg akkor szeretnék nagyobbat is venni . Tehát ha akkor érdekelne majd értekezhetünk róla
Egy honda mtx 125 olasz hátsó kerék érdekelne jó külőkkel.Ha van hivjatok30/7273885
Ja 50-eshez elvileg alapmérető kellene.
Nincs véletlen valakinek gyűrű dugóval vagy csak gyűrű, és esetleg olcsón tömítés garnitúra valakinek?
jaj ég elfelejtettem, látom az mtx-eden nem eredeti a fejidom, az egy xl-é. esetleg nem lesz eladó?
Hello Sandler. hát én azért ki pucolnám az olaj tartályt, és leszedném az olajpumpát is egy pucolásra. Hidd el nem vesztesz ha leszedet és kipucolod.
A kipufogó meg lehet növeli a teljesítményt de az idejét nem biztos! Ha pontosan erre a típusra való, akkor jobb lesz biztos.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert!
hello Zoli. hát elvileg rá lehet tenni a tankot max a felfogatás nem pont úgy van hanem picit hátrébb vagy előrébb lesz, és az idomokat is feltudod tenni, csak ha jól tudom akkor két tartót kell hegesztened a vázra, ami úgy megy kifelé!
A gyűrűket meg igen, több valószínű, hogy azért tördeli, mert nem bírj a fordulatot meg esetleg a hőfokot sem.

Remélem tudtam segíteni, sok sikert!

Keresek mtx űlést!
Helosztok!Elado Honda mtx 125 alkatreszek!Olcson!
Elso villa egyben/2000ft
egesz vaz mindennel/2500
leallito kapcsolo/300ft
henger/2000ft
hengerfej/1200ft
1 par labtarto/1300ft
kormany/1500ft
legszuro/1000ft
tank+t
anksapka/1500ft
gyujtotrafo/1300ft
lanc/1000ft
index/
lampa kapcsolo/500ft
elso/hatso tengely/1200ft
Erdeklodni itt a forumon vagy email cimemen/ ugrato@citromail.hu
Ha valakit erdekelnek kepek akkor az adatlapomon megnezheti az elado cuccok kozott!
üdv

- RII-es különolajzás 3éve nem volt használva, ha most öntök bele olajat, akkor rendesen fogja adagolni?(amikor utoljára kapott olajat, abból hagy a kopás elkerülése érdekében?)

- egy Giannelli kipu mennyire változtatná meg a gépet amúgy?

előre is köszönöm
Elado alkatreszek olcson!Az adatlapomon!
lehetséges hogy szar minőségű a gyűrű...én nemtudom, de az biztos hogy szép a géped!
Hát akkor lehet hagyom így de nem tudja valaki hogy mi lehet az oka annak hogy az én mtx-em egyfolytában tördei a gyűrűket? Ez már egy túlméret ami dugó benne van egy Honda Dio dugója. Lehet hogy a kis robogó dugója nem bírja azt a fordulatot amit ez a motor lead?
szerintem meg így szép ahogy van!