Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözöllek! tudsz esetleg valami elérhetőséget adni, mert érdekelne több alkatrész is mtx hez :)

üdv: Ádám
milyen alkatrészek? vizes v levegős? HD-08 hoz lehet kéne most pár cucc m az enyém behalt
Hello Tomesz ! Igen 2500ft!A tel szamom/06706507990 6/7korul gyere ! De ha pontosan megmondassz 1 idopontot Diosd on 1 benzinkut van oda kiviszem es meg is vagyunk!?Ha igy jo akkor irj!
szeva okés akkor hétfö délután mennék akkor 2500Huf?
irj valami számot aminn tudlak hivni vagy msn?
(msn:toty0019@freemail.hu) de msn ritkánn vok és ma nem biztos hogy vagyok ezért inkább a tel szám
kössz
nem tudja valaki hogy a MTX 80 R1-nek gyárilag a súber tűn melyik nútba van a záró lemez?kezd idegesíteni hogy akármit csavargatok lassan pörög fel.....ha kinyitom a szívatót akkor meg tök jól pörög csak eltűnik az alapjárat.Köszi
Hali!
4500-5000 fordulatszám között "krepeg" a motrom. Alatta és felette semmi gond, de ebben a tartományban erőtlenül küszködik. Szerintetek levegőhiány, üzemanyaghiány vagy gyújtás? Ha elkezd krepegni jobban meghúzom a gázt, és emúlik. Ha tapasztaltatok már ilyet légyszives segítsetek. Köszi!
Nem tört el a gyűrű és nem vetted észre?
Üdv. szerintetek az mitől lehet h szétszedtem a mocit mert kicseréltem benne a tűgörgöt és mikor összeraktam meg minden alig van benne erő:s...nemtom mi lett vele...
jolvan kössz
MTX80/MB80 blokk alkatrészek eladók!
Hello tomesz!A hetso labtarto megvan ! De a fejidomot eladtam ,de van meg 1 de szerintem nagyon csunya es regi!Te dontessz! Amugy azt akartad irni hogy hetfoi vasarlas? Mert ha azt akkor csakis delutan !
Hello
elörébb olvasgattam mid van még engem kifejezetten érdekelne most a hátsó lábtartó ás a lámpa idomod! olyan hétföi vásálással!
Köszi
hány voltos izzo kell az mtx 50 be ? mert nekem edig 24v/40w os volt bene a müszerfalba pedig 24v/2w
Csabi! ha kell,adok egy ilyen órát......
Jani!
Vegyél klingeritet,és abból vágját tömítést,jó dekni,ill.henger-alsó tömítésnek....én példáúl hengerfejtömítésnek egy sörösdobozt használtam....persze szétvágtam,szépen ki lett simítva,kivágtam és a mai napig tökéletes,mondjuk le is síkoltam tükörsimára a hengert,meg a hengerfejet...
minél hamarabb szedd szét és nézd meg mert lehet nagy a baj és roszul jársz
kéne nekem ülés meg 2 hátso idom,
valaki tudna?
én innen kaptam róla infót! Kovács Zoltán műszaki tömítéskészítö:06-20-934-6659.
Ezt a számot hívd fel és mellékesnek küldeni kell a hengerfejtömítésedről fax-on egy rajzot és bele kell írnod a furatok átmérőjét is. Sok szerencsét hozzá! Nekem bevált, nagyon jó munkája van a szakinak. ja és 2500ft/db áron dolgozik!
vizes kb mennyi lehet és hol?
attól függ hogy léghűtéses vagy vízhűtéses. mindkét esetben kell de a léghűtésesnél elég egy alumíniumkarika. vízhűtésesnél másfajta tömítés kell.
hengerfej alá kell vvalami tömités?ha igen milyen
Állitolag az lett cserélve
dudaorru! Lehet hogy főtengelycsapágyas, de az is lehet hogy a hajtókar tűgörgője csörög! Azt ajánlom, hogy szedd szét amint tudod, mert én is megjártam vele, mármint a hajtókar görgőjével. Széttört a kosara és szétbarmolt mindent. 45.000 volt felújítani! na cső!
elképzelhető hogy főtengely csapágyas
szerintem igen