Szia! Gyári adat 23hp,bár az nsf 25 és ugyan az a blokk,karbi,gyujtás,egyedül a kipuff más! Nyomatékról én sem találtam adatokat,a japán verziónak könyve szerint 20,8Nm gondolom kb ennek is ennyi! 130kg! méreteit nem tudom,a 133. oldalon 3310. hsz-nél van róla "gyári" teszt!
Hali valaki tudna pontos adatokat írni Honda mtx 125 r-2 HRC típusu mociról? pl: kilowatt, nyomaték, súly, méretek. az idomok hasonlítanak az nx 125 re majdnem ugyan olyan.
suti16 én még nem találkoztam ilyenel de mindent megtudsz oldani venekd kell ráfot előre 18at bár a szupermotoknak a kereke én ugy tudom 16coll szokot lenni szóval pénz kérdése de vened kell ráfot és hozzá való külöket befüzetni és kész +az isom rövidebb!
Ráf kb olyan 12ezerért tudsz már veni 16ost
külök olyan 4-5ezer
befüzés változó atól is függ ki csinálja!
üdv:energia
sziasztok!szereték venni egy komplett műszerfalat honda mtx 80ccm hez!(km/h mérő,fordulatszám mérő visszajelzők)
Várom az ajánlatokat itt az oldalon és az e-mail cimemen.
siroki630@freemail.hu
(spirálal vagy a nélkül mind 1)
Sziasztok!Szükségem lenne hátsó bal-job idomra honda mtx 80 ccm-hez,ha lehet kéket de mindegy mert át tudom festeni!
ha van eladó irjatok létszi a :siroki630@freemail.hu-ra !
előre is kössz!
szia vendég.
érdekelne henger hengerfej a mocchoz.
majd megkereslek, és meglesem az állapotát :) motoron van ?
mert akkor viszek szerszámot leszedni.
lesz rajt kis átalakítás
szia.
a válasz:
Folyadék súrlódás, félszáraz súrlódás.
a mocc azért nem indul el amikor behúzod a kuplungot, mert nem nyomja össze az a 4 db rugó a lamellákat, mert összenyomod a rugókat. alap esetben nem távolodnak el teljesen a lamellák, ha kopott, ha nem. esetleg folyadék mindig marad köztük(olaj).
valójában akkor is hajt a motor amikor a földön van, csak nem tud akkora erőt kifejteni a motor(a csökkentett súrlódó erő miatt), h el tudja tolni a motort. Ha felemeled , akkor csak a váltó , hátsókerék csapágyazásának és láncnak az ellenállásával találja magát szemben, ami nagyságrendekkel kisebb mint a földön álló moci esetén gördülő ellenállás. most még nem is voltam agyontudományoskodva
Heló tomesz0020 !
Hát ez minden motornál így van ami már kopottabb. A kuplunglamellák el vannak kopva így nem akkora a rugóhatás mint új korában. Tehát ha korrigálni akarod egy új kuplunglamella szett de szerintem ez teljesen fölösleges mert ha működik különben a motor hibátlanul akkor elfér ez . Nekem is már mióta jelen van ez a jelenség és hagytam úgy. És semmi baja nincs mai napig üzemel.
Remélem valamit tudtam segíteni .
Üdv :Zoli
Sziasztok
valaki tudna nekem valami okosat mondani hogy az mtx em ha fent van a bakon alapjáraton ketyegtetem és már üzem meleg üresbe behuzom a kuplungot akkor miért kezd el forogni a hátsó kerék? nem értem és kezd idegesiteni hogy nem tudom
köszi
Sziasztok. Tudom nem ide tartozik de hátha érdekel valakit.
Eladó Honda MTX 80. Irányár 120000Ft. Motorikusan és esztétikailag is nagyon jó állapotban van. Nagyon könnyen indul és minden tökéletesen működik rajta. Az ár ALKUKÉPES és csere érdekel 125ccm-es MOTORRA VAGY BÁRMI MÁSRA, persze értékegyeztetéssel. ÉRDEKLŐDNI: 06307291354 (lehetőség szerint este fél 7 után). A motor megtekinthető Bodajkon, Székesfehérvár és Mór között.
Ráf kb olyan 12ezerért tudsz már veni 16ost
külök olyan 4-5ezer
befüzés változó atól is függ ki csinálja!
üdv:energia
Várom az ajánlatokat itt az oldalon és az e-mail cimemen.
siroki630@freemail.hu
(spirálal vagy a nélkül mind 1)
ha van eladó irjatok létszi a :siroki630@freemail.hu-ra !
előre is kössz!
Na összeállt már a gépecske és vettem rá mást is.
Itt van egypár kép!
Érdeklődnék Honda MTX 125-ös hátsó kerék vagy küllők után honnan tudok szerezni. Ha segitenétek nagyon megköszönném!
Lacika
érdekelne henger hengerfej a mocchoz.
majd megkereslek, és meglesem az állapotát :) motoron van ?
mert akkor viszek szerszámot leszedni.
lesz rajt kis átalakítás
köszi a segítséget mindenkinek
a válasz:
Folyadék súrlódás, félszáraz súrlódás.
a mocc azért nem indul el amikor behúzod a kuplungot, mert nem nyomja össze az a 4 db rugó a lamellákat, mert összenyomod a rugókat. alap esetben nem távolodnak el teljesen a lamellák, ha kopott, ha nem. esetleg folyadék mindig marad köztük(olaj).
valójában akkor is hajt a motor amikor a földön van, csak nem tud akkora erőt kifejteni a motor(a csökkentett súrlódó erő miatt), h el tudja tolni a motort. Ha felemeled , akkor csak a váltó , hátsókerék csapágyazásának és láncnak az ellenállásával találja magát szemben, ami nagyságrendekkel kisebb mint a földön álló moci esetén gördülő ellenállás. most még nem is voltam agyontudományoskodva
Hát ez minden motornál így van ami már kopottabb. A kuplunglamellák el vannak kopva így nem akkora a rugóhatás mint új korában. Tehát ha korrigálni akarod egy új kuplunglamella szett de szerintem ez teljesen fölösleges mert ha működik különben a motor hibátlanul akkor elfér ez . Nekem is már mióta jelen van ez a jelenség és hagytam úgy. És semmi baja nincs mai napig üzemel.
Remélem valamit tudtam segíteni .
Üdv :Zoli
valaki tudna nekem valami okosat mondani hogy az mtx em ha fent van a bakon alapjáraton ketyegtetem és már üzem meleg üresbe behuzom a kuplungot akkor miért kezd el forogni a hátsó kerék? nem értem és kezd idegesiteni hogy nem tudom
köszi
Eladó Honda MTX 80. Irányár 120000Ft. Motorikusan és esztétikailag is nagyon jó állapotban van. Nagyon könnyen indul és minden tökéletesen működik rajta. Az ár ALKUKÉPES és csere érdekel 125ccm-es MOTORRA VAGY BÁRMI MÁSRA, persze értékegyeztetéssel. ÉRDEKLŐDNI: 06307291354 (lehetőség szerint este fél 7 után). A motor megtekinthető Bodajkon, Székesfehérvár és Mór között.
Km-óra spirál megegyezik az mtx 50-esével ? Ha igen akkor megvenném